Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (140. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.128
Cevap
49
Favori
138.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önerim oyunu bir kere bitirmemişseniz 30 levele kendiniz ulaşmanız. Çünkü bir kere boostlayınca birçok side mission geri alınamayacak şekilde skiplenmiş oluyor ve oynayamıyorsunuz. Aynı şekilde hikaye çok saçma gelecektir.

Level 30'a ulaşmanız her gün sağlıklı miktarda oynarsanız 1 hafta sürer maksimum.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Hocam açıkcası division 1 oynuyordum ama pve kısmından çok pvp kısmı için oynuyordum bilmiyorum hikayesinde çok derinlik var mı 2nin ama ben direk grind yapıp pvp kısmına dönmek istiyorum oyunun.

• 10 levelden itibaren Dark zone açılıyor, ki herhangi bir levelde PvP kısımları açılıyor. Birkaç mod var. Raid'ler var, 20 levelde açılıyor diye hatırlıyorum. 30 levele çıkarken çok sıkılacağınızı zannetmiyorum(10 levele kadar biraz sıkıcı, kabullenmek gerek).

Herhangi bir zaman 30 level boostu yapabilirsiniz.

• Şubat'ta büyük bi güncelleme gelecekmiş sanırsam DLC çıkaracaklar.

• PVP VARMI OYUNDA

• Çok oynayamadım hocam aldım ama oyunu inceleme fırsatım olmadı.

• Var hocam PVE PVP modları oyunun

• Herkese iyi akşamlar dilerim. 6 aydır oynuyorum ama istediğim gibi bir silahım olmadı. Bunun püf noktası nedir arkadaşlar iyi silah edinmenin ? craft mı edeceğiz satın mı alacağız ?

• kungfuiknow kullanıcısına yanıt

silah çeşidi çok craftlayarak o silahın iyisini çıkarmak çok zor, görevlerde ve harida üzerinde günlük loot değişiyor haritaya gelip yn tuşları ile yuları yaparsan nerden ne düşüyor görürsün istediğin tür silahın görevini yada control pointleri zorluk seviyeleri heroic ve birkaç ta directive açarsan silahların fullerini düşürebilirsin.

• birol özsoy kullanıcısına yanıt

cevabınız için teşekkür ederim.

Haftalik projeler var, biraz ugrasma ile exotic silah yada armor dusurebilirsiniz. Bir tanesi summit'in 30 katini cikmakti sanirim, digeri de donation yapmakti bunlar bana gore en kolay exotic sandik acmanin yolu. Guzel exotic silahlar disebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TempleBar kullanıcısına yanıt

onları da denedim de bir istediğim verimde silah düşmedi.

Optimizasyon ve calibrasyon yaparak Uygun bir şeyler elde edilebiliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Alps Summit setinde eldiven arıyorum +10 Skill Healt olanı maksimum ,Summitte oynuyorum lakin bir türlü düşmüyor başka bir yerde düşme şansı var mı acaba ?

• Şubatta gelecek olan güncelleme ertelenmiş Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] 

• FallenDemon kullanıcısına yanıt
    Craft ediliyor o eldiven sadece. Ama Empress İnternational set çıktığından beri bir esprisi kalmadı zaten.
    Craft için blueprint Technician stage2 görevleri tamamlanınca sahip olunuyor

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]

• Tunyukuk kullanıcısına yanıt

Hocam yanıtınız için teşekkürler , pekala emperor's guard setinin +1 armor regen olan özelliği olan dizlikte nasıl bir yol izlemem lazım. Yani nerelerden düşürebilirim daha hızlı bir şekilde.

• FallenDemon kullanıcısına yanıt
    DZ - targeted loot dizlik iken
    Sezon cachelerden filan da düşüyor hatırladığım kadarıyla

• Tunyukuk kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam sağolun çok yardımcı oldunuz. Söylediğiniz yerlere bakacağım.

• ufak bir sorum var, 30 lvl oldum ve spec seçtim şimdi dlcden mi devam etmeliyim burdaki görevleri mi yapayım?

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.