Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
159.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafikler tanıtımdan sonra ciddi downgrade yemiş bu bariz, ama yine de mükemmel grafikleri var. Ben beğendim, oyun güzel olmuş. Yalnız arkadaşınız yoksa çok sıkıcı oluyor bir yerden sonra, hele dark zone'da 3-4 kişilik gruplara karşı tek başınıza hiç şansınız yok. Bence dark zone mantığının değişmesi gerek, tek kişi girdiysen diğerleri de tek kişi olmalı. 2 kişi girdiyseniz diğer oyuncular da 2 kişi olmalı. Bir de şu dark zone'a girerken gate'lerin önünde campleyip doğar doğmaz öldürmeye çalışıyorlar buna da bir düzenleme şart. Umarım full release gelince bu tür şeyleri düzeltirler.
  • Dark zone Oynanış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogukan733 kullanıcısına yanıt
    Matchmaking sistemi var oyunda yani tek kalmanıza gerek yok dışardan oyuncular ile birlikte oyun oynamanız mümkün.
  • hadi ya neden kapalı bu server! ne zaman açılıor bilen var mı
  • Bu geçen sefer ki gibi betanın süresini uzatırlar mı ? Arkadaş inmiyor ki. 25 gb oyun yapmışın kotam da yok... İnmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios

Matchmaking sistemi var oyunda yani tek kalmanıza gerek yok dışardan oyuncular ile birlikte oyun oynamanız mümkün.

Onu kast etmiyorum tek kişi girdiysem 3-4 kişilik gruplarla karşılaştığımda şansım olmuyor, doğru düzgün oynayacak adam bulup gruba eklemek de çok sıkıntı çoğu zaman en ufak iletişim kurmaya çalışmıyorlar kafalarına göre geziyorlar
  • Arkadaşlar böyle oyunda el çırpma hareketleri falan yapıyorlar. Yada takla atıyorlar mesela onu Nasıl yapıyorlar ben bulamadım. Hangi tuşa basılı tutuyoruz

Edit: birde darkzone de baya eşya topladım ben uçağa bimdirdim ama eşyalar kayboluyor Nasıl kullanıcam onları? Nereye gidiyor onlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akhee -- 20 Şubat 2016; 13:54:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akhee

Arkadaşlar böyle oyunda el çırpma hareketleri falan yapıyorlar. Yada takla atıyorlar mesela onu Nasıl yapıyorlar ben bulamadım. Hangi tuşa basılı tutuyoruz

Edit: birde darkzone de baya eşya topladım ben uçağa bimdirdim ama eşyalar kayboluyor Nasıl kullanıcam onları? Nereye gidiyor onlar

Takla atma space'e iki kez basınca oluyor, diğer hareketleri bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: akhee

Arkadaşlar böyle oyunda el çırpma hareketleri falan yapıyorlar. Yada takla atıyorlar mesela onu Nasıl yapıyorlar ben bulamadım. Hangi tuşa basılı tutuyoruz

eşyalar merkezdeki stack in içine konuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @dogukan733

O konuda haklısın ama yinede kasabiliyorsun ben kapalı betada tek başıma kastım tabi ki sıkılıyorsun arkadaşlarla daha ayrı bir ortam oluyor oyunda.

@akhee

Takla atmak için iki kere space yap, el hareketleri için tuşlar atanmamış oyunun ayarlına girip senin ataman lazım ben num1,2 diye atadım.Helikopter ile gönderdiğin itemler hikaye kısmındaki merkez yerlerinde banka tarzı kutun var oraya gidiyor ordan envantere aktarıcaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 20 Şubat 2016; 14:03:35 >
  • Teşekkür ederim cevaplarınız için :)

• Ya kusura bakmayın, 3-4 sayfa gezindim ama göremedim.Arkadaşımla steamden girdik fakat beraber takılmak için ne yapmamız gerek?Hani bulamıyoruz birbirimizi /.
  • betayı şöyle 1 gün daha uzatsalar bari anca inecek gibi
  • Arkadaşlar 2 kişiyiz. 4 e tamamlamak için min 8 level ve +18 arkadaşlar arıyoruz. Mesaj atabilirsiniz.
  • Oyunu acildigi anda oyunu alta atiyor yine tikliyorum tikliyorum yine alta atiyor.
    Win 7 ,driver bunlari denedim hala cozemedim.
    Iyice sinir oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Oyunu acildigi anda oyunu alta atiyor yine tikliyorum tikliyorum yine alta atiyor.
    Win 7 ,driver bunlari denedim hala cozemedim.
    Iyice sinir oldum.

Diğer arkadaşlarada yardımcı olması için burdan atayım dedim. Görüntü bağdaştırıcısı kısmında bu tik kapalı olması gerekiyor. Yoksa oyunu alta atar.

• quote:

Orijinalden alıntı: luxojr

Ya kusura bakmayın, 3-4 sayfa gezindim ama göremedim.Arkadaşımla steamden girdik fakat beraber takılmak için ne yapmamız gerek?Hani bulamıyoruz birbirimizi /.

öncelikle daha kolay olması için birbirinizi uplay'den arkadaş olarak ekleyin. Oyun içinde Uplay ekranı için shift+F2. sonra oyuna girdiğinizde group ekranında ( "o" tuşu ) grup kurup, yine aynı yerden kolayca aynı servera geçebilir, DZ dışında birbirinize ışınlanabilir (fast travel), haritada birbirinizi görüp yanına gidebilirsiniz.
  • Section8 kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba,bende laptop var ama o monitör kısmına nasıl girebilirim.Teşekkürler.Ben de bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elano68 -- 20 Şubat 2016; 16:34:41 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.