Şimdi Ara

TOM CLANCY'S THE DIVISION (DH ANA KONU) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
9
Favori
20.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pincik

quote:

Orijinalden alıntı: DATNET

quote:

Orijinalden alıntı: pincik

Gold üyelere özel bir indirim yok.http://www.digitalgamesprices.com buradan tüm oyunların fiyatlarını takip edebilirsin.
    Şu an en uygun fiyat Arjantin, standart versiyon 104 TL , gold olan versiyon 132 TL görünüyor.

Hocam nasıl alacağımı anlatan.bir.rehber var.mı

4spenox arkadaşımızın hazırladığı rehberden yararlanabilirsin.https://www.youtube.com/watch?v=wgi_hpQ-sXA

teşekkürler hocam :)

• arkadaşlar oyunu arjantinden alırken 549 dolar olarak gözüküyor sizde de böyle mi ?

Edit: Çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 9 Mart 2016; 0:43:17 >
  • Gruba alacak varsa her türlü gelirim iletişime geçmeniz yeterli
  • gold sürümünü alıp indirdim..oyuna yeni başladım..gold la gelen içerikleride indirdim...fakat oyun herkesde 30 küsür gb bende ise 27 gb..nedeninin anlamadım..güncelleme falanda istemedi..ayrıca indişrdiğim ek paketler,sanırım kıyafet falan filan..onlarıda bulamadım...oyunu ben satın aldım fakat p1 değilim..3 hakkımı doldurmuşum..bu yüzden eksik falan olabilir mi
  • enesemre kullanıcısına yanıt
    bende de 27 gb hocam, güncelleme de gelmedi ama oyunda herhangibir sorun yaşamadım. İndirilen kıyafetlerin oyunda görünmemesi ile ilgili genel bir sorun varmış ubi üzerinde çalışıyoruz diye açıklama yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKA_33 -- 9 Mart 2016; 9:04:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Region farkı mı var acaba sürümlerde? Dil paketi vs gibi farklılıklar olabilir.
  • Bu oyun takım işi Yoksa olmuyor Akşam bi görevi bitiremedik 4 kişi.
  • hocam tşk ederim..o zaman bekleyelim bakalım..bende henüz sorun yaşamadım oynuyorum eksik gigabyte ile:))
  • Oyun girerken ubisoft club yüklememi istiyor fakat yüklenmiyor. Sizde de bu sorun var mı ?

Edit: Çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 9 Mart 2016; 11:57:59 >
  • Gold sürüm ile gelen itemler beta daki safehouse a ulaştığında haritada yeşil renkle gösterilen vendor ( satıcı ) da free olarak gözüküyor. Revaward vendor felan yazıyor.

• Hazmat Gear kodu isteyene verebilirim arkadaşlar

Kod @DATNET arkadaşımıza hediye edilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 9 Mart 2016; 12:47:04 >
  • gold paketle gelen ''Season Pass'e özel kısa namlulu tüfek, Tom Clancy's The Division Season Pass Özel Kıyafeti. TOM CLANCY'S THE DIVISION MİLLİ MUHAFIZ PAKETİ. itfaiyeci kıyafeti, polis silahı vs vs'' bunları nerden edinicez, invertory yada stash da falan görünmüyor.
  • yayengec kullanıcısına yanıt
    Base de Reward Vendor var ondan alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: refuse2k3

Base de Reward Vendor var ondan alabilirsin

sağolasın...
  • division oynarim takimda kurariz beraber görevde yapariz diyen arkadaşlar
    Theumit
    ekleyin
  • Arkadaşlar birşey soracagim. Sizlerde de sadece İngilizce ve arapça mı var. Ben almanca oynadım betayi mesela. Bunu da almanca seçeneği olur sandım, ama yok. Sadece iki dil var.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4spenox

Arkadaşlar birşey soracagim. Sizlerde de sadece İngilizce ve arapça mı var. Ben almanca oynadım betayi mesela. Bunu da almanca seçeneği olur sandım, ama yok. Sadece iki dil var.

Konsol Türkiye seçiliyken mi indirdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

quote:

Orijinalden alıntı: 4spenox

Arkadaşlar birşey soracagim. Sizlerde de sadece İngilizce ve arapça mı var. Ben almanca oynadım betayi mesela. Bunu da almanca seçeneği olur sandım, ama yok. Sadece iki dil var.

Konsol Türkiye seçiliyken mi indirdiniz?

Evet hocam. Oyun Arjantin, konsol tr ye ayarlı. Ama bütün oyunlarımı bu şekilde indiriyorum vr sorun olmuyor. Bildiğim kadarıyla xbox da bölge fark etmiyor dil seçeneklerinde.

• 4spenox kullanıcısına yanıt
    Farkediyor malesef. Witcher 3 aldığımda konsol tr ayarlı iken indirdim, dil seçeneği sadece arapça ve ingilizdeydi, oyunda sansürlü versiyondu.
    Sonra konsolu uk olarak ayarladım, sansürsüz ve daha fazla dil seçeneği olan versiyonu indirdim.
  • 4spenox kullanıcısına yanıt
    Bende gold almistim fakat dlcler tam gelmedi bir arkadasim konsolu İngiltere yapinca normale dondu
    bir deneyin derim
    9 (sanirim) adet dlc olmasi gerek bilginize
    dil konusuda ayni sekilde olabilir
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.