Şimdi Ara

TOM CLANCY'S THE DIVISION (DH ANA KONU) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
9
Favori
20.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende oynayamayacağımı bile bile iki gün önce aldım elimde olması bile mutlu etti beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Bende oynayamayacağımı bile bile iki gün önce aldım elimde olması bile mutlu etti beni

Ama ubisoft bu sagi solu belli olmaz bakarsin bugun yarin acarlar, youtuberlar oynayip reklam yapsin diye. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnArchyHuOz kullanıcısına yanıt
    Pek sanmıyorum ama bellide olmaz tabi
  • Selamün aleyküm gold almaya gerek var mı arkdaşlar.gelecek olan 3 dlc multiyi etkiliyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeremDH

Selamün aleyküm gold almaya gerek var mı arkdaşlar.gelecek olan 3 dlc multiyi etkiliyor mu

Aleyküm Selam. Almış iken gold sürümünü almak daha mantıklı. Fiyat farkı fazla yok.Arjantin store da 135 lira felan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merkingtr -- 4 Mart 2016; 16:29:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkingtr

quote:

Selamün aleyküm gold almaya gerek var mı arkdaşlar.gelecek olan 3 dlc multiyi etkiliyor mu

Aleyküm Selam. Almış iken gold sürümünü almak daha mantıklı. Fiyat farkı fazla yok.Arjantin store da 135 lira felan.

Arjantin store dan nasıl alıcaz ubisoft un mu
  • quote:

quote:

quote:

Sevgili @4spenox dostumun hazırladığı videolu anlatımı izleyerek halledebilirsin hocam, link aşağıda.

https://www.youtube.com/watch?v=wgi_hpQ-sXA

• quote:

Orijinalden alıntı: LENASSO

quote:

quote:

quote:

Sevgili @4spenox dostumun hazırladığı videolu anlatımı izleyerek halledebilirsin hocam, link aşağıda.

https://www.youtube.com/watch?v=wgi_hpQ-sXA

eyvALLAH kardeşim sağol

• Oyunu aldim oynayacaklar ekleyebilirler livedan

• Arkadaşlar preload bitti. Ama güncelleme inmiyor. Yani şöyle söyleyeyim. Oyunu başlat dediğim zaman sadece erkencisiniz diyor. Güncelleme uyarısı vermiyor. Oyunun boyutu şu an 27gb.

• beyler bu oyunun pvp sistemi nasıl birisi özet geçebilirmi ve oyunu şuan indiriyorum da 28.87 gb indiriyor doğru dimi
  • yok boyle birsey arkadas , arjantin store dan alamiyorum karti kabul etmiyor , yurt icinde 1 tane spotcu oyunu satmiyor , kaldik aral in eline 260 TL !

• Gold aldım, oyunu indirdim salıyı bekliyorum

Bu sefer becer be UBI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Gold aldım, oyunu indirdim salıyı bekliyorum

Bu sefer becer be UBI

Oyun sende toplam kaç GB şu an? Bende 26.9 gösteriyor. Reddit te millet 32gb diyor anlamadım.

• Dirt Rally ve Quantum Break pre order yaptık belki Hitman'ı da listeye atarım ama bu oyuna şuan için kuruş çıkmaz benden. Tekdüze ve sıkıcı bir oyun gibi duruyor beta dan da zevk almadım zaten inceleme ve aldığı puanlara göre belki bir şans tanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 30lu birşey diye hatırlıyorum açıkçası. Akşam eve gidince bakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathcallsdeath -- 7 Mart 2016; 10:25:37 >
  • Beyler 2 kişiyiz.sağlam oyuncularız 2 kişi daha arıyoruz. psn:kaptansal1316

• 30 küsür gb 1 ay oldu ön siparis edeli

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Dirt Rally ve Quantum Break pre order yaptık belki Hitman'ı da listeye atarım ama bu oyuna şuan için kuruş çıkmaz benden. Tekdüze ve sıkıcı bir oyun gibi duruyor beta dan da zevk almadım zaten inceleme ve aldığı puanlara göre belki bir şans tanırım.

Al benden de o kadar..Destiny 2 olacak gibi , 1 ay sonra bayacak..Aksi olursa alır oynarız.
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Aynen çoğu kişi 30 küsür diyor. Sildim tekrar yükledim yine 26,9gb. Açmaya çalışıyorum hani belki güncelleme uyarısı verir diye. Yok, sadece erkencisiniz diyip geçiyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.