Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (262. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.762
Cevap
56
Favori
158.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • the last stand için teaser yayınlanmış arena tarzı pvp modu geliyor sanırım zaten oyunun içinde olması gereken bir şey hem parayla hemde 1 yıl sonra geliyor
  • Yeni guncelleme ne zaman gelecek bilen var mı arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video linki alabilir miyiz dostum? PVP modunu düzeltmeleri şart zaten. Yukarda arkadaş nasıl diyor oyun. Oyun survivol apayrı bir oyun modu gibi diyebiliriz. Bende ilk çıktığında oynuyordum 1 ay sonra 275 saat oynama süresi ile bırakmıştık hile ve buglardan dolayı. Şimdi tekrardan geri döndük. Pvp düzeltilmesi lazım hala eksik kısımlar var, mesela medikit ve heal geç algılama ve ping gibi sorunlar oluyor son 1 haftadır onun dışında hala grupla oynadığınızda zevkli.
  • Last Stand DLV Videosu Buyrun

https://www.youtube.com/watch?v=j0I8EfUUtgI
  • ayktcnknyr kullanıcısına yanıt
    Bu lag çok can sıkmaya başladı dediğin gibi geç algılama sorunları pvp oynamaya imkan tanımıyor.

Faltuner adlı arkadaşa katılmamak elde değil, zaten olması gerekeni 1 yıl sonra parayla getiriyolar. Uplay multiplayer oyunda maalesef sınıfta kalmış görünüyor.
    Ayrıca videoya baktım umarım 4 e 4 gibi bi pvp anlayışı gelmez. 20ye 20 yad en azından 12x12lik capture the flag ve search and destry tarzı oyunlar olmalı.
  • KAPTAN3K kullanıcısına yanıt
    Gerçekten medkit ve heal algılama olayı çok sık yaşıyoruz. Ayrıca birçok kez başıma saçma sapan buglar geldi, mesela silah değişmeme, silah ateş etmeme, skill kullanımda görünüp skill aslında kullanımda olmama. pvp de bu gibi hatalar affı yok.
  • Ben oyunu ps4 te oynuyorum. Daha doğrusu oynayamaya çalışıyorum. Ps4 başlığındaki kişilerle yaşadığımız sorunun çözümünü bulamadık bir türlü.Birde buraya sorayım dedim.

Oyun ilk açılış kısmında Ubisoft ekranı geçtikten sonra connecting kısmında takılıp kalıyor öylece bir türlü oyuna girilmiyor. 7-8 kere kapatıp açınca belki şansıma açılıyor.

Bilgisayarda bu sorunu yaşayan biliyorsa eğer çözümü varsa söylerseniz cok sevinirim

• CANBUYUK06 C kullanıcısına yanıt
    PC de hiç böyle bir sorunla karşılaşmadık fakat şöyle oluyor pc yi açtık diyelim oyunu ilk açılışta çalışmayı durdurdu hatası alıyorum ben genelde ilk açışta oluyor ama hep. Sonra kapatıyorum tekrar açınca açılıyor. 5 seferden 4 ünde mutlaka bu hatayı alıyorum.
    Sizin olay biraz daha farklıymış. Bu ps4 de connecting'de takılma durumu tüm dünya genelinde olan bir durum. Ubisoft forumlarında ve başka yabancı sitelerinde bir sürü bu şekilde açılmış başlık var o kadar güncelleme gelmiş oyuna bir türlü çözülememiş bu hata. Neyse artık bekliyoruz belki bi update ile düzeltilir. sağolun yanıtınız icin

• CANBUYUK06 C kullanıcısına yanıt
    hocam çözülemeyen o kadar çok sorun var ki :) ama işin ilginci oyuna alternatif bulunamadığı için herkes oynamaya devam ediyor. umarız düzelir.
  • Son yaşadığım sorun çok başıma gelmeye başladı downed halden kurtulunca elimde ki silah yok oluyor veya var olan silahta mermi olsa dahi ateş edemiyorum, anca silah değişimi ile normale geliyor.
    Oyun dosyalarınız bozulmuştur.Hiç böyle bir hata almadım.
  • ShadowOfDarkness kullanıcısına yanıt
    Daha yeni indirdik oyunu hocam 3 haftada nasıl bozulsun. Ne yapabiliriz steamdan dosyaları doğrulama işe yarar mı acaba?
  • oyunda 3 tane skill bölümü var medic securty bi tane daha var bu üçünüde açıyormuyuz sadece 2 tane seçme hakkımızmı var talent ve perklerle tam çözemedım biri ayrıntılı anlatırsa sevinirim
  • forumda division ana konuyu iyice oku.Daha yolun başındasın anlaşıldı.Bi kac kere oku daha sonra oyna.Ben öyle yaptım çok ayrıntı var 256 gearscore kastım ama hala daha yarısını anlamdım oyunu.Craft olayını daha hiç anlamış değilim.200 saat falan oynamışlığım var.Ama zevkli öğrendikce.
  • Oyundaki Hack sorunu çözüldümü hala hackerlar var mı ?
  • Bu oyunu alıcaklar sakın almasın betasından beri ps4te oynuyodum. Oyun 2.ci gününden itibaren glitch bug hile ne ararsan vardı millet falcon lostta kastı kastı.Ki falcon zamanını bilenler bilir falconu challangeda yapmak inanılmaz zordu sağlam ekip ve taktikli oynamak lazımdı çünkü pompalılar mübarek sniper gibi tek atıyordu :D Arkadaşlarımın ısrarıyla oyunu pcye alıym dedim steam üzerinden aldık 15 saatte 30 olduk.2 gün içinde 256 gear 1 gün sonrada 4 alpha +2 high end famas +m4 alpha seti full dizdik.Ve statları en iyi olanlar.Biraz dz takıldık ve bitti durum budur end game 0.2kere survival girdik 1 saat sonra lavuğun teki hileyle aldı bizi oyunu bıraktık.Bu dlcyle belki tekrar döneriz ama bu oyun bitik.End gamei leş.Düzgün pvp lazım.İnşallah bu dlc iyi olur
  • Juba13Tv kullanıcısına yanıt
    bilgehanxxx B kullanıcısına yanıt
    Dostum yukarki sayfaları okusaydın keşke :)
    https://www.youtube.com/watch?v=kDzPd8XEA0M
    https://www.youtube.com/watch?v=QNb59N8SJFI

Bilgehan aynen katılıyorum, hileciler bu oyunu bitirdi, şimdi yeni pvp mod gelecekmiş, e iyide hileye çzm bulamadıkları sürece pvp mod yenilense ne olacak hackerlar içine edecek yine. Oyunu sıfırdan almayın 2el alın cok istiyoasınz paranıza yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAPTAN3K -- 22 Ocak 2017; 15:7:24 >

• bilgehanxxx B kullanıcısına yanıt
    kaç saat oynama süren var ?
  • bilgehanxxx B kullanıcısına yanıt
    256 gear scorea ulaşmanız iki gün aldıysa fazla olmuş, ekiple girerek bir saat içinde ulaştım geçen gün.
  • 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.