Şimdi Ara

TOM CLANCY'S THE DIVISION (DH ANA KONU) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
9
Favori
20.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umitgundogan

Bende gold almistim fakat dlcler tam gelmedi bir arkadasim konsolu İngiltere yapinca normale dondu
    bir deneyin derim
    9 (sanirim) adet dlc olmasi gerek bilginize
    dil konusuda ayni sekilde olabilir

DLCleri nereden kontrol edebiliyoruz? Ben USA'den indirdim gerçi sorun olmaz herhalde. AYrıca bence indirirken bu dil paketlerini sorması lazım. US'ten indirdim diye 10 tane dil paketi çekiyor. Boşuna dosya indiriyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pincik

Farkediyor malesef. Witcher 3 aldığımda konsol tr ayarlı iken indirdim, dil seçeneği sadece arapça ve ingilizdeydi, oyunda sansürlü versiyondu.
    Sonra konsolu uk olarak ayarladım, sansürsüz ve daha fazla dil seçeneği olan versiyonu indirdim.

Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için. Bundan sonra aklımda bulunsun
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Oyunlarım ve uygulamarım yerinde oyunun üzerine gel, start a bas, oyunu yönet de, orada gözükecektir sağ tarafta
  • quote:

division oynarim takimda kurariz beraber görevde yapariz diyen arkadaşlar
    Theumit
    ekleyin

aynen.. teokagan05
  • Oyun çok iyi olmuş bence. İnternette bir sürü kötü yorum var ama bir oyundan nasıl bi beklentileri var anlamadım.
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    bende çok beğendim xbox ın donanımına göre çok iyi bir iş çıkarmışlar. Dark zone u yeni görevlerle canlı tutarlarsa uzun süre oynanacak bir oyun olmuş. Ubisoft rainbow ve bu oyunla beni şaşırtıyor gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayengec

quote:

Theumit
    ekleyin

aynen.. teokagan05

ekleyin hocam imzada HastaLaVistaw

her türlü gruba gelinir akılır :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 10 Mart 2016; 14:54:28 >
  • quote:

Theumit
    ekleyin

ekliyorum
  • Beni ekleyin Bende ekliyorum gördüğümü.
  • beyler dark zone a giren var mı? Tek parça çıkabilmek için tavsiyeleriniz varsa alabiliriz

• Betayı son dakikasına kadar oynamıştım ve bir Beta için güzeldi ama full oyun kısa ömürlü olacak gibi.
    İlk DLC kötü olursa bu oyunun oyuncu sayısı 1 anda dip yapacak bence, single tarafı zaten zayıf,
    multiye ek birşey gelmezse çabuk söneceğini düşünüyorum.
    Arjantin store error vermeseydi alacaktım, şu an için iyi ki almamışım,
    arkadaşımın accountu ile yaklaşık 24-25 saat oynadım ve aşırı tekrar içeriyor,çeşitlilik çok az.
    Dark Zone gerçekten eğlenceli ama sadece 3 tane daha arkadaşınız varsa,
    public groupta mikrofon vs kullanmayan adamlarla işkenceden başka birşey değil.
    Multi zaten tek başına oynanmaz, yüksek lvl rogue gruplar extraction zonelarda kriz geçirmenize neden olabiliyor.
    MAx lvl equipmentı alan için dark zoneda coop pve yapmanın pek bir anlamı kalmayacak gibi,
    oyun ilerledikçe rogue a kaçacak insan sayısı artacaktır,
    çünkü güçlendikçe dark zone PVE tarafı acayip kolay hal alıyor ve zevk vermiyor.
    Düşmanlar tek düze, çeşit oyun sonuna doğru biraz artıyor ama taktik hep aynı ve AI gerçekten çok kötü.
    Grind oyunlarının kralı bir Diablo da mesela sürekli arttırabileceğiniz zorluk seviyesi oyunu oynama isteğinizi canlı tutuyor, silah çeşitliliği de cabası.
    Division da ise biryerden sonra duvara çarpmış gibi olunacak tahminen.
    O aşamadan sonrası Ubisoft'a bağlı, ya Coop PVE tarafında çeşitliliği ve zorluğu arttıracak birşey yapması lazım
    yada PVP de yeni kurallar vs getirip rogue - rogue hunter savaşını canlı tutması lazım.
    Ubisfot'un bir seriye 7-8 oyun çıkartan bir şirket olduğu düşününce, 3 DLC den sonra oyunun biteceğini düşünüyorum.
    Fikir çok güzeldi keşke başka firma yapsaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HofSorroW -- 10 Mart 2016; 16:54:08 >

• MrNtlu akşamları giriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpert86

beyler dark zone a giren var mı? Tek parça çıkabilmek için tavsiyeleriniz varsa alabiliriz

en az 12 level olmadan girme ve tek başınaysan rogue olma :D
  • dark zone da 2 farklı mod varmış, rogue modunda olup olmadığımızı nasıl anlayacağız? kapıdan geçip direk giriyorum dark zone a

• quote:

Orijinalden alıntı: alpert86

dark zone da 2 farklı mod varmış, rogue modunda olup olmadığımızı nasıl anlayacağız? kapıdan geçip direk giriyorum dark zone a

bildiğim kadarı ile bir ajana zarar verirsen rogue (düzenbaz) oluyorsun. Dark zoneun asıl amacı diğer ajanlarla çatışmak değil. Oradan bir takım ganimetler elde edip helikopterle baseye göndermek.

Bir de rogue hunter lar var. Onlar da bu rogueleri öldürüyo işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 11 Mart 2016; 9:49:56 >
  • Oyundaki rpg elementlerinden olan FireArm - Stamina - Skill 3lemesini çok beğendim. Gerçekten bu üçünden birini biraz artırmanız karakterinizde büyük değişikliklere yol açıyor. Örnek vermek gerekirse sadece bir dizlik değiştirseniz bile healthiniz %30 civarı artabiliyor. Aynı şekilde dpsinizi yükseltebilir ve healthinizi de düşürebilirsiniz.

Mavi silahların (daha üst silahlarla daha karşılaşmadım) talents isimli ek özellikleri bulunuyor. Bu özellikler ise belirli gereksinimler karşılanırsa çalışıyor. Örnek vermek gerekirse firearmın 120 ise headshot damagein %10 artar diyor. Ama 120 firearmınız olmasa bile silahı diğer özellikleri ile birlikte kullanabiliyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun indi. Oynamak isteyenler varsa ekleyebilir.

ByMarginal
  • Dün 4 kişi bir misyon bitirdik. 3 level atladım akşam. Oyunu iletişim kurduğunuz oyuncularla oynamak çok fark ediyor. Bence konuya oyuncu GT leri eklenmeli.
  • Saat 4-5 gibi akşama kadar giricem level 10'um gelicek var mı? 4 kişi olursak daha çabuk gelişiriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrNtlu

Saat 4-5 gibi akşama kadar giricem level 10'um gelicek var mı? 4 kişi olursak daha çabuk gelişiriz.

ben gelirim oyuna girince davet atarsın
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.