Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (263. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.762
Cevap
56
Favori
158.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 256score olunca bitmiyoki iş bunu fazla dikkate almayın. Dandik eşyalarlada 256 olursunuz vendorlerden alarak mesele o değil. Youtube dan build viedolarına bakın onlar rehber olur nasıl dizilmesi gerektiği ile ilgili. Sadece 4 alpha 2 high end dede bitmyo iş bazı detaylar var firearms stamina detayları silah talent modları vs 30level olunca oyun yeni başlıyor :=)
  • bu 256 score vs ulaşmak için hangi modlarda takılmak gerek ? Darkzone, survival ? ve ya hangi görevleri yapma gerek. Uzun süredir oyunu oynamıyorum, ilk çıktığında oynamıştım sonra oyunun sorunlarından dolayı açmamıştım bile. Şimdi 185 score ile etrafta dolanıyorum.
  • borealatis kullanıcısına yanıt
    Hocam lexington yapın kolayca 256 olursunuz. İyi şeylerde düşer ben 2 tane famas ve 5-6 alpha düşürdüm farmlarsınız sıkılınca yeni çıkan günlük görevleri yapın arada survival yapın kasılırsınız zaten

Edit : Hocam asıl mesele 256 olmak değil kolayca olursun ama üstün çöp olursun erirsin hemen düzgün bir set düzmek asıl amaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PnshR88 -- 23 Ocak 2017; 23:11:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,6 patch notlarını okudum, herşey sil baştan beyler alpha bridge 6 talent tarih oluyor, armor olayıda aynen değişiyor, güzel değişiklikler geliyor. Hileye değinmemişler tabi :) Artık health odaklı anlayış gelecek görünüyor. Bakalım neler olacak. Reclaimer değişiyor 4 sette tüm support st. ları aynı anda kullanıyorsunuz süper bi set olacak. Bundan sonra gruplara sağlıkcı gelecek gibi duruyor. Olay bambaşka boyuta taşınacak gibi.
  • KAPTAN3K kullanıcısına yanıt
    Olması gereken de bu idi, artık tüm sınıflar kendini belli edece düzeylerde olmalı. Eksik sınıfı olan takım 1-0 yenik hissetmesi içi bu şart. Madem grup oyunu böyle olmak zorunda. Yoksa diz aphayı takıl herkes aynı.
  • ayktcnknyr kullanıcısına yanıt
    Aynen grup oynamanın bi anlamı yok şuankinde, dediğine katılıyorum sınıf ayrımı kesinleşmeli ve grupta ihtiyaç duyulmalı yoksa tüm grup alphanın karşınında diğer sınıfların durması mümkün olmuyor. Alphanın değişmesi herşeyi çok etkileyecek, ayrıca skill powerda bambaşka bir sisteme gidiliyor. Bunun yanında %100 shock bleed vs resistance olayı geliyormuş, tabi ona göre rollemeniz gerekecek eşyaları. Tabi en önemlisi yepyeni pvp anlayışının gelecek olması, keşke 20x20 yada 16x16 gibi daha devasa oyunlar tasarlasalardı ama 8x8 de hiç yoktan iyidir. Hile olayını çözebilirlerse çok oyuncu geri döner ve yeni oyuncu katılımı artar. Merakla bekliyorum açıkçası.
  • 1.6 DLC si ile oyunda olacak değişikliklerden önemli gördüklerimi kısa ve hızlıca bir çeviri yaptım hatam varsa düzeltin lütfen:

-Lendmarklarda bossu öldürüp son NPC ölmeyince respawn olmuyordu. Bunu gidermek için artık NPC ler dalga dalga gelecek.

-Karşı rakip medkit bastığında isim ve can barının orda flash yanacak ve medkit bastığını anlayacağız.

-Medkit bastığınızda Status Effectler gidecek. Medkit cooldown süresi 12 sn den 15 sn çıkarılmış.

-DZ de checkpointler arasında dışarıya çıkmadan teleport olunabilecek.

-Tüm oyuncular için kafaya ve vücüda vurulan damageler nerflenmiş.

-Bomba efekleri bu DLC de epey revaçta olacak.

-Hip fire kamera sistemi değiştrilmiş.

-Takım arakdaşınızı diriltme süresi 3 sn den 5 sn çıkarılmış.

- Artık DZ de Rogue değilken ölürseniz DZ Ex. ve DZ. Founds gitmeyecek.

- İtemlerde otomatik Majoründe armorlu düşenler oluyordu artık öyle itemler olmayacak. Onun yerine Helath li düşecek.

-Yeni bir Major bonus gelecek Resist All diye. Tüm status effectlere dayanıklılık katacak belirli bir miktarda.

-Bazı talentlerin etkileri azaltıldı yüzdeli olarak aşağıda yazıyorum.
    (On The Move =%15 , Battle Budy= %30 , Critical Save %20)
    -Adrenaline talenti overheal vermiyecek.

Bazı Setlerin Etkileri de Değişti;

+D3-FNC:

4 set üzerinden düşünürsek

Ballistic Shield modları aktif olmayacak.

Hiçbir şekilde Critic Chance olmayacak.

Fakat artık Ballistic Shield kullanırken 2 SMG kullanıp değişebileceğiz. Yani mermi bittiğinde diğerine geçip devam edebileceğiz.

+REECLAIMER

2 Set = Support Station etki alanı arttırılacak.
    4 Set = Tüm support modları aynı anda aktif olacak.

++Gelelim ALPHA SET:)

Artık 6 Talent tarih oldu. 3. Talentler kullanım dışı.

++YENİ GEAR SET : SEEEKR

2 Set= %10 Body Shot Damage
    3 Set= %30 Critic Hit Damage
    4 Set= Vücuda vurulan her 2 mermiden sonra 3. mermi garanti critic olacak.

-Recalibre sınırı kaldırıldı artık sınırsız recalibre edebileceğiz.

-Artık Exotic Quality denen bir üst sınıf vvar. İsimli bosslar bu sınıf zorluğunda olacak.

-Famas artık exotic silah, ve uncomplicated en iyi talent.

-Açik dünyada sivillere yardım ettiğinizde garanti trget intel verecek.

-First aid gecikme sorunu çözüldü.

-Baliistic shield bug a giriyordu ve kullanılamaz oluyordu bu durum çözüldü.

Bunu dışında birçok bug da giderilmiş. okumak isteyenlere link atıyorum.

https://division.zone/2017/01/23/update-1-6-and-last-stand-pts-opening-patch-notes-announced/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayktcnknyr -- 24 Ocak 2017; 20:54:38 >

• ayktcnknyr kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık, daha bir çok değişiklik bizi bekliyor seninde dediğin gibi.
    En çok merakla beklediğim yeni pvp mod, umarım zevkli olur.
  • Arkadaşlar herkese iyi oyunlar,

Benim bir problemim var en güncel muhabbet burada döndüğü için buraya yazmak istedim yanlışım varsa affola.

Bilgisayarımda ekran kartı ve ram lerimi yeniledim,
    Oyun açılıyor oynuyorum 10 dakika sonra veya 1 saat sonra oyun donup kendini kapatıyor.
    böyle bir problem yaşayan var mı? varsa yardımcı olabilecek.

ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Sistem
    - Anakart = MSI H170 Gaming M3
    - İşlemci = İntel Core i5-6500 (6.nesil)
    - Ekran Kartı = MSI GTX 1060 6GB
    - Ram = Corsair VENGEANCE 2x8GB DDR4 3000Mhz
  • Ruli kullanıcısına yanıt
    ekran kartıyla ilgili olduğunu düşündüm. şöyle bir mantık yürüttüm önce işlemcide sıkıntı olsa intel işlemciler soğutma yeterli gelmeyince sistemi komple kapatır. Ama sistem değil sadece oyunu kapatıyorsa ekran kartının soğutma sisteminde bir sıkıntı var ve soğutma yetersiz gelince kartı yakmamak için ekran kartın kendini kapatıyor gibi düşünüyorum. Hem işlemci hemde ekran kartı derecelerini oyun içerisinde mutlaka kontrol etmeni öneririm.
  • Ruli kullanıcısına yanıt
    ayktcnknyr kullanıcısına yanıt
    Nvidia son dönemde driver olayında sıçtığı için yaşanan çok atma, donma sorunları var şuan çoğu division oyuncusu driver sürümlerini düşürüyor o şekilde sorunların çoğunu çözen var.

Ben şuan en stabil sorunsuz olan ve tabi ki division için çıkan 375.95 sürüm ile oyunu oynuyorum atma, donma sorunları ortadan kalktı. Sizde bu yolu deneyin hala devam ediyor ise en son yol olarak temiz bir format atıp tekrar bu tavsiye ettiğim driver sürümü ile oynamayı deneyin yine atar vs. sorunları yaşarsanız sistem parçalarında bir şekilde bir uyuşmazlık bir hata olduğunun göstergesi kesinleşmiş olur. Misal anakartın biosu güncel mi ? veya ekran kartın oc yapılmış şekilde oyuna giriyorsanız oc'de bir sıkıntı olabilir vs. tarzında yolları bir gözden geçirmek gerekecek.

#ayktcnknyr bilgi için teşekkürler.
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    katılıyorum, mesela çalışmayı durdurdu hatası vs verme gibi sorunlar oluyor. Belki de sürümle alakalıdır.
  • Arkadaşlar iyi akşamlar,
    Hiçbir oyunu tam ekran yapamıyorum tam ekran seçtiğimde pencere modunda kalıyor. Daha geçen hafta Division'da sorunsuz oynuyordum oyun içinden çözünürlükte değiştiriyordum ama formattan geldikten sonra değiştiremiyorum pencere modunda kalıyor alt enter felan işlemiyor. Çözümü bilen var mı acaba ? Şimdiden teşekkürler. Windows 8.1
  • Şu an en iyi set nedir acaba. Birde silah nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arsem00 A kullanıcısına yanıt
    En iyi set alpha bridge vardı ama oda nerflendiği için en iyi set sizin oynama tarzınıza en uygun set olur.
    Mesela ben predator's mark seviyorum. Rpm'i yüksek bir ar ile kullanınca iyi sonuçlar çıkarıyor.

Bu arada demin pts'de last stand oynadım ilk kez, gerçek bir pvp modu olmuş. Keşke ilk çıktığında bu mod da oyunda olsaymış.
  • catastrop kullanıcısına yanıt
    arsem00 A kullanıcısına yanıt
    Umduğum gibi çıkmadı ama bu oyun için gerekli bir pvp mod idi, normal dz pvp sistemindense last stand pvp daha iyi.
    Yeni update 1,6 ile işler çok değişecek, update son halini alınca açıkcası hangi set en iyi olacak göreceğiz. Ama oynayış şekline göre elbette setler önem kazanabiliyor. Sağlam grupla şuanki reclaimer çok iş yapıyor yine aynı gruba sağlam tactician geldimi müthiş bir grup olabiliyorsunuz. Son zamanlarda alphadan sıkıldığım için tank reclaimer oynuyorum grupta 2 alpha 1 tactician 1 reclaimer oynuyoruz ve acıkcası 4 alphadan cok daha zevkli. Tactician oynayan sağlam olursa neredeyse ölümsüz oluyorsunuz :)

Dediğim gibi bir sonraki update 1,6da işler cok değişeceği için şuanki setler üzerinden artık konuşmamak lazım.
  • KAPTAN3K kullanıcısına yanıt
    Pc kısmında mı oynuyorsunuz, ben bayadır ara verip döndüm seti kafama göre dizdim ama bugün yine dz'da bir şahıstan mermiler ışık hızıyla gelip grubuma tek atıp öldürünce bir afallama yaşadık.

Hayır acaba ben mi eziğim diyeceğim ama armor %51 gelen atackları emiyor dps 330k hp 340k skil power 118k (buff vs. yok) kolay kolay yatan bir setimde yok yani yok mudur şu hack açan bebeler için bir yenilik getirme planları yeter ama yeni dz baktım yayınlardan 8 vs 8 buda garip geldi ama en azından şuan ki dz saçmalığından az daha iyidir. Kötü yanı şua 2 haftadır dostlarım ile deli gibi oynayıp dz amaçlı sete yatırım yapmamız, sanırım elimizde patlayacak şimdi bu yama hızlı bir şekilde gelirse bunun meyvesini yemeden yine uğraş dur.

Sizi konuda baya bilgili mesajlar atarken yakalıyorum isterseniz oyunda size danışmak için uplayde eklemek isterim arada heroic için adam lazım olur veya dz. Tabi yeni yeni dz lvl kasıyoruz ama noob da değiliz.

• Balthier kullanıcısına yanıt
    330k toughness ile gezersen dz de patates ederler.Sonra herkese hack dersin.Kusura bakma ama armor 54 den aşağısı kurtarmaz.Dayanıklılık(toughness)400k aşağısığı iş yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfDarkness -- 30 Ocak 2017; 16:29:37 >
  • ShadowOfDarkness kullanıcısına yanıt
    Keşke üslubunuz biraz daha yapıcı olsaymış patates vs. yakışıyor mu? 4 kişilik grubuma 5 sn. tek atana kişi tabi ki hack açmıştır; bu bizim setimizin sizin tabiriniz ile patates veya patlıcan olmasından kaynaklanmaz. Takıldığım kişilerde son dz lvl fullemiş oyunu aralıksız oynayan kişiler, aralarında yeni yeni set yaptığım için orantılı setle dolaşan bir tek ben varım ama hack hariç kolay kolay dzde beni yatıran görmedim. Hayır oyunda en yüksek armor %56 iken ben %51 yakalamış bulunuyorum ve siz buna patates diyorsunuz komik bir cevap olmuş. Hp olayında ise şuan sadece 1 setin dps kısmını hp çevirirsem 400 k bulurum bu beni uber bir karakter yapacaksa denerim ama gelip de bu tarz patates set tabi gelene geçene hack dersin tarzında cevap verecekseniz bana bir zahmet bir daha mesaj atmayın, amaç laf sokmak mı oldu bu forumda bu bir marifet ise aynen devam.
  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.