Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
159.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyle yaptim yine olmadi hocam
    Hangi driver var sizde?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    hocam bende gtx 850m 4 gb var. nvidiadan baktım 361.91
  • 2saattir oynuyorum görevleri filan yapıyorum ama multi kısmını bulamadım giremedim. nereden giriliyor yardım...

oyun güzel ama sürekli loot etme ve craft varsa Dying Light gibi 5-10 güne sıkar.beni..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuwanda87 -- 19 Şubat 2016; 22:02:37 >
  • Oyunda optimize denen şey yok, gta v yi high ayarlarda akıcı oynadığım laptopumda bu oyunu orta ayarlarda kasarak oynuyorum. Onu geçtim düşman öldürme sistemi o kadar salakça ki multiplayer mi oynuyoruz single player mi belli değil. Düşmanların da can barı olması da ayrı bir saçmalık bir de zor ölüyorlar. Adamın kafasına sıkılıyorum ölmüyor konu da çok ilgi çekici değil bu yüzden bu oyun benim için ÇÖP
  • nuwanda87 kullanıcısına yanıt
    Haritanın sağındaki kırmızı bölge multi bölgesi. Morla gösterilen yerlerden giriliyor.
  • Oyun baya güzel. Ama dark zone a tek kişi girdiğiniz zaman hiç şansınız yok. Arkadaş şart
  • Darkzone' nun olayı nedir ya, girdim kimse yok, görev yok, NPC yok, bir kere rogue gördüm ve pek çok dost player.

Ayrıca oradaki sarı çantayı nasıl alıyoruz, buluyoruz.
  • Oyuna ReShade ile 2 filtre atınca kendine geldi.

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU]
  • arkadaşlar sizce bu oyun mu yoksa rainbow six siege mi ? kararsız kaldım yardımm eksileri artıları yönüyle yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetgl A kullanıcısına yanıt
    Her ikiside güzel biri tps,açık dünya diğeri fps ve maç atıyorsun hangisi senin tarzın online item kasmakmı yoksa fps ile 5v5 maç atmak mı ? İkiside taktiksel oynanışa sahip tabi ki six siege'de biraz daha ağır taktiksel olarak.Betalarını denemediysen ( şu an division için açık beta var) oynamadıysan , youtube videolarına bak incele karar ver en doğru yöntem herkesin tarzı farklı sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 19 Şubat 2016; 23:48:49 >
  • aynen herkesin tarzı farklı ama bir arkadaş bu oyun için güzel bir inceleme yapmış oyun belli bir yerden sonra kendini tekrar edicek nereye kadar item kasıcaz falan demiş o yüzden r6 siege diyorum şimdilik sizin düşünceniz nedir belli bir süre sonra millet oyunu bırakır mı yoksa kendini oynatır mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgl

arkadaşlar sizce bu oyun mu yoksa rainbow six siege mi ? kararsız kaldım yardımm eksileri artıları yönüyle yani

Kesinlikle Rainbow Six Siege. Kapali betasini oynamadan direk aldim divisionu ama pismanim . Cook eksik ve sacma yonleri var.

• 25 mbit AKK olmayan internet kullanıyorum Hem Ps4 Hem Pc suan ındırıyorum ve Turbo Aldım 100 mbit oldu sırf uyumadan merakım gıtsın dıye. Pc demı yoksa ps4 demı almak daha ıyı olucak bılmıyorum.

Pc sıstemım cok ıyı degıl ıslemcı fx8320 ekran kartı 4 gb 380 yeter mı bılemıyorum
  • kasar diye bekliyordum ama ne var ne yok sonda 45-60 arası oynatıyor.. oyunu alacam gibi gözüküyor sevdim açıkçası..
  • Fps'yi ölçmedim ama gtx770 de ultrada en ufak takılma kasma olmadan oynadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogussonmez

25 mbit AKK olmayan internet kullanıyorum Hem Ps4 Hem Pc suan ındırıyorum ve Turbo Aldım 100 mbit oldu sırf uyumadan merakım gıtsın dıye. Pc demı yoksa ps4 demı almak daha ıyı olucak bılmıyorum.

Pc sıstemım cok ıyı degıl ıslemcı fx8320 ekran kartı 4 gb 380 yeter mı bılemıyorum

controller ile çok başarılı fps deneyiminiz yoksa pc öneririm.

bence kontrol açısından pc oyunu gibi duruyor division
  • quote:

Orijinalden alıntı: root-

quote:

Orijinalden alıntı: dogussonmez

25 mbit AKK olmayan internet kullanıyorum Hem Ps4 Hem Pc suan ındırıyorum ve Turbo Aldım 100 mbit oldu sırf uyumadan merakım gıtsın dıye. Pc demı yoksa ps4 demı almak daha ıyı olucak bılmıyorum.

controller ile çok başarılı fps deneyiminiz yoksa pc öneririm.

bence kontrol açısından pc oyunu gibi duruyor division

Benımde korkum o Ps4 de çok zorlanıyorum. Star wars aldım ama zevk vermedı bı sure sonra nısan alamıyorum

ama pc de de kasar dıye korkuyorum
  • Turbo Yükleme almışım heyecandan :) indirme yerine uploud oldu 100 mbit download 25 de :) Bide indirme aldım sımdı 25 dk da ındırdı oyunu denıyorum sımdı umarım kasmaz
  • dogussonmez kullanıcısına yanıt
    Hocam kullandığınız internet hangi paket ?
  • luganoguz kullanıcısına yanıt
    Akk siz 25 mbit

Oyun indi ve calismayi durdurdu dedi windows 10 tl cope gitti

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.