Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division (2016) [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.763
Cevap
56
Favori
159.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi firma ve paket olarak sormuştum ama neyse öğrendim.
    Superonline da varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatty_boy

Haritanın sağındaki kırmızı bölge multi bölgesi. Morla gösterilen yerlerden giriliyor.

Bu dediğiniz yer Dark Zone mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.nuuvem.com/item/tom-clancy-s-the-division-gold-edition
    oyunu almayı düşünüyorum heralde en ucuz burası season pass ile birlikte 117 liraya geliyor uyarılarda kısıtlama göremedim varsa biri bilgilendire bilir mi
  • Bu oyunun mantığı nedir Destiny tarzı falan yazmışlar zaman ayırıp yazan olursa teşekkürü borç bilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkham92 kullanıcısına yanıt
    Evet. Arkadaş multi bölgesi neresi diye sorunca ben de o şekilde yazdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün burdan ekliyen bir kaç arkadaşla 1 1buçuk saat oynadım. Beni etkiledi oyun özellikle dark zone daki çatışmalar çok keyifli oluyor. Single görevleri yapmadım hiç arkadaşlar dark zone da takıldıkları için bende onlarla takıldım. Grafikler tatmin etti beni çok ayar bakmadım. 1080p herşey medium gtx760 fx8350 var. Single ı kurcalamak gerek biraz. Sanki görevler çok tekrar edicek gibi o da sıkar diye düşünüyorum. En azından 3 kişi olmak gerekir bence. Ayrıca dark zone da keşke takım içi konuşma olsa konuştuğunuzu herkes duyuyor. Ayrıca pvp de karşıdakini öldürmek için grubu bölmeniz gerek aksi takdirde bir kişiyi düşürseniz bile yanında ki hemen kaldırıyor. Bana sorarsanız yerdekini herkes kaldırmamalı medic özellikli biri olsa yerdekini sadece o kaldırsa çok daha iyi olur gibi öbür türlü bitmeyen savaşlar oluyor.

• Arkadaşlar herkes multiplayer kısmından bahsediyor bu oyunun ama hikaye kısmı da var mı yoksa tamamen multiplayer üzerine bir oyun mu bu?
  • 460 Saat borderlands 2 oynamışlığım var pre-sequel keza henüz 200 saat the division benim için tamamdır itemlerin vs göz önüne alınması gereken bir sürü kombinasyon var keza ülkemizin oyuncuları pek sevmiyor böyle oyunları borderlands dan gördüğüm üzere uzun ömürlü olmuyor Türk oyuncular için (Bence)! BL2 ve pre-sequelde olduğu gibi bir Alman bir İspanyol bir Fransız ile takımımı dörtler akarım ben bu oyuna en az 300 saat...

Gelelim oyunun grafiklerine(1080p);
    High ayarlarda sürekli 60 FPS 0 donma, Müthiş akıcı

Full+Ultra+Nvidia ayarlarda sürekli 27-30 FPS 0 donma, Çok iyi akıcı (bir ara 4 kişi sadece cam kırıp lastik patlattık )

Donanım: FX8350 OC 4.6GHZ / MSI GTX970 4G Gaming / Kingston HyperX 3K 240GB / RipJaws 1866Mhz 2x4GB

Oyunda beni rahatsız eden birkaç şey multi-single ayrımının keskin olmayışı ve time katılanların basede birbirini göremeyip farklı görevler görmeleri. itemleri inceleyip donanılan arayüzü biraz daha user friendly yapabilirlermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 20 Şubat 2016; 10:20:33 >

• Oyunun ram kullanımı 9 yaklaşıyor sanırım, yoksa bende fazla olduğundan mı öyle yapıyor.
  • Oyundan cabuk sıkıldım ben,
    Bunda özellikle tps ve rpg barındırıyor olması etkili oldu..
    battlefield 4 multiyi özledim , özüme geri döndüm...
    Herkese iyi oyunlar.
  • Betayı steam üzerinden indirdim uplay de var ama yanıt vermiyor hatasını nasıl düzeltebiliriz ??
  • amadiks kullanıcısına yanıt
    Şu an bakımda sunucular.
  • KingdomOfH3aven kullanıcısına yanıt
    en iyi yerinde oyundan attı ! ne güzel kasıyodum ne zaman açılcak acaba
  • MassiveDeviL kullanıcısına yanıt
    3 saatlik bakım dediler. 2 saat 20 dk falan kaldı sanırsam.
  • DarkZone etkinlik , görev gibi şeyler eklenirse çok güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 20 Şubat 2016; 11:28:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingdomOfH3aven

3 saatlik bakım dediler. 2 saat 20 dk falan kaldı sanırsam.

Ben işteyken millet oynuyor diye içim gidiyordu
  • oyuna şuan girebilen var mı arkadaşlar. Delta 20010159 hatası alıyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erman Güleç

oyuna şuan girebilen var mı arkadaşlar. Delta 20010159 hatası alıyorum da

3 saatliğine bakımdaymış server .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRedLineTRx -- 20 Şubat 2016; 11:48:31 >
  • Ne zaman bitiyor beta?
  • Pazartesi 14.00 da bitiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.