Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (141. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.128
Cevap
49
Favori
138.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

newyorka geç 40 lv kas saati al.

• birol özsoy kullanıcısına yanıt

ben solo oynuyorum.Baştan başladım şu an world tier 4 deyim.Sürekli Dlc çağırıyor geçeyim mi ana oyunun bir sonu var mı ? Saat dediğin nedir item mı ?

• daha öndece söyledim newyork paketini aldıysan newyorka geç görevleri tamamla kol saatine ulaş, kol saatini alınca gücüne güc katacaksın armorun, dps, skill ve helatın artacak tabiki saati aldıktan sonra saati fullemeye çalışacaksın yine saati aldıktan sonra sokak sokak gezip item kasmaya çok gerek kalmayacak.

• ps4 te oldukça zaman harcadıktan sonra bırakmıştım şimdi pc için aldım ve arkadaşımla tekrar başlama kararı aldık.Lakin oyunu unutum 2 sene dir oynamıyorum.Karekteri 30lvl bootslamak mantıklımı acaba.Arkadaşm1-30 hikayeyi oynamak istiyor bootsladıktan sonra tekrar girip oynayabilirmiyiz.Ayrıca ilk 0 başlayacak bir oyuncuya hızlı gelişmek için ne önerirsiniz.teşekkürler.

• Yeni gelecek olan dlc mi yoksa pacth mi bilen varmı acaba. Ne zmaan gelicek ve neler değişecek bilen varmı içeriği. New york u bitirdim kasmam mantıklı mı bilemedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ScreamEagles kullanıcısına yanıt
    Mart deniyordu en son. calibration ve optimizasyon ek olarak İtemlerdeki core attributleri ve diğer attributleri standardın üstüne çıkartabilecek bir uygulama geliyor. SHD puanı ve getirilerine, Yükseltmek istediğiniz itemin benzerlerine ve materyallere ihtiyaç olacak. Özellikle named item toplamakta fayda var
    Örneğin; Fox’s Prayer dizlik Kullanacaksanız birkaç tane daha elinize bulundurmakta fayda var yükseltme yapmak için ihtiyacınız olacak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tunyukuk kullanıcısına yanıt

Uzun süre aradan sonra geliyorum, insanlar halen Fox's prayer kullanıyor mu? Baker's dozen ile beraber yerin altına gömmüşlerdi WoNY çıktıktan sonraki patch'te.

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Baker's Dozen tamam artık kullanılmıyor hatta ilk başta da kullanmak mantıkllı değildi. Zaten hepi topu 3 talent kullanacağız onda da silah düzgün bir talente sahip olsun.

Ancak Fox's Prayer DTOC (multiplicative dmg) sağlayan tek item. Silahta da %10 DTOC ile toplamda %18 sağlıyor ve vazgeçilebilecek birşey değil aslında.

Daimi headshot becerisi veya aimbotu olmayanların tek tercihi  

Silahın cover'da atılan mermiyi geri vermesi güzel özellikti bence, özellikle konsol oyuncularına çok işe yarıyordu. Ben çok ekmeğini yedim nerf yemeden önce. Sık sıkabildiğin kadar, tutarsa damage, tutmazsa zaten şarjöre geri doluyor

• Insync, Rifleman, Boomerang ve Ranger bunlar çok daha iyi sonuç verebilecek talentler.

Neticede ekstra DMG sahibi oluyorsunuz o nedenle zaten ben kendi adıma söyleyeyim Baker's Dozen tercih etmemiştim hiç.

Her nekadar base dmg nerflendiyse de yine de en iyi rifle hala M1A  

Anladım hocam şuan sizce gelene kadar heroicte farm mı yapmalıyım önereceğiniz hizlı shd kasmak için bir yöntem varmı şuan. Ps4 te wony ile beraber 300 saat kadar gömüp bırakmıştım oyğzden şuan ne durumdayız pek hakim değilim. Ayrıca son birşey optimizasyon ne işe yarıyor ne zaman yapılmalı kısa bilgi verebilirmisiniz teşekkürler

Elinizdeki herhangi bir itemin kalibrasyon ile değiştirdiğiniz Attribütü harici diğerlerini yükseltme amacıyla yapılan işlem optimizasyon oluyor kalibrasyondan farkları şunlar;

Optimizasyon yaptığınız bölümü değiştiremiyorsunuz. Örneğin critır dmg optimize ediyorsanız O bölüm artık değişmiyor öyle kalıyor. Kalibrasyon da daha sonra farklı bir attribute yükleyebiliyorsunuz mesela headshot vb
    Kalibre ettiğiniz bölümü daha sonra farklı bir şeyle tekrar kalibre edebilirsiniz Optimizasyonda bu yok
    1 core ve diğer 3 attributlerin tamamını optimize edebiliyorsunuz Kalibrasyon tek bölüm için geçerli oluyor

Şimdilik aklıma gelenler bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunyukuk -- 24 Ocak 2022; 19:10:44 >
    Çok iyi anladım hocam peki talent değiştirdiğimizde kalibrasyon yapmıyorduk öyle hatırlıyorum optimizasyon yapabiliyor muyuz peki. Birde en basta şuan ne yapabilirim yazmıştım sadece farm yeterli olur mu tşk değerli cvplarsanız için

• Ben atlamışım evet. Talent kalibre ediliyor ve core dahil diğer tüm attribütler de optimize edilebiliyor.

Hazırlık açısından farm gerekli. Yukarıda da yazdığım gibi item ve materyal gerekecek. Expertise de duplicate itemler de iş görecek denmişti materyal ve diğerlerinin yanında. Buildlerinizde kullanageldiğiniz itemler için gerekecek.

Anladım hocam çok sağolun. Named item leri tutalım mı yoksa parçalayalım mı. Yani yeni güncelleme için bize parça lazım sanırım

Named itemleri tutmakta fayda var

Hocam exoticler recalibration veya optimize edilebiliyor mu. Talent leri ve statları değişebiliyor mu. Ayrıca optimize de recalibration gibi daha önce libeary e extrac yaptığımız statlar ile mi değiştiriliyor. Yoksa ona da ayrı stat extrac mı yapmamız gerekiyor kullanılmayan item lerden.

Som olarak şuanki metaya kullandığınız bir build varmıdır. Yada bakabileceğim bir site vs. Teşekkürler

Talent değişmez statları optimize edebilirsiniz ayrıca
    Exotic komponentlerle tekrar craftlama şansınız var
    Önceden daha iyi hale dönüşmesi olasılığı düşüktü şimdi biraz yükselttiler
    Exotic komponent ve bazı materyaller eşliğinde elinizdeki Exotic silahı veya itemi craft yapmak mümkün
    Ayrıca bir de PM gönderdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tunyukuk -- 28 Ocak 2022; 15:35:29 >
  • Aslında harika bir oyun fakat PVP kısmı ciddi sıkıntılıydı, yani çok kasmış olan resmen eziyordu. Hileciler malum. Hadi solo ve coop kısmı zaten oyunun ruhuydu, fazlasıyla yeterliydi, fakat sonra bu New York DLC geldi ve bu adeta oyunun devamı şeklinde geldi, yani oyunda ilerlemek için sen bu DLC'yi almak zorundaydın, yoksa sen 30 level, dlc olanlar 40 level itemlere sahip oluyordu vs., oyunu adeta benim için bitirdiler, neden mi çünkü arkadaşlarım DLC'yi aldı ve ilerledi, artık onlarla coop yapmak bile mümkün olmuyordu. Oyundan ciddi soğudum, sonradan DLC'yi bende aldım ama kim kasacak o kadar item, level, ıncık ayarı cıncık ayarı, dedim salla gitsin, zaten soğumuştum. Bence oyuncu sayısına kötü etki etti bu dlc mantığı.

• Aerospace kullanıcısına yanıt
    Hocam loot er shoterların mantığı dlc zaten para kazandıkları yerler dlc ler ve oyun içi satın almalar yapıcak bişi yok malesef lakin 2019 yılında çıkmış bir oyununda tek dlc sinin olması ilginç bence daha fazla dlc gelebilirdi:)

• 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.