Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (274. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.762
Cevap
56
Favori
158.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna yeni başladım 12 levelim silahlarım çok iyi degil darkzone'a girsem saglam loot bulurmuyum yoksa 30 level olana kadar dışarda mı takılmam lazım?
  • Newresim kullanıcısına yanıt
    Ekledim üstad Global Event'ten sonra yaparız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Engworkel

Ajanlar Burda Toplanıyor :D Forum Donanım'daki Ajanlarıda Discord Adresimize bekleriz :D

https://discord.gg/teP7WGN

Bu arada 1.8 güncellemesi çok iyi bir şekilde geliyor bırakan arkadaşlar var ise tavsiyem oyuna 1 şans daha vermeleri :D

ben bıraktım ama sadece oyunun kendisi var. ek paket olmadanda iş yaparmı yine :)

• Yalnız oyun cidden çok zor. Bu video çekip paylaşanlar zorlanmadan oynuyor gibi görünüyorlar ama oyun o kadar kolay değil. Bazı görevlerde defalarca ölüyorsun. Bu video çekenler o görevlerde nasıl ölmüyorlar merak ediyorum.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    belli bir asamaya geli ce rahat geciliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar. uzun zaman sonra geri döndüm oyuna solo takılmayı seviyorum. bana 1.7.1 itibariyle farm haritası ya da farmla alakalı ipucları verebilecek birisi var mı? tüm dlc ler mevcut. teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakican88 -- 11 Ekim 2017; 13:2:9 >
  • bakican88 B kullanıcısına yanıt
    Her hafta legendary missionlar ile incursionların heroicleri exotic cache veriyor her hafta onları yap. Hudson river'ı challenge modda yap 8-10 tane de bir exotic silah düşer bosstan şansına urban mdr shostopper düşebilir. 1.8 update'i öncesi division tech topla muhakkak çok lazım olacak onun dışında lz bosslarının mekanları aynı, dz de division çantalarının yerleri bossları aynı.
  • çok güzel cevap teşekkürler alakan için. iyi akşamlar
  • Newresim kullanıcısına yanıt
    1080ti da bile yapıyor experience'dan 2 tık düşürdüm
  • 30 Level oldum hikaye kısmı bitti birlikte dark zone atacak veya diğer dlc leri oynayacak var mı ?
  • konsoldaki gibi aylık bir üyelik almak gerekiyormu steam sürümü için konsolda co op oynamak icin gerekiyor diye duydum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • infernoboy kullanıcısına yanıt
    Aylık üyelik yok ama tavsiyem season pass'lı alman. DLC'leri güzel
  • arkadaşlar the last stand oynayan çokmu hile yapan oluyormu
  • ben genelde her gun oynuyorum ama sadece sabah saatlerı oyuncu sıkıntısı oluyor dıger turlu fazla beklemıyorsun mac ıcın
  • uplay ıd waroflordstr oynayan arkadaslar ekleyebılır
  • Selam,
    uzun bir aranın ardından tekrar oyuna döndük en son survival varken bir girmiştik. Şimdi bu exotic item setler en iyisimi oldu falcon losttan bir tane eldiven düşürdüm otomatik silahları smg veya ar exoticler de incursionlardan düşüyormu yoksa dz mi lootlamamız gerekicek dz de millet tekliyor
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt
    suan classifed itemler en iyisi galiba exotıc ıncrusıon legendry gorevler veya sansa baglı dz dusebılıyor dz mıllet rpm glıct yapıyor genel olarak 1.8 gelse fıxleseler dıye dua edıyoruz 1,8 gelmesıne az kaldı aralık basında gelcek gıbı soyluyorlar en rahat ıncurıson gorevlerden kasılıyor ama son cıkan stolen sıgnala gırmenızı tavsıye etmem :ÇD
  • ekipman alımına hediye olarak bu oyunun kodu geldi, nasıl bir şey acaba hiç anlamam bu tür oyunlardan
  • Tom Clancy’s The Division: Free Weekend Trailer

-----

Tom Clancy’s The Division: 1.8 Free Update Launch Trailer

• Peki niye ''free'' update diyolar ? Para mı verecektik bi de
  • 
Sayfa: önceki 272273274275276
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.