Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (275. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.762
Cevap
56
Favori
158.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vrataski V kullanıcısına yanıt
    çünkü sadece update değil normal update'den farkı oyuna yeni oyun modları eklendi. Nromalde bu tarz dlcler seasonpass sahiplerine verilir o yüzden free olduğunu belirtmişler.
  • Acaba Gold Edition yerine standart halini alsak çok bir kaybımız olur mu ? Ne zamandır takipteydim iyi indirim almışken değerlendirmek istiyorum. Survival veya Underground DLC'leri olmazsa olmaz mı merak ediyorum.
  • Bu hafta sonu ücretsiz olayında single player var mı ? Yoksa sadece online için mı ? Ona göre indirecegim cevap yazarsanız memnun olurum iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna devam
  • Oyunu almak için çok mu geç ? Bir de gold edition değer mi almaya 90 tl şuanda steamde
  • Rxen kullanıcısına yanıt
    Ben geç olduğunu düşünmüyorum. Gece ben ve arkadaşım alacağız
  • Oyunu bugün aldım ve 10 saat oynadım. Oyun gerçekten parasının hakkını veriyor. Grafikleri film gibi. Oyun mekanikleri çok iyi. Kanser eden görevleri var ama zevkli. Oyun kesinlikle sıkmıyor. Tavsiye ederim
  • Oyuncu sayisinda durum ne? 1 yildir oynamiyordum dun girdim ama matcmakingde kimse gelmiyor okadar beklememe rağmen.

• Arkadaşlar merhaba.
    Ben bu oyunu parayla steam den aldım. Bilgisayarım MSI Aegis X3 i7 işlemci GTX 1080 ekran kartı.
    4k Monitör.
    Windows 10 64bit.
    Fakat oyunu çalıştır deyince ilk ekran ingilizce yazılar geliyor Worning falan sonra yazı gider gitmez Oh! Noo diye hata mesajı veriyor!
    Ne yapmam lazım? Bilenler yönlendirebilirse çok sevinicem.
    :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vinchenzo -- 12 Aralık 2017; 15:37:44 >
  • DLC soran arkadaşlara cevaben, bana göre 35-40 saat oyun süresinden önce dlc gerekmiyor pek. Survival alan kimse yok baya geç buluyor. Underground loot için çok iyi ama önce bir 30 lvl olduktan sonra, season pass yerine sadece Underground almak mantıklı gibi.

• Veinglory kullanıcısına yanıt
    Oyuncu sayısı yeterli durumda. Ben arattığım zaman direk takım buluyor.
  • The Divisiona yaklaşık bir yıllık aranın ardından 1.8 güncellemesi ile geri döndüm.Aradan geçen zamanda oyun içerik anlamında epey gelişmiş ve eldeki itemler haliyle etkisiz hale gelmiş.Eldekileri denemek için birkaç görev yapayım dedim armordan firepowere toughnessdan diğer etkenlere kadar her şeyi sıfırdan yapmak gerektiğini karşılaştığım ilk npcde görmüş oldum.Ön siparişle aldığım ve çıktığı günden itibaren uzun bir süre aralıksız oynadığım oyunu güncel halinde içerik anlamında oldukça farklı buldum.

Yeni eklenen bölgeleri keşfe çıkıp global event kapsamındaki birkaç görevi oynayınca düşen itemler sayesinde biraz toparladım ve oyun daha fazla keyifli olmaya başladı aynı ilk çıktığında ekibimizle oynadığımız gibi fakat oyunun mevcut hataları olsun ve diğer durumlar nedeniyle birkaçı oynamayı bırakınca haliyle başka oyunlara yönelmiştim.Şu an pvp yerine tamamen pve oynuyorum henüz pvp için yeterince hazır değilim fakat oyunun içerik anlamında gelişmesi tekrardan oynayabileceğimi gösterdi.Oyuncu sayısıda yeterli durumda gerek görevler olsun gereksede dz için oyuncu aramada çok beklenilmiyor.

Stabilite anlamındada oyun gelişme göstermiş oynamadığım süreçte hangi hata ve glitchleri düzelttiler bilemiyorum fakat oynadığım sürede herhangi bir hatayla karşılaşmadım.Umarım önceki sürümlerinde yer alan glitch ve buglar tamamen giderilmiştir.Yeni eklenen skinler,emoteler,maske gibi kozmetik eşyalar karakter görünümünü epey farklılaştırıyor.Oyunu bir süre daha oynayıp pvp kısmınıda gözlemledikten sonra devamlılığı konusunda daha iyi fikir sahibi olacağımı düşünüyorum.

• Xbox ta Gold edition 49 tl, hiç oynamadım, türe yabancıyım, alınmalı mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oxygen1777 kullanıcısına yanıt
    Ben 10 gün önce aldım beğendim ben

• Gold edition almayi dusunuyorum.Ama bu tarz oyunlari oynayam çevrem yok.Tek başıma alisabilir miyim sizce.Çok karmaşık geldi.

• Geçenlerde Trial sürüm indirdim arkadaş 50 gb boşa gitti oyun açılırken hata veriyor.
  • oyunu yenıden dondum sayılır ılk cıktıgında almıs oynamıstım pvp ve darkzonede takılmak ısteyen arkadaslar ekleyebılır uplayıd waroflordstr
  • The Divisionu 1.8 güncellemesinin ardından hatrı sayılır bir süre oynadım ve güncel halinde gözlemlediğim kadarıyla oyunun durumu ve oynanabilirliği hakkındaki fikirlerimi paylaşmak istiyorum.

Öncelikle oyunu en son oynadığım dönem ilk ınsurcion olan Falcon Lost vardı ve ondan sonra gelen tüm içerikleri oyuna devam etmediğim için oynamamıştım.Bu nedenle bazıları 1.8 den önce oyuna eklenmiş olsada yeni denediğim için onlarada yer vermek istiyorum.

Oyunun önceki sürümlerinde pek çok oyuncunun ortak olarak belirttiği gibi end game içeriklerinin yetersiz olması ve 30 levele ulaştıktan sonra dark zone dışında yapılabileceklerin sınırlı kalmasıydı.Gelen güncellemelerle günlük ve haftalık assignmentler,günlük ve haftalık Hvt(High Value Target) görevleri gibi görevlerle end game açısından iyileştirmeye gidilmiş.Bunların yanısıra ek paketlerle gelen Underground ve Survivalda yine günlük ve haftalık görevler içeriyor.Bu görevleri tamamladığınızda içerisinden high-end gearset-weapon yada exotıc-classified ıtem düşürme şansınızın olduğu cacheler kazanıyorsunuz fakat bunlardan classified düşme şansı diğerlerine göre daha düşük olduğunu belirtmek istiyorum.Ayrıca 30 level sonrası level sabit kalsada xp kazanmaya devam ediliyor ve gerekli puanı tamamladığınızda Field Proficiency cache kazanıyorsunuz.

Falcon Lost sonrası yeni eklenen Insurcıon görevleride genel olarak iyi hazırlanmışlar.Dragon Nest,Clear Sky ve Stolen Signal bu ınsurcıonlar ve her birinde farklı bir oynanış senaryosu üzerinden oynamanız gerekiyor.Stolen Signal diğerlerine göre daha çok koordine gerektirsede genel olarak Insurcıon görevleri Falcon Lost gibi oynaması keyifli olan görevler arasında yer alıyor.

Oyunun önceki sürümlerinde oynayanlar hatırlayacaktır yeşil gearset yani o dönemki en iyi gear itemlerini düşürmek bir hayli uğraş gerektiriyordu örneğin Falcon Lost Challenge modda özellikle shock dronelar ve shotgun kullanan npcler görev esnasında epey zorluyor ve uzun saatler sonunda görev bitirilebiliyordu haliylede green gearset elde etmek epey zordu fakat güncel halinde artık en düşük level npc den bile yeşil set itemi düşebiliyor fakat buradada farklılaşan kısım artık normal setlere ek olarak classified set itemlerinin gelmesi ve sete ait 6 parça classified gear ile build oluşturulduğunda normal yeşil gearlara göre ekstra kazanım ve set talenti elde ediliyor olması,normalde 4 tane aynı sete ait gear kullanıldığında set talenti elde ediliyordu şimdi ise classified setlerde 5 ve 6.parçalarda ek bir talent daha kazanılıyor.Classfied itemlerin normallerden farkı ise daha yüksek firearms,stamina ve electronic içermesi(normallerde 1272,classifiedlerde 1401) ve recalibrasyonda bir yerine iki kere rollenebilmesi.Bu nedenle şu an classified set kullanmadan pvp oynamak neredeyse imkansıza yakın çünkü classified setlerden özellikle striker,predator mark ve nomad setleri genelde tercih ediliyor ve bu setlerden herhangi birini kullananlar classified set talentleriyle oldukça güçlü hale geliyorlar.

Oyunun yeni güncellemeleriyle dark zonedada değişikliklere gidilmiş oyuna eklenen yeni bölge dışında dark zoneda artık dz6 sonrası dz 7-8 ve 9 bölgeleri yer alıyor.Landmarkler temizlendiğinde extract edilmeden doğrudan çantanıza item yada weapon düşüyor ve dz parası ile division tech kazanıyorsunuz.Dz anahtarları ile açılan chestlerden classfied gearset düşebiliyor.Ayrıca gelen yeniliklerden biriside belirli zamanlarda oluşan ve maskemizin filtre seviyesinin yetmediği alanlar oluşuyor bu bölgelere gidildiğinde filtre yetersiz geldiği için can sürekli düşüyor ve yere sağlık çantaları atarak can düşmesini engelleyip bölgeyi ve bossu temizleyerek bölgeden yüksek kalite item düşürme şansınız oluyor.Dark zone pvp de değişikliğe gidilmiş ve artık bir ajanı doğrudan vurup rogue olamıyorsunuz önce rogue çağrısı yapıyorsunuz(bu aşamada eğer rogue olmak istemiyorsanız gruptan çıkabilme süresi tanınıyor) ve 60 sn süreniz başlıyor,bu sürede kimseyi vuramazsanız herhangi bir kazanım elde etmiyor ve rogueluktan çıkıyorsunuz.Manhunt sistemide değişmiş ve manhunt olduktan sonra artık 5 dk survive edilmiyor ve manhunt seviyesine ulaşırsanız haritada gösterilen manhunt goal bölgesine giderek manhunt durumundan istediğiniz an çıkabiliyorsunuz ve sonunda yine cache-dz parası ve xp kazanıyorsunuz.

Ek paketlerden bahsedecek olursam Underground tamamen Pve yapıda ve iyi loot çıkıyor ayrıca çeşitli directivelerle görevi daha zorlaştırıyor ve haliyle daha fazla ödül ve xp kazanabiliyorsunuz.Survial modu ise tek başına bir oyun diyebilirim gerek pve gereksede pvp olarak oynanabilen ve hava şartlarından enfeksiyona kadar pek çok etkenin sizi zorladığı bir ek paket fakat bu modu ek paket demek yerine ayrı bir oyun olarak belirtsem sanırım daha doğru olacaktır.İlk oynanamda görevi tamamladım ve her hafta mutlaka bir kere oynuyorum.Last stand ise pvp nin zirve yaptığı bir mod ve buildi gerçek oyunculara karşı denemenin en iyi yolu ve gerçektende bu modda iyi oyuncularla karşılaşıyor ve buildinizin eksik yanlarını daha iyi tespit edebiliyorsunuz.Ayrıca skirmish adı altında son güncellemeyle gelen başka bir pvp modu daha bulunuyor.

Oyunda şu an genel olarak kullanılan buildler striker,predator mark ve nomad classified gear setleri.Silah olarakta exotıc silahlardan assault rifle bullfrog(famas),smg the house,shotgun the showstopper ,high-end silahlardan assault rifle lvoa-c-lighweight m4 genel olarak tercih edilenler exotıc silahların 3.talentleri silaha özel oluyor örneğin bullfrogda herhangi bir accuracy yada stability modu takılmazsa hasar oranı mevcut hasar üzerinden %15 artıyor fakat silah çok seri olduğu için kontrolüde bu aşamada zorlaşıyor.Burada tercih oyuncunun kullandığı sete ve oyun tarzına göre değişebiliyor.

Oyun içerik,end game,setler ve silahlar olarak oldukça gelişmiş.Pve ve pvp de aynı şekilde eskisine oranla iyileştirilmiş eğer oyunu daha önceleri oynayıp bıraktıysanız 1.8 güncellemesi bir denemenizi öneririm.Bu yazdıklarım dışında optimizasyon,loadout gibi daha yazılabilecek çok sayıda yenilik mevcut.Oyuncu sayısıda gayet iyi durumda sadece classified item elde etmesi biraz zor olduğundan bu ay düzenlenecek Global Event 4 ü kaçırmayın diğer türlü resistanceda yada dzde farmlamak epey zaman gerektiriyor fakat global evette oynarsanız elde ettiğiniz ge kredisi ile satın alacağınız ge cachelerden classified itemleri daha kolay elde edebilirsiniz.Bu ay düzenelenecek olan 4.global eventin ay sonuna doğru aktif olması bekleniyor.

Herkese iyi oyunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 6 Ocak 2018; 2:38:48 >

• Oyundaki en iyi gearsetleri yani "Classified" setleri elde etmenin en verimli yolu resistance modundan geçiyor.Bu mod üç farklı bölgede oynanabiliyor ve adındanda anlaşılacağı üzere ekibin çeşitli şartlara ve artan npc zorluğuna ne kadar dayabilirse o kadar süren ve sonu olmayıp tüm ajanlar öldüğünde sonlanan görevlerden oluşuyor.Her wavede npc ler spawnlanıyor ve 5 wavede bir boss geliyor.İlk boss ve ikinci yani 10.wavedeki bosslar çok zorlamasada artık 10. waveden sonra artan zorluk oyunu dahada zor hale getiriyor.15.wavede ise ilk Survivalda daha sonra Undergrounda karşımıza çıkan oyunun en iyi npc leri olan Hunterlar Boss olarak geliyor.Hunterlar için oyundaki en iyi npc ler diyebilirim gerçek bir oyuncuya karşı oynarmış gibi tepkiler veriyor ve kendine can basması,sticky bomb kullanabilmesi gibi çeşitli yetenekleri var ayrıca diğer ncplerde 10.waveden sonra iyice güçlendikleri için daha çok resistance kısmı bu aşamada kendini gösteriyor.

Resistance modunda toplanan shd tech yani oyun içinde resistance rewarda götüren tüm yolları açmamızı sağlayan puan birimi diyebilirim.Npc lerden düşüyor ve her bölgenin farklı bir oynanış stili olduğundan genelde carrier bölgesinde daha hızlı ödüle gidilebiliyor.Pier 93 ve Powerhouse bölgelerinde ise daha taktiksel oynama gerektiğinden dolayı genellikle carriere göre daha düşük wavelerde oyuncular ya görevi bilerek ölerek resetliyor yada artan zorluk karşısında dayanılmıyor.

Carrier için en hızlı ödüle gitme yolu ilk data breache kadar olan yerde savaşmak ve son 30 sn.inde kapıyı açarak datayı korumak gerekiyor.Sonrasında ise boss wavede bossu hemen öldürmemek ve son 30 sn kesmek gerekiyor çünkü boss ölmedikçe npc spawnlanmaya devam ediyor ve daha fazla shd tech toplanıyor.Bu aşamadan sonra ister Bay 2 istersede Storage kısımları açılıp içerlerinde yer alan Resistance Rewarda gerekli puanlar bırakılarak(ilk kutu için 6k Shd Tech gerekli) bir adet item atıyor.Bu item standart yeşil gear,classy yada egzotik gear/silah olabiliyor.İlk kutudan classy atmazsa ikincisinden mutlaka ya classy yada egzotik item atıyor.İlk kutu sonrası diğerleri için ikincisi 12k üçüncüsü ise 18k istediğinden dolayı genelde ikinci item alımı sonrası görevi resetleme yoluna gitmek daha hızlı classy item şansı için gerekebilir.

Resistance dışında ise classfied item elde etmenin yolu dark zone bossları ve dark zone anahtarları ile açılan chestlerden geçiyor.Dark zone pve ve pvp alanı olduğundan bu bölgede itemi düşürseniz bile diğer ajanlar her daim bir tehdit oluşturduğundan dolayı extract etmeden kaybedebilir yada extract esnasında diğer ajanlar tarafından ele geçirilmek istenebilir.Bu nedenle herhangi bir classy setiniz yoksa ve özellikle dzden tek başına oynanıyorsa resistance modda classified gearset farmlamak daha kolay bir seçenek gibi duruyor.Undergrounddan düştüğünü söyleyenler var ama benim açımdan Underground Resistance kadar classy gearset açısından verimli olmadı.Bu nedenle resistance modun classified item açısından daha yüksek düşürme şansı içerdiğini söyleyebilirim.

• 
Sayfa: önceki 273274275276277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.