Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (144. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.128
Cevap
49
Favori
138.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haftasonu bendede 4-5 kere oyun dondu görev yöneticinden baktığımda yanıt vermiyor olarak gözüküyordu.

Acaba bunla alakalı olabilir mi deneyim mi sizce bende ?

• MARCO kullanıcısına yanıt

Hocam selam, tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Teşekkürler tavsiye için. Uzun süre önce içime doğmuş gibi son güncellemenin 2 gün öncesi döndüm oyuna. Üstüne gelen güncelleme de harika oldu. Birkaç gündür ne ana görevlerde ne de summitte düşen eşyaların hiç biri kullandıklarımdan iyi olmuyor. Dolayısıyla gelişemiyorum da... Cooldown umutlandırdı beni akşam iş dönüşü hemen cooldown'a gireyim bakayım  

• allyjhan kullanıcısına yanıt

Kesinlikle farkı göreceksin hocam 

Akşamları bende oyunda oluyorum uplay oner1907 eklersin beraber farmlarız

Bahsettiğim sorun, oyundayken 1-2 sn donduktan sonra windowed moduna geçerek aynı anda siyah ekrana dönmesi ile 5-10 sn. içerisinde oyun penceresinin kendisini kapatarak masa üstüne atması.

Eğer sorununuz buna benziyorsa çözülecektir diye ümit ediyorum.

Ancak, oyundayken donarak hiç bir şekilde yanıt vermeme gibi bir sorunsa, çözümü başka bir şekil de olabilir.

Denemekten zarar gelmez düşüncesindeyim. Eğer sorun devam ederse eski haline getirebilirsiniz.

Özellikle control point alırken ve görevdeyken random masa üstüne atması tüm emeklerin boşa gitmesine sebep oluyor.

Ben xbox'tan oynuyorum ancak. Division 2'de cross yoktu sanırım. Eğer birlikte oynama şansımız varsa ekleyeyim iyi olur, otomatik eşleştirme ile bazen çok iyi bazen çok kötü müttefiklerim oluyor.  

• allyjhan kullanıcısına yanıt

Maalesef xbox ve ps ile cross yok hocam  

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Karakteri silsem yeniden oynasam sorun çözülür müzaten 6 level oynuyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmitli1983 İ kullanıcısına yanıt

Evet, yeni karakter oluşturup baştan oynaman lazım. Zaten boostlamışsan, Boosted Character diye yazıyor.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibiymiş DLC almıştım o yüzden direk 30dan başlatıyormuş sildim yeniden normal oyunda düzeldi

• izmitli1983 İ kullanıcısına yanıt

Newyork DLC’sine geçiş yaparken Boost yapılsın mı diye soruyor. Onu kabul etmeyeceksiniz. Önce ana görevleri ve oyunu bitireceksiniz. Ondan sonra DLC’ye geçiş yapabilirsiniz. Yoksa boost yapılsın mı diye sorar.

• Arkadaşlar son update sonrası oyunda her gün değişen loot haritasında sorun mu var acaba takılı kalmış gibi görünüyor bende ve The Summitte eskiden R tuşuna basarak selected loot seçeneği ile istediğimiz seti seçebiliyorduk o özellik şu an çalışmıyor devre dışı mı bırakıldı ? Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar oldu mu ? Yoksa benim oyunumda mı bir problem var anlayamadım. 

• Uzun bir aradan sonra yeniden oynamak istiyorum, bana hedef koyabilirmisiniz
    Ne yapmalıyım arkadaşlar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FallenDemon kullanıcısına yanıt

Bende sorun yoktu dün girdiğimde target loot değiştirmiştim. 

Anladım hocam teşekkürler cevabınız için, sanırım benim oyunumda bir problem var yeniden yüklemem lazım.

• deluxx kullanıcısına yanıt
    Season 9 yapın dolayısıyla eğer Yapmadıklarımızdan alamadığınız skiller vb varsa yeniden erişim veriyor. Season cache ve ödülleri ki buna yeni bazı egzotik ve brand set itemler de dahil toplarsınız. Bu arada da expertise için de bol malzeme edinirsiniz. SHD puanını geliştirmiş olursunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çanta kask dizlik gibi üzerimize gitdiğimiz esyalara takılan mod lar sadece görsellik için midir yoksa başka bir etkisi var mı?

• kabune kullanıcısına yanıt

oyun tamamen bunların üzerine kurulu, sistemli bir şekilde set kullanırsanız verim alırsınız, youtube den bakın bir çok set var.

• Beyler selam. Oyun xbox için indirime girmiş. Alınıp başlanır mı sizce? Hiç fikrim yok oyun hakkında. Sadece indirime girmiş diye merak ettim.  

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

15 Title update ile gecikmiş bir güncelleme gibi hissettiriyor. Herhangi bir gear geliştirme güncellememesi, özellikle pasif gelişim diyebileceğimiz yüksek isteği olup aktif resource kullanmadan, saatlerce oynayarak arkaplanda kazandığınız resource'lar ile yaptığınız geliştirme istasyonları oyun çıktıktan 4 sene sonra yayınlamak Ubisoft'a has bir iş olur olsa olsa. Oyunu sevsem de hâlen sadece oynayış süresi yükseltme güncellemeleri getirmeleri çok hoş gelmiyor. Tabi ücretsiz getiriyorlar, o konuda haklarını vermek lazım.

Artık bu noktada 5000 kere söylendi fakat yılda bir ücretsiz minor içerik yerine beklenilip paralı bir major update olmasını yeğlerim. The division 1'daki survival modunun konsepti hâlen hoş geliyor, fakat her platformda ölmüş durumda The Division 1.

Summit ve raid'lerin konsepti hoş, fakat kapalı bölge PvE modlarının hepsi belli bir süre sonra tekrarlı olmaya başlıyor. Herhalde bu saatten sonra kendim için Heartland'i beklemek dışı The division saga'sından bekleyeceğim şey kalmadı.

Reddit'te yanlış okumadıysam The division serisi beklenenden fazla satsa da içerisindeki paralı içeriklerden beklenen para gelmediğinden Ubisoft seriyi kesebilir.

• Mext kullanıcısına yanıt

Alırsanız New york edition alın. Oyunu orijinal oynayan kesim oyunu bıraktığı için ücretsiz, veya çok ucuza P1-P2 hesap bulabilirsiniz forumda. Marketten almak zorunda değilsiniz o konuda.

Onun dışında oyun yeni başlayan oyuncular için fazlasıyla yeterli bir oyun olduğunu düşünüyorum. Division 1 gibi main görevlerden ilerleyen kişilerde level yetersizliği de yaşanmayan bir oyun Division 2.

Oyuna başlarsanız 30 level boost kullanmayın. Oyunun %95'ini kaçırmış olursunuz.

Oyunun hikayesine çok bağlanmazsanız harita dizaynı, ses dizaynı ve grafik dizaynı güzel gelebilir. Ubisoft oyunu yaparken cidden çok uğraşmış harita konusunda. Fakat Division 1'e kıyasla ambiyans ve silah hissiyatı daha da köreltilmiş bir oyun. Fakat Division 2 de üzmez bu konularda.

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.