Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (265. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.762
Cevap
56
Favori
158.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haklı olduğunuz yerler var ancak pts'in amacı da bu değil mi?
    Oyuna koymadan önce özellikleri test edip sorunlu ya da beğenilmeyen kısımları düzeltmeye çalıyorlar.
    Mesela koşarken reload yapmama özelliğini beğenilmediği için kaldırdılar. Bunu hiç denemeden ana oyuna koysalar büyük sorun olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 3 Şubat 2017; 16:17:46 >
  • catastrop kullanıcısına yanıt
    Zaten eğer son patch bu şekilde yayınlanırsa oyunu bırakan çok olur dememin sebebi bu pts server test amacı güden bir sistem. Fakat dikkat çekmek istediğim nokta bu değil. Oyunda genel anlamda 1,5a göre çok büyük temel değişikliklere gidildi. Bu değişikliklerin temel sebebi setler arası dengelerin sağlanması. Bi kişi çıkıp tüm serverı solo oynayıp kesmesin grup oyununa ve buna ilaveten çok farklı combinasyonlara olanak sağlasın diye bir çok detayı da değiştirdiler ki bundan çoğu kişi memnun. Ancak dengeyi sağlama konusunda pek başarı elde edememiş görünüyorlar. PTS2 de airburst seeker tek alıyodu. Şükür değiştirildi ama skill power dengeliycez derken tatcitican oynayan kişinin skill haste süresini kırptılar. Bi acayip işler farklı kombinasyonları denemek lazım. Nasıl bir denge oluştuğunu anlamak için. Ancak server test server olmasına rağmen hala set bulmak için farmlamakla vakit kaybediyor oyuncular. Halbuki tüm setler tüm rolleri açık olacak şekilde denemeye açılsa farmlamakla zaman kaybetmeden herkes her kombinasyonu test edebilir. Böylece daha sağlıklı geri dönüşler ortaya çıkar. Bakın oyunun ilk update üzerinden konuşmuyorum 1,6 patch gelmiş ve son patchin 3.hafta denemesini konuşuyoruz. Maalesef bahsettiğim konularda developer kısmında sıkıntılar var. Ubisoftun forumunu takip ederseniz ne demek istediğimi çok daha iyi anlayabilirsniz. Ayrıca last stand için tekrar söylüyorum umduğum gibi çıkmadı para verip alıyosun bari bi kaç farklı oyun moduda eklede bi anlamı olsun.
    Umalımki oyun son haliyle yayınlandığında çöp olmasın.

• G2A wallet ile almak mı daha mantıklı yoksa direkt almak mı (G2A) ?
  • Ben bir kaç hafta önce instant gaming'den almıştım 66 lira gibi bir ücrete gelmişti(Uplay). Oyuna kötü diyorlar diye uzun zamandır almıyordum fakat canım sıkıldı ve ucuza bulunca aldım. Oyun gerçekten eğlenceli şu an ama bir süre sonra sıkabilir gibi duruyor. Diğer MMOlara göre item kasmak ve üzerinizi tamamlamak çok daha kolay geldi bana. Full talentlı bir m4 ve birde famas düşürdüm silahlar tamamlandı bile. Set itemleri zaten akıyor maşallah. Alpha bridge çok kuvvetliymiş o sebeple onu topladım fakat Banshee çok hoşuma gitti ondan da 2 tane çok güzel parça çıkarttım. Bu iş bu kadar kolay olursa oyun çok çabuk sıkar. Eskiden oynayan arkadaşlarla sohbet ediyorum da onlar bizim zamanımızda high-end bile zor düşerdi şimdi siz hemen diziyorsunuz valla üstünüzü diyorlar. Bu güzel geliyor ama güzel değil. Çünkü oyunun pvp kısmının pek bir amacı yok. Öldür geç öldür geç. İstatistik olayı yok, sıralama falan yok yani pvpsinde rekabet yok. MMO olarak örnek verecek olursam aynı Silkroad'da cape takıp savaştığınız durum gibi. Ölürseniz biraz exp ve para gidiyor o kadar sadece. Pvpsine daha fazla rekabet eklenmeli bence. Pvp oyunda önemli bir olgu olmalı. Ayrıca itemler bu kadar kolay düşmese güzel olur. Ya da en azından güzel talentlı itemler çok zor düşsün.
    Bunlar dışında survival dlc'si ve underground güzel gibi. Henüz season pass almadım. Onu da indirime girince alıp oynayacağım. Underground'da hikayeyi güzel bağlamışlar incelediğim kadarıyla ve survivalda videolardan çok çekici göründü. Oyun genel olarak güzel. Zamanında Defiance oynamış biri olarak baya hoşuma gitti ama dediğim gibi bence biraz daha zor olmalı bazı şeyler. Yeni gelecek dlc ile pvp daha güzel olacak diyorlar. Umarım olur. Yeni dlc ile season passe bir indirim de gelirse güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8D8ACBB0 -- 7 Şubat 2017; 7:58:28 >

• Uplaya bağlanabilen var mı? Online bağlanmıyor, hata veriyor. Dün The Division indiriyordum devam edecektim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de oyunu ilk alanlardanım. Fakat o dönem hayvanlar gibi Diablo 3'te yardırdığımdan dolayı oyun resmen 1 sene yattı olduğu yerde. Dedim illa ki günün birinde açar oynarım. Alırken bir arkadaşımın ısrarı ile Gold Edition aldım, hani olur da oyunu oynamaya karar verirsem progresslerimiz aynı olsun vesaire diyerek.

Valla ne yalan söyleyeyim ben oyunu pek bir sevdim. Aksiyon RPG'nin biz oyunculara aşıladığı " loot " hastalığı bu oyunda da varmış. Yani burada uzun uzadıya oyunu anlatmayacağım ama ben çok beğendim açıkçası. 20 gün de 110 saat oynamışım bile. Dark Zone'a bir kaç kere girdim, geberdim durdum tabii. Millet sapık gibi vuruyor birbirini. Ben henüz Daily ve Weekly HVT'ler ile haşır neşirim. Şimdiden 1 set'i tamamladım. Diğer set itemlerden de ortaya karışık yaparak, gayet kelli felli bir karakter oldu.

Oyunda eşya ve silah konusunda hiç sıkıntı olmuyor. Yukarı da bir arkadaş çok kolay item edinilebiliyor demiş. Aynen öyle, tabii bu ileri de oyundan çabuk sıkılmamızı sağlarmı bilemem. Bu kişiden kişiye değişir. Fakat oyun cidden güzel ve açıkçası ilginç bir deneyim oluyor benim için oynadıkça. O karlar altında ki şehir her daim görsellik açısından beni benden alıyor. Gerçek hayatta İzmir gibi yağmur'un bile zor yağdığı bir şehir de yaşıyorum. Division'a girince o kar beni benden alıyor, pek bir mutlu oluyorum :D

Her neyse... Eğer halen aranızda şimdiye dek merak edipte almak isteyenler varsa, valla hazır steam indirimlerinde de oyun ucuzluyor, alın gitsin. Oyundan kolay sıkılıp orada, burada olumsuz yorumlar yazıp, eksileri basanları hiç umursamayın. Çünkü o tiplere hiç bir oyunu beğendiremiyorsunuz.

• Bu oyundan fazla bir şey beklememek lazım denge getirelim derken oyunun içine etmeye devam edecek oyunun yapımcısı.

Bu yüzden zaman öldürmek isteyen arada heroic yapar, 4'lü grubu varsa 1 saat kafasına göre dz atar çıkar o kadar. Amaç sıfır sonuçta set yapma olayı yok her şey aşırı basit oldu bir noktadan sonra uğraşacak bir hedef kalmıyor. Anca dz girip milleti vur geç var oda ne kadar zevk verirse. Bu yeni güncelleme gelirse dz de 4'lü değilde 8'li kapışma (bölge koruma vs.) yaparsın o kadar. Oyun gelişmeye çalışıyor hatta pve tabanlı birçok yenilikte geldi ama görüyoruz ki artık heroic bile solo yapılacak kıvama geldi.
  • Arkadaşlar hâlâ oynayan varsa ,rogue agent achivement ima yardimci olabilcek varmi bir tek o kaldi.Yapmayan varsa sirayla oldurebiliriz birbirimizi. Oyun ici takilmak isteyen de ekleyebilir SSNEMESISS

• Uplay da çıkmıyor adın. O dediğin görevli nedir anlamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: arsem00

Uplay da çıkmıyor adın. O dediğin görevli nedir anlamadim

SSNemesisSS bir s unutmuşum, bu arada hallettim onuda yine de eklemek isteyen eklesin :D
  • Oynayan bu kadar azken bit türlü indirime girmiyor. Gta v de aynı şeyin laciverti.

• Bu oyunu çıktıktan 1 hafta sonra sıkılıp bıraktım. Hala oynayan var mı yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: belverus

Bu oyunu çıktıktan 1 hafta sonra sıkılıp bıraktım. Hala oynayan var mı yahu?

Yok hocam baktık oyunu bırakmışsın biz de oynamayalım dedik !

• Navy SEALs kullanıcısına yanıt
    İyi yapmışsınız, bıraktığım diğer oyunları da yazayım vakit harcamayın boşuna.
  • Oyunun pvp'si tatmin edici mi ? Sadece normal oyunu alsam dlc'leri almasam zevkli olur mu? Oyunda pvp'nin şuan ki durumu hakkında bilgi verebilir misiniz ?
  • Alacaksan dlc li al yada hiç bulaşma. Pvp sarıyor arkadaş grubun varsa tabi. Tek takılmak sıkar. 4 kişi iyi oluyor. pc için hile bazen kullananlar var. Ps4 veya xbox içinse hızlı bir oyun joystick ile zor oluyor.

• Lipofingo kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır (1 haftadır) hileye denk gelmemiştim ancak, dün 3 tane hileye denk geldik yine, speed hack aimbot rpm hack vs olan multihacklerden bahsediyorum. Hileye hala çözüm bulamadıkları için pvpde can sıkıcı durumlar devam ediyor. DLC almazsanız sadece darkzone pvpsi oynarsınız, dlc ile survivial ve last stand modları geliyor onlarda pvp mevcut ve gayet başarılı. Ama dediğim gibi oyunlarda hileciye denk gelme durumu söz konusu olduğu için sıkıntılar devam ediyor. Alırken gold edition alın tüm dlcler ücretsiz gelir.
  • KAPTAN3K kullanıcısına yanıt
    Şekil 1.a
    https://www.youtube.com/watch?v=tfkzg04RXYw

Örnek 2
    https://www.youtube.com/watch?v=BYMe3Ib7t1w

2. videoda helgerto adlı adam ucuyor kaçıyor :) Video tarihi şubat 16 yani dün.

Birde şu videodaki gibi oyuncularda var lagmı hilemi kararı siz verin.
    https://www.youtube.com/watch?v=Zi_0VREkT_M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAPTAN3K -- 17 Şubat 2017; 16:2:36 >

• KAPTAN3K kullanıcısına yanıt
    Son video açıkça ping avantajını kullanıyor belli.Havaya ateş ediyor gibi görünüyor ama aslında onun ekranında karşısında asılı kalmışsın.
    1.6 gelmeye yakın oyunda hileci çok fazla arttı.
  • ShadowOfDarkness kullanıcısına yanıt
    Birde videonun sonuna doğru adam sawed off la indiriyo videoyu çeken adamı orası daha bi garip, bu işin en iyi sağlaması aynı anda gruptaki herkesin kaydediyor olmasıydı ama aklımıza gelmedi doğrusu.
    Son hafta acayip lag var böyle bişey görmedim. Damage delaydir düşmeden ölmelerdir, görünmeyen nadelerdir pvp oynamanın tadı tuzu kalmadı. Pve de bile lag çok can sıkıyor, senin ekranda düşmana sıkıyorsun görünüyor, tak 1 2 saniye sonra yerdesn halbuki o sana sıkıyormuşta sen yerinde sayıyormuşsun falan. Umarım bi sonraki patchte bu soruna bi çözüm bulurlar.
  • 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.