Şimdi Ara

TOM CLANCY'S THE DIVISION (DH ANA KONU) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
9
Favori
20.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamgibiadamlegolas A kullanıcısına yanıt
    yok Xbox one ps4 pc olarak cikti
  • arkadaslar ekleyin oynayalım yeni baslayan için level 3 üm su anda

yaş 30
  • arkadaslar bi gelin el atın zorluyor bu adamlar
  • Arkadaşlar gece 1-2 oldu mu Dark Zoneda oyucu ile nadir karşılaşmaya başlıyorum. Sizde de öyle mi?
  • Oyunun grafikleri atmosfer cok guzel gorunuyor.XBOX ONE çozünurlugu nedir?
  • gokhanext kullanıcısına yanıt
    Çoğunlukla 1080p ama dinamik.Açık alanlarda 1700x972 lere düşüyor kapalı alanlarda ful 1080.Ps4tedede oynuyorum pek gözle seçilebilir fark yok.Xboxda çok nadiren hafif screen tearing oluşuyor dikkat edilmezse fark edilemez bile, onun dışında performansta gayet stabil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar 1 kere girdim lvl 12 de dediğin saatlerde adamdan geçilmiyodu. Tabi o akşama özel olabilir. O günden sonra 30 olamadan girmemeye karar verdim. (4 saatte bir tane item çıkaramazmı insan Dark Zone dan )
  • Benim şu an level 18 Rank 21. 3 arkadaş grup olarak takılıyoruz. Nat açık gözüküyor bağlantıdan sıkıntı olacağını sanmıyorum. Hangi alanda takılmam lazım benim? 1-2-3 arası dolanıyorum ama harita boş kalırsa bazen mobların çapraz ateşinde kalabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitgundogan

Hocam
    gold aldigimda bendede dlc ler gozukmuyordu
    konsolun bölge İngiltere yapinca hepsi gozuktu
    toplamda 9 adet resimde goruldugu sekilde fakat o kirmizi ceket hala yok bende oylede bir durum var

Bu mesaja eklenen görseller:

TOM CLANCY'S THE DIVISION (DH ANA KONU)
    ayrica 15 lim gt: Theumit oynamak isteyen ekleyebilir

Hocam sen oyunu nerden aldın ki ?
    İngiltere store dan almadın heralde ?

• _SiN_ kullanıcısına yanıt
    Arjantin store Xboxlive dan aldim ben
  • Peki ülkeyi de?i?tirince direk oyuna my dü?tü itemlar nasyl oldu .. Bi vendor var orta koridordan girince en arkada .. ondan bazy itemlar buldum ama bu season pass ile gelenler mi emin olamadym.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SiN_ -- 16 Mart 2016; 11:55:41 >
  • Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    1 ile 3 arasi lvlin icin uygun npc lvlleri 3. bolgede 20 lerde olmasi lazim(tam olarak emin degilim)

Benimde anlamadigim bir konu var Dz bolgeleri npc lvl lerine gore ayrilmis durumda heralde ama hangi bolgeye girersen gir belli bir lvl cap olusturuyor oyun mesela 30 lvlde 1. boolgeye girsen bile karsilasacagin oyuncular 30 lvl

Bu konuda bilgisi olan varsa bir cevap verebilirse sevinirim.

• benide eklermisiniz arkadaslar oyun pazartesi elimde olacak .

saameet06

• Hard zorlukta yaptıgımız görevleri hard bitirdiğimizi nerden görürürz 2 tane hard yapmam gereken görev kaldı hangi ikisi bilmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolland82TR kullanıcısına yanıt
    Ekle istersen jesteriaz
  • Jesteriaz kullanıcısına yanıt
    Bu kişiyi bulamadık. Oyuncu etiketini kontrol edin ve yeniden aramayı deneyin.
  • Arkadaşlar yeni başladım oyuna. Ekleyin lütfen ben ekliyorum gördüklerimi xbox live: MetallDruid yaş:29
  • tolgaeskicio T kullanıcısına yanıt
    ben de ekledim hocam sizi bilginiz olsun
  • arkadaslar konusu değil lakin bir şey sorucaktım
    şimdi benim gold üyeliğim bitmişti yeni aldım 3 aylık kod olarak kodu girdim 3 aylık olarak tanımladı
    lakin xbox cihazdan bakınca şimdi 26 mart a kadar ücretsiz deneme gösteriyor 3 aylık göstermiyor
    normal pc den bakınca aboneliklerde 3 aylık gösteriyor
    nasıl oluyor bu şimdi kafam karıstıda yardımcı olursanız sevinirim
  • dolland82TR kullanıcısına yanıt
    bende seni bulamıyorum sen xbox dan bağlandığın için olabilir mi acaba ? Uplay da çıkmıyor adınız
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.