Uplay oner1907 ekle hocam denk gelirsek taklırız |
Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (139. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: cagatay0Yeni başladım oyuna.Takım kurup oynamak isteyen ekleyebilir. SkyWolf_TR uplay nick.
Geçen davet attın ama summit teydik gelemedim boss kesiyorduk
-
Raid yapmak isteyen varsa ekleşelim arkadaşlar eagle barear ve regulus için çünkü başka biyerden alamiyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu oyuna yeni başladım xbox üzerinden oynuyorum.Vereceğiniz bi tavsiye var mi? söyle yap böyle yap gibi.
New york dlcli aldim.Ana gorevler bitince basliycam onada.Suan normal ilerliyorum hangi eşya güçlüyse onu takiyorum.
Buralar epey durgunlaşmış. PC de oynamaya devam eden ve bize katılmak isteyen olursa güzel samimi küçük bir grubumuz var. Uzun zamandır beraber olduğumuz arkadaşlarla Division ve Division2 de akşamları birlikte oynuyoruz.
İlgilenenler bize katılabilir.
Discord adresimiz;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunyukuk -- 26 Eylül 2021; 19:12:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyuna bir türlü yeni içerik gelmemesinin etkisi çok büyük bunda hep aynı season lar ligler felan , raid olayı olmasa büyük ihtimalle bende bırakmıştım ama raid ten exotic düşürmek için kasmak zevkli oluyor.
-
Evet RAID, Conflict, DZ vb grupla oynanabilir içerikleri arkadaşlar ile beraber yapmak zevkli oluyor yoksa solo veya MM ile grup bulup takılmak pek keyifli değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ubi id: zetnakah yaş 38 old team 😀 geceleri denk gelen olursa gireriz. 30lvl 280 gear skor. 40lvl e kasıyorum şuan dlc yeni aldım
Unutmayın, DLC'yi açtıktan sonra Level 30 eşyalarınızın hiçbir manası kalmayacak. Çünkü level 40'ta mor bad roll SMG, level 30 Nemesis sniper rifle ile aynı vuracak.
Bazı insanlar DLC'yi ve oyunu başka bir hesaba alıyorlar. Bu size kalmış bir durum. Level 30'da 300 saat grinding yaptıysanız ve kaybetmek istemiyorsanız yapabilirsiniz. 80 TL'ye düşüyor oyun, kış indirimlerinde Epic ile 20 TL'ye alabilecek olacaksınız.
-
Geç cvp oldu kusura bakmayın. Kendi hesabıma aldım. Level 40 oldum. Daha sonra ekstra level 19 oldu. Millet 3K 4K da ben daha 19'dayım. Bunu çözemedim. Setkerim full yeşil biri turuncu. Arkadaş turuncu sniper verdi 1.5m damage ama bende 200k vuruyor anlamadım gitti. Eklenti kısımları da kilitli. Hala kavrayamadım bakalım oynamaya devam. 66 saat oldu oyunda
Sniper buildler headshot ağırlıklı olursa vuruşların 7-8m e kadar çıkar. Onun için one shot build yapman gerekiyor. Yelekte headhunter ve çantada vigilance talentli 2 parça airaldi marka giyeceksin. 1 parça providence marka, 3 parça da aces&eight. Sadece kafa oynucaksın. İlk vuruşta kill aldığın zaman sonrakiler 15-20m şeklinde yükselir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konsol oynuyorsanız sırf kafaya vurmak biraz zor, stability perk'li olan silahlarla stability ability'si olan zırhları kuşanıp sırf kafaya sıkabilirsiniz. Ben bir ara %110 stability yaparak sıfır recoil'e sahip olmuştum. Bu sayede hiç recoil'e karşı hamle yapmak zorunda kalmadan rahat killer alıyordum(tabi division 1'e tekrar girince veya başka silaha geçince adapte olmak için biraz zaman harcıyordum)
PC'deyseniz aim alma konusunda sıkıntınız yoksa zaten rahatlıkla damage perkleri kullanarak damage üstü uğraşabilirsiniz
-
PC de oynuyorum. Bakalım deneye deneye bana uygun seti de bulcaz inşallah :)
Arkadaşlar oyun epicte indirimde ancak iki oyunu da oynayanlara bir sorum olacak.
İlk Division oyununun atmosferini çok sevmiştim. Ancak offline görevlerin yapısı pek hoşuma gitmemişti, sırf atmosfer yüzünden hikaye görevlerini bitirip silmiştim oyunu. 2. oyunun hikaye ve tek kişilik görev yapısı nasıl ilk oyuna göre ?
Sadece tek kişilik yapıyı önemsediğimi göz önünde bulundurursak oyunun hangi paketli versiyonunu almam daha doğru olur ?
-
Hocam ilk oyunla aynı. Ek paketi alın silahlar güçleniyor.
New York genişlemesiyle beraber alacağım sadece, 20 tl gibi bir rakama denk geliyor. Kozmetik veya silah tarzı genişlemeler olmasa da olur benim için, hikaye görevleri yeterli olacaktır bana. Teşekkür ederim bilgi için :)
İlk oyunda ana görevler hikayeye tam olarak katmıyordu. İçimden bir ses bu oyunun orijinal olarak tek bir oyun olarak çıkması üstüne planlandığı, ünlü olup tutunca iki oyun yaptıklarını söylüyor. Çünkü ikinci oyunun başlangıcı ile ikinci oyunun bitişi pek bağlı değil. İkinci oyunda da hikayeyi sonradan çıkan görevlerle toparladılar sayılır.
Hikaye görevleri solo olarak bitirilebilir. Matchmaking yaparak, veya LFG'lere bakarak kişi bulabilirsiniz.
Oyunda New York DLC'si direkt olarak hikayeyi devam ettiriyor, üstüne 40 level olduktan sonra 30 levele dönüş yok.
Atmosfer olarak ilk oyunu aratabilir. Özellikle benim gibi soğuk ve kapalı atmosferleri çok seven birisi iseniz ilk oyuna kıyasla atmosfer eksikliği hissedebilirsiniz. Kişiden kişiye değişir.
-
Videolarına baktığım zaman o atmosferin eksikliğini hissedebileceğimi anlamıştım zaten. Ubisoft oyunlarında belki de atmosfer olarak en çok beğenimi kazanan yapımdır ilk oyun.
Ancak 20 TL gibi bir rakama denk gelince acaba denenebilir mi, ilk oyuna göre hikaye ve görev yapısı daha iyi midir acaba diye düşündüm. Deneyeceğim herhalde.
-
Çok iyi çünkü level dizaynı çok başarılı, tekrara asla düşmüyor.
Beni endgame'i sarmadı çünkü skiller falan çok yetersiz geliyor ve düşük tempolu oyunları yüzlerce saat oynayamiyorum.
20 tl bedava bu oyuna
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunu aktif oynayan var mı hala? Dlc ile birlikte aldım direk 30 levela boostluycam karakteri.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X