Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
159.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • u play : kuvvetmira30 yaş 21 bu arada oyunu deneyim ettim gerçekten çatışma olayı enfes olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuvvetMira27 -- 19 Şubat 2016; 14:42:31 >
  • ekran kartı gtx 860m olupta şu an oyunda olan arkadaşlar konuyla ilgili bilgi paylaşırlarsa çok güzel olacak
  • MassiveDeviL kullanıcısına yanıt
    Hayır
  • qvx Q kullanıcısına yanıt
    Hocam o oyunun adında Citizen olduğu için çöküyor.
  • Evet beyler oyunu 45dakika oynadım solo olarak..
    4k çözünürlük de ortlama fps 30-40 alıyorum.
    Yalnız ona ragmen oyun 60fps gibi akıcı geldi gözüme ilginç..
    Ayrıca grafikler downgrade yemiş olmasına rağmen 4k da çok ama çok iyi görünüyor.
    Ancak hafif bir blurluk var hangi ayardan kapatıcam bilmiyorum.
    Çok ama çok fazla ayar var grafikler ile ilgili oyun menusunde..
    Oynanış , sesler vs muhteşem.
    Şu an için herşey normal oyuna alışmaya çalışıyorum.

Oyun içi birkaç SS:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 19 Şubat 2016; 16:00:04 >

• oyunu daha önce uplay için indirmiş olup steam de oynamak isteyen varsa oyunun klasörünü Tom Clancy's The Division - Beta ismi ile steamde bulunması gereken yere atıp steamden yükle diyin tarama yapacak 200 mb bir indirme ile oyun hazır
  • Arkadaşlar xbox kolu ile oynayan varmı oyunu oynarken oyun oynanmaz şekilde donuyor fare veya klavyeden birine dokununca yine oynanabilir akıcı bir hal alıyor neden böyle xbox one kendi dosyalarını yükledim sorunu bilen var mı?

Edit= Sorunu çözdüm silip baştan kurulum yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 19 Şubat 2016; 23:38:59 >
  • Beyler nerdesiniz yav

• gtx 950 den bunlarda full hd high ayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 19 Şubat 2016; 15:52:56 >

• GTX 860M kullanan kimse yok mu arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşten çıksam da gitsem eve girsem beta'ya...
  • beta'daki profil ve itemların full sürüme aktarılması gibi birşeyler var mı?
  • Beyler chat e nasıl yazıyoruz ya bulamadım bi.
    Ayrıca oyunu hiç bilmiyorum eklerseniz beraber oynayabiliriz.
    RDJ1907
  • oyunun grafıkler güzel.catısma ve vuruş hıssı ıyıdetaylar hos..kac zamandır begendıgım ılk ubısoft oyunu oldu.demekkı her sene bırbırının kopyası oyun çıkartmayınca güzel seyler ortaya cıkabılıyormus.ubısoft ıyı fıkırlerı olan fakat uygulamada kotu olan bır fırma ama dıvısıon sınıfı gectı gıbı
    haldır haldır goreve koşmak yerıne etrafı ıyı araştırın sılah vs seyler çıkıyor beta cok onemlı olmasada tavsıye
    gtx 950 vs eşdeğer bır kartla hıgh ayarlarda tatmın edıcı bır oyun deneyımı oluyor onun aşağısına pek dusmeyın

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 19 Şubat 2016; 16:54:01 >

• Beta olmasına rağmen oldukça begendim , almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

-----------------------------------

Detaylar :

Ekran Kartı : GTX 980

Ayarlar : 1920x1080 , Herşey En Sonda , Nvidia Efekleri dahil.

Performans Seviyesi : Çok akıcı lakin optimizasyon olarak daha katetmesi gereken yol var , bazen minor takılmalar yapabiliyor FPS den kaynaklı olmayan.

//Resimlerde nick name yazan kısmı editledim , arkadaşımın hesabı , gözükmesini istemedi.

Not : Betayı oynadıktan sonra uplay de the divison altında rewards tan hediyenizi unlock etmeyi unutmayın.

-----------------------------

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 19 Şubat 2016; 17:23:34 >

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    Hocam sharpnessi fulleyin en altta 3 ayar var onlari off yapin ozellikle chromatic diye bir ayar var onu kesinlikle kapatin.hangi kartla 4k 30-40 fps oynadiniz sli mi hocam bu arada open betaya girmedim closed betada gozlemlediklerimi yazdim yinede deneyin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2 kişiyiz. Yalnız olup yaşı +18 üzerinde olanlar PM den uplay nick atabilirlerse aramza katılabilirler.
  • Oyuna girebilen var mı şuan? Sunucular kapandı galiba...
  • root- kullanıcısına yanıt
    Açıklama yapılmıştı kapalı beta profilleri silinecek aynı şekilde açık beta profilleride silinecek diye oyun çıktığında sıfırdan kasıcaksınız.

Edit= sanırım sunucular gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 19 Şubat 2016; 17:31:01 >
  • TangoEchoKilo kullanıcısına yanıt
    Mike diye error veriyor. EXios la oynarken bir anda oyundan attı daha da bağlanamadım.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.