Şimdi Ara

TOM CLANCY'S THE DIVISION (DH ANA KONU) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
9
Favori
20.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölgeyi avustralyaya çevirince açılır mı bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @zoltan83 @unchartad

Oyun, oyunu aldığınız store'un bölgesine göre açılır. Mesela ben Arjantin üzerinden aldım. Arjantin de saatin gelmesini bekleyeceğim.
    Konsolun değil, satın alınan store un bölgesine göre belirleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4spenox -- 7 Mart 2016; 15:29:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4spenox

@zoltan83 @unchartad

Oyun, oyunu aldığınız store'un bölgesine göre açılır. Mesela ben Arjantin üzerinden aldım. Arjantin de saatin gelmesini bekleyeceğim.

Satın alınan mı, indirilen mi? PS'te dediğiniz gibi ama xboxta farklı regiondan oyunu indirebiliyoruz sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

quote:

@zoltan83 @unchartad

Satın alınan mı, indirilen mi? PS'te dediğiniz gibi ama xboxta farklı regiondan oyunu indirebiliyoruz sonuçta.

Bende senin dediğin gibi sanıyordum, bu gece 12 den sonra oynarım diyordum. Ama sabah sabah reddit yüzüme vurdu asıl durumu. Malesef satın alınan store a göre imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4spenox -- 7 Mart 2016; 16:48:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

quote:

@zoltan83 @unchartad

Bende senin dediğin gibi sanıyordum, bu gece 12 den sonra oynarım diyordum. Ama sabah sabah reddit yüzüme vurdu asıl durumu. Malesef satın alınan store a göre imiş.

Bilgilendirme için teşekkürler. Hayırlısı artık. :)

• saameet_06 S kullanıcısına yanıt
    Vpn ile denediniz mi?

• quote:

@zoltan83 @unchartad

iyi ki soyledin, bende saat 12 olsun diye bekliyodum... sabah artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayengec

quote:

@zoltan83 @unchartad

iyi ki soyledin, bende saat 12 olsun diye bekliyodum... sabah artık...

Sorma hocam. Benim de sabah sabah bir moralim bozuldu. Yapacak birşey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: profxxx

Vpn ile denediniz mi?

denedim , baska bir kart veya odeme turu secin diyor :/

• Rusyadan alanlar girmiş sanırım, kimler oyunda?
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Ben oynadım. Yarım saat ila 1 saat arası bir oynanıştan sonra betada giriş yaptığımız yere geçiyor. Grafikler ve ateş etmede hafif bi gelişme fark ettik arkadaşla. Tabi geç açıldığı için fazla oynayamadık, yarın devam.

• Bekledim 4 gibi hala açılmamıştı benim. Arjantinden aldığım için sanırım :( Bugün de oynayamayacağım. Yarın yorumlarımı yazarım. Bugün oynayabilen arkadaşların yorumlarını merakla bekliyorum.
  • ha ha ... benim xbox net e bağlanmıyor. dns mns falan diyo.
    ilk defa ön ödemeli bi oyun alıp hevesle bekledik... sabah uyku bile tutmadı :D
    olcak işe bak...
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Sabah saat 5 te açıldı galiba arjantin veya 6 da. Mesai bitse de eve gitsek artık ya. Bugün uzun gelecek bana baya.
  • Steam rewievlere gore oyun patlamis gibi duruyor, oynayanlar varsa siz nediyorsunuz ? %53 negatif oy vermis, biraz broadcast izledim banada sanki yapilmamis bir oyun gibi geldi ?
  • Arkadaşlar division goldda indirimli mi ? Bir de hangi ülkeden aldınız en ucuz nerede ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 8 Mart 2016; 13:35:28 >
  • Gold üyelere özel bir indirim yok.http://www.digitalgamesprices.com buradan tüm oyunların fiyatlarını takip edebilirsin.
    Şu an en uygun fiyat Arjantin, standart versiyon 104 TL , gold olan versiyon 132 TL görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pincik

Gold üyelere özel bir indirim yok.http://www.digitalgamesprices.com buradan tüm oyunların fiyatlarını takip edebilirsin.
    Şu an en uygun fiyat Arjantin, standart versiyon 104 TL , gold olan versiyon 132 TL görünüyor.

Hocam nasıl alacağımı anlatan.bir.rehber var.mı

• quote:

Orijinalden alıntı: DATNET

quote:

Orijinalden alıntı: pincik

Gold üyelere özel bir indirim yok.http://www.digitalgamesprices.com buradan tüm oyunların fiyatlarını takip edebilirsin.

Hocam nasıl alacağımı anlatan.bir.rehber var.mı

4spenox arkadaşımızın hazırladığı rehberden yararlanabilirsin.https://www.youtube.com/watch?v=wgi_hpQ-sXA

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.