Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (143. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.128
Cevap
49
Favori
138.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]
    Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]The Division 2twitter
    “Get ready for the reveal of Season 9: Hidden Alliance on May 9th! We will hit that live button and talk about the new content coming with Season 9 starting May 12th. Make sure to follow us on Twitch if you aren't already! 📽️ https://t.co/kPrquSDvhG”
    https://twitter.com/TheDivisionGame/status/1522607125595398146

Division 2 için gelecek olan güncelleme ve içeriği 9 Mayıs tarihindeki canlı yayınla tanıtılacak. Sezon 9 ve bir süredir PTS sunucularında testte olan yeni düzenlemeler bu güncelleme ile birlikte aktif olacak ve yeni sezon ile güncelleme 12 Mayıs itibariyle yayınlanacak. Oyunu yeniden indirmenin vakti geldi. Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 6 Mayıs 2022; 19:43:55 >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

umarım yeni şeyler gelir. sıktı artık çünkü.

• Sezon 9 Gizli İttifak Tanıtım Fragmanı

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]Ubisoft Türkiyeyoutube
    Sezon 9: Gizli İttifak'ı 12 Mayıs'ta oynayın! Hem düşmana hem zamana karşı mücadele edeceğiniz yeni oyun modunun yanı sıra Yüzbaşı Lewis ve gerçek oğullarına karşı da savaşacaksınız. Warlords of New York PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında.
    https://www.youtube.com/watch?v=_F532hZOYgc&feature=youtu.be

12 Mayıs' ta yeni güncellemeyle birlikte yeni sezon başlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 9 Mayıs 2022; 22:54:43 >
  • Oyunu tekrar indireyim ek paketi de bitirmiştim bakalım yeni gelen şeyler nasılmış . Ubisoft : osmandemi

• Oyunu en son Resident Evil etkinliği döneminde yani 5 ay kadar önce oynamışım ve o günden bu yana ilk kez giriş yaptım. Elbette oyunda artık doyum noktasına ulaşmamın( 1500 saat oynayınca böyle oluyor ) ve yeni içeriğin olmaması nedeniyle oynamamış olsamda 12 Mayıs' ta gelecek güncellemeye hazırlık yapmak gerekiyor. Eğer oyuna güncelleme nedeniyle giriş yapacaksanız kalan süreci üretim malzemelerini tamamlamak ve stashinizde gereksiz itemleri parçalayıp/ satarak değerlendirebilirsiniz çünkü bu tarz oyunlarda güncellemeler beraberinde yeni metalar yani öne çıkan setleride beraberinde getirdiği için yer açmak gerekebilir. Özellikle uzmanlıklarda yapılacak değişiklikler çok önemli çünkü oyunun her şeyi, PTS' te yapılan denemelerin son hali sürekli değiştiği için nihai halini yani güncellemeyi bekliyorum ve ona göre hali hazırda tüm setlerim mevcut olsada yeniden düzenlemek gerekecek. Oyunun teknik kısmı ise son derece iyi durumda, her Ubi oyununda olduğu gibi belirli dönemler çeşitli sorunlar yaşanabiliyordu ama şu an çok akıcı ve stabil bir oyun deneyimi sunuyor. Sunucularda herhangi bir gecikme sorunu yok ilk oyunu oynayanlar bundan ne kadar sorun yaşandığını iyi biliyorlardır. İçerik olarak yeni sezon ve yeni oyun modu dışında çok bir şey beklememek lazım ama uzmanlıklarda yapılacak düzenlemeler oyunu başka bir seviyeye taşıyabilir yada tamamen unutturabilir. Bekleyip görelim. Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Oyunu en son Resident Evil etkinliği döneminde yani 5 ay kadar önce oynamışım ve o günden bu yana ilk kez giriş yaptım. Elbette oyunda artık doyum noktasına ulaşmamın( 1500 saat oynayınca böyle oluyor ) ve yeni içeriğin olmaması nedeniyle oynamamış olsamda 12 Mayıs' ta gelecek güncellemeye hazırlık yapmak gerekiyor. Eğer oyuna güncelleme nedeniyle giriş yapacaksanız kalan süreci üretim malzemelerini tamamlamak ve stashinizde gereksiz itemleri parçalayıp/ satarak değerlendirebilirsiniz çünkü bu tarz oyunlarda güncellemeler beraberinde yeni metalar yani öne çıkan setleride beraberinde getirdiği için yer açmak gerekebilir. Özellikle uzmanlıklarda yapılacak değişiklikler çok önemli çünkü oyunun her şeyi, PTS' te yapılan denemelerin son hali sürekli değiştiği için nihai halini yani güncellemeyi bekliyorum ve ona göre hali hazırda tüm setlerim mevcut olsada yeniden düzenlemek gerekecek. Oyunun teknik kısmı ise son derece iyi durumda, her Ubi oyununda olduğu gibi belirli dönemler çeşitli sorunlar yaşanabiliyordu ama şu an çok akıcı ve stabil bir oyun deneyimi sunuyor. Sunucularda herhangi bir gecikme sorunu yok ilk oyunu oynayanlar bundan ne kadar sorun yaşandığını iyi biliyorlardır. İçerik olarak yeni sezon ve yeni oyun modu dışında çok bir şey beklememek lazım ama uzmanlıklarda yapılacak düzenlemeler oyunu başka bir seviyeye taşıyabilir yada tamamen unutturabilir. Bekleyip görelim.  

Hocam bu büyük güncelleme de FPS artışları az da olsa olur mu sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenDemon -- 10 Mayıs 2022; 21:28:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• FallenDemon kullanıcısına yanıt

Oyuna çıkışından bu yana gelen güncellemelerde dikkate değer bir performans kazanımı olmadı. Oyun motoru Snowdrop Engine tamamen donanım gücüne bağlı çalışan bir motor ve özellikle DX12 desteği tam olan son seri kartlarda daha iyi çalışıyor. Bu oyunu ilk 1080 TI ile oynadım sonra aynı ayarlarda 3070 ile oynadım ve arada mimari farkından dolayı ciddi fark oluştu. 1080 Ti ile 2k Ultrada 60 fpslerde gezinen oyun 3070 in daha iyi DX12 performansı sayesinde aynı ayarlarda çoğu yerde 100 fpslerde geziniyor. Bu nedenle herhangi bir fps artışı beklemiyorum. Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]Ubisoft North Americayoutube
    Get ready for Season 9 on May 12th! Check out the story recap of all the events The Division had to face since New york, including the activation of the Rogue Network or the death of Faye Lau. Start Season 9 with all the intel you need! Tom Clancy's The Division 2 is available on PC, PlayStation 4 and Xbox One. #thedivision2 #Ubisoft Please SUBSCRIBE: http://bit.ly/UbisoftYouTubeChannel ABOUT THE DIVISION 2 WARLORDS OF NEW YORK EXPANSION Tom Clancy’s The Division 2 Warlords of New York is a new narrative expansion to The Division franchise. New York, where the events of the first Division game was set, is under threat of a new, devastating biochemical attack. While The Division was answering the distress call in Washington, D.C., Aaron Keener, a former Division Agent turned Rogue, has taken control of Lower Manhattan and is manipulating the factions of New York with the help of dangerous Rogue Agents. As society rebuilds on the ashes of the Black Friday outbreak, in Keener’s eyes, so do the binds of authority that burden it. Armed with a new strain of the virus that crippled the world, Keener intends to unshackle society from the establishment. Despite numerous remaining threats, The Division’s priorities have changed. Keener needs to be stopped. The hunt is on. This expansion to Tom Clancy’s The Division 2 broadens the online open world and action RPG experience of the franchise, introducing a gripping new story in post-pandemic New York, a revamped progression system and an extended endgame. Enjoyable entirely in single player or in co-op, Warlords of New York opens up a new chapter of The Division franchise, for veterans and newcomers alike. The expansion requires Tom Clancy’s The Division 2 base game to be accessed, which is included in the Warlords of New York Edition and Ultimate Edition for new players to Tom Clancy’s The Division 2. Owning Warlords of New York includes the option to create a level 30 character, allowing players to jump right into NYC and start the hunt for Keener. Warlords of New York has been thought of as an encapsulated narrative experience from the start. NEW YORK MANHUNT The only way to stop a city-wide bio attack is to hunt Aaron Keener down. But to get to him, Agents first must get through his close guard of Rogue Agents standing in the way. Once trained by The Division, each strayed for individual beliefs, only to regroup under a common banner held by Keener. NEW YORK HAS BEEN TRANSFORMED Warlords of New York is set during late summer in the Open World of Lower Manhattan, a brand-new area in The Division franchise, composed of 4 new playable areas: Two Bridges, Civic Center, Battery Park and Financial District. THE BEST TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 EXPERIENCE TO DATE Warlords of New York revitalizes Tom Clancy's The Division 2 core experience through overhauls of the RPG, Dark Zone and Endgame mechanics. About Ubisoft Ubisoft is a leading creator, publisher and distributor of interactive entertainment and services, with a rich portfolio of world-renowned brands, including Assassin’s Creed, Far Cry, For Honor, Just Dance, Watch Dogs, Tom Clancy’s video game series including Ghost Recon, Rainbow Six and The Division. The teams throughout Ubisoft’s worldwide network of studios and business offices are committed to delivering original and memorable gaming experiences across all popular platforms, including consoles, mobile phones, tablets and PCs. For the 2019-20 fiscal year, Ubisoft generated net bookings of €1,534 million. To learn more, please visit: www.ubisoftgroup.com. © 2021 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered trademarks in the US and/or other countries. http://youtube.com/UbisoftNA
    https://youtu.be/dbojVR0AAMs
  • 6.10 GB boyutunda Sezon 9 güncellemesi yayınlandı.Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] 

Çok şükür yeni bişeyler geldi oyuna akşama bi bakalım ne var ne yok oyunda.

Murat hocam ubiconnectte ekleşelim. uplay: oner1907

• Güncelleme sonrası oyuna girdiğimde karşıma gelen ilk yenilik  "Expertise" sistemi oldu. Bir tür uzmanlık sistemi diyebileceğimiz bu özellikte her bir silah, gear, gearset, skill ile ne kadar çok oynarsak o item için bir Expertise seviyesi oluyor ve 10.seviyeye ulaştığımzda artık o item için yükseltme seçeneği aktif oluyor. Örneğin çok kullandığınız bir silahla görevleri tamamladıkça elde ettiğiniz deneyim puanları aynı zamanda Expertise seviyesinide artırıyor ve böylece setinize ve ekipmanlarınıza ek gelişim sağlıyorsunuz. Expertise sisteminin bir diğer özelliği ise ddonation yani üretim materyalleri bağışlayarakta seviyenizi yükseltmeniz eğer materyal sınırına ulaştıysanız böylece bunları expertise seviyesini artırmak için kullanabiliyorsunuz. Elbette countdown isimli yeni bir PvE modu daha geldi fakat öncesinde güncellemenin tüm ayrıntılarını keşfedip daha sonra bu moda bakacağım. Mod tamamen PvE odaklı ve 8 kişi oynanıyor. Eşleşme sistemi mevcut ve hangi itemi hedefliyorsanız o itemi seçerek oynayabiliyorsunuz. Sezon 9 ta güncellemeyle birlikte oynanabilir oldu ve yeni setler, silahlar ve manhunt görevleri oynayanları bekliyor olacak. Ayrıca oyun 12-16 Mayıs arası oynaması ücretsiz, bu süre içerisinde tek yada arkadaşlarınızla birlikte girip oynayabilirsiniz.Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 12 Mayıs 2022; 19:54:53 >

Bu expertise seviyesi biraz boş bir güncelleme gibi geldi. Yada fark edemediğim bir durum var. O an üzerimde bulanan silah, skill, gear hepsini 10. seviyeye ulaştırdım ancak, rank 0 ile rank 10 arasında bir fark göremedim.

Expertise sırf oyun süresini uzatmak için yapılmış gibi çok ama çok gereksiz.

Bende diyorum benim setimin gücümü düştü ne oldu meğersem bu olaydan dolayı imiş.

Bu hafta x2 xp veriyor bu aradaTom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] 

• Mayata38 M kullanıcısına yanıt
    Upgrade etmek gerekiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MARCO kullanıcısına yanıt

Expertise mevcut setlerin gücünü düşürmek yerine uzun vadede oynayacaklar için setlerini daha fazla güçlendirmeyi sağlıyor fakat oyun süresini artırmaya yönelik olduğuna kesinlikle katılıyorum. Her bir item yada gear için bu şekilde uğraşmaya yönelik bir içerik olmadığı gibi oldukça fazla zaman gerekiyor. Yinede PTS te yükseltme için gereken materyal sayısı daha fazlaydı bunu nihai sürümünde düşürmüşler.

Setler konusunda ise yaptıkları denge düzenlemeleri nedeniyle bazı değişiklikler var tabi, bunlardan en önemlisi oyunu güncelleme öncesinde oynayanların bileceği üzere shield üzerinde yapılmış. Shield hem PvE hemde PvP de aşırı güçlü ve meta konumundaydı fakat TU15 ile birlikte önemli ölçüde nerflenmiş. Shield artık daha fazla hasar alıyor( özellikle PvP de) ve kırıldığı anda oyuncuya baş dönmesi olarak ifade edebileceğim bir tür status effect sağlıyor. Ayrıca In-Sync ve Perfectly In-Sync talentleride shield özelliklerini bufflamadığı için Shield PvP metasının bittiğini ve kullanışsız hale geldiğini söyleyebilirim.

Talentlerde öne çıkan değişiklik ise Intimidate ve Perfect Intimidate talentlerinde yapılmış. Bufflanan bu talentlerle bonus armorunuz olduğunda 10 mt içindeki tüm düşmanlara sn de bir stack artacak şekilde her stack başına % 5 toplamdada % 35 e kadar hasar artışı elde ediyorsunuz. Bonus armor gittiğinde stacklerde kayboluyor. Perfect olanda ise stack sayısı 8, PvP içinde stack başına hasar artışı % 4 olarak belirlenmiş. Bu nedenle Intimidate talentinin özellikle close combat oynayanlar için yeni meta olabileceğini söyleyebilirim.

Yeni setlerden dikkatimi çeken Heartbreaker gearseti oldu. Assault Rifle+ LMG hasar bonusu veren sette her headshot attığınız düşman 5 sn işaretleniyor ve işaretlenen düşmanlara olan her isabetiniz size stack başına % 1 bonus armor ve % 1 silah hasarı olarak geri dönüyor. Stack yani birikim sayısıda 50 ye kadar çıkıyor. Eğer chesti kullanırsanız stack 100 e sırt çantası kullanılırsada bonus armor % 2 oranına çıkıyor. DPS ve hayatta kalma açısından öne çıkan bir set olarak bahsedebilirim ve diğer setlerle kombine edilerek ortaya güzel sonuçlar çıkarabilir. Skill odaklı oynayanlar için çok fazla bir değişiklik olmadığını ve daha çok PvP tarafını ilgilendiren başta Shield olmak üzere denge düzenlemeleri yapılmış. Bunların hiç biri Expertise ile bağlantılı değiller ve tamamen denge düzenlemesi nedeniyle bu şekilde yeniden düzenlenmişler.

Intimidate dps setimde kullandığım talentı bufflanmasına sevindim açıkcası Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] 

Şuan zaten tüm youtuberlar Heartbreaker seti kullanıyor meta build olacak gibi TU15 in.

Bu arada the division türkiye klanında çokça güncellemede sonra oyun çökmesi ve değişik hatalar alanlar oluyor şuan için oyunda sıkıntı yaşayanlar oluyor umarım en kısa zamanda fixlerler Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] 

• ilk oyunu oynarken tek tek level atlıyordum ama bu 2.ci serisinde 6 levelden 31 levele geçiş yaptı otomatik silah zırh verdi ..normal bir durummu bu acaba

• izmitli1983 İ kullanıcısına yanıt

Yanlışlıkla boost character yapmışsındır. Eğer öyle yaparsan oyundan (achievement/trophy/başarım) kazanamıyorsun. Normal durum değil yani.

• Oyunda sürekli random siyah ekrana atma sorunu yaşayanlar için redditte bulduğum çözümü paylaşmak istiyorum. Bu duruma easyanticheat.exe sebep oluyor.

Oyunu açtıktan sonra alt+tab ile masaüstüne dönerek görev yöneticisini çalıştırın.

Ayrıntılar sekmesinde listede easyanticheat.exe'yi buluyoruz. Ardından üzerine sağ tıklayıp açılan kısımda benzeşmeyi ayarla diyoruz. Açılan pencerede tüm tikleri kaldırarak sadece CPU 1'i tikli bırakıyoruz ve tamam diyoruz. Görev yöneticisini kapatarak tekrar oyuna dönüyoruz.

Oyundan çıkış yapıp tekrar girdikten sonra artık siyah ekrana atmaması gerekiyor.

Herkese iyi oyunlar.

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]

• TU15 güncellemesi ile oyuna eklenen yeni bölüm olan Cooldown da drop olayı şuan çok ama çok iyi.

Nereseyse tüm itemler isimli ve yüksek kalitede daha önce summitte farm yapardım ama şuan kesinlikle Cooldown daha mantıklı.Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.