Şimdi Ara

TOM CLANCY'S THE DIVISION (DH ANA KONU) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
9
Favori
20.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Xbox live dan baglaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolland82TR kullanıcısına yanıt
    Xbox olduğu için galiba ben PC den oynuyorum
  • Jesteriaz kullanıcısına yanıt
    anladım hocam
  • Arkadaslar merhaba,
    Xbox u olan bi arkadas ile PS4 u olan arkadas divisionu birlikte oynayabilir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alcatraz06 kullanıcısına yanıt
    simdi değil ama sanirim yakin zamanda oynayabilicek
  • Pc ile olacakda Psn ile zor gibi gözüküyor.

Sony Boss: Xbox One and PlayStation 4 Cross-Network Play Could be Blocked by “Policy and Business Issues”

http://www.xboxachievements.com/news/news-23492-Sony-Boss--Xbox-One-and-PlayStation-4-Cross-Network-Play-Could-be-Blocked-by-%E2%80%9CPolicy-and-Business-Issues%E2%80%9D.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refuse2k3 -- 17 Mart 2016; 16:52:50 >
  • refuse2k3 kullanıcısına yanıt
    daha dun aciklama gelmişti
    sony de sıcak bakıyor diye bakalim olursa güzel olur
  • Oyuna girilmiyor bakımmı var?
  • IGN 67 vermiş oyuna

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

IGN 67 vermiş oyuna

Neden bu kadar mutlu oldun?

• IGN Ubisofttan para koparamadı herhalde
  • Ubisoft un oyunları genelde dusuk puanlar alıyor,ama satıslarda masallahları var
  • beni de ekleyin arkadaşlar tek başına zor oluyor,

ps4, istanbul, 27.
    akşamları girebiliyorum.

kullanıcı adı: hsozel
  • Attila the Great kullanıcısına yanıt
    Hak ettiği puanı verdikleri için.

• Gold edition olmasına rağmen , başlangıç ekranındaki "News" kısmında .. "Special perks for Season pass" gibi bi duyuru var , onu açmaya çalışınca satın almaya yönlendiriyor. Halbuki bende var .. ne yapmak lazım bu sorun için ?
  • oyunu alın, aldırın.
    oynanış bakımından bi çok oyuna paralel öğeler barındırıyor (cod, komik gelecek ama witcher ve diablo)
    görsel şöleni saymıyorum
    oyun sadece dark zode da pvp için bile alınır.
    verilen parayı sonuna kadar hak ediyor... (arjantin store için tabiki...)
  • yayengec kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım dark zone rogue kuralları değiştimi ?
    Ben 4-5 gün hiç durmadan oynadım, 30 / 24 DZ de bıraktım, arkadaşın account ile denemek için oynamıştım, oyunu almamaya kadar verdim.
    Dark zone da rogue olupta öldüğün an direk 1 level yada daha fazla düşüyordun.
    O haliyle pvp yapman için değil yapmaman için tasarlanmıştı oyun.
    Ne taşıdığını bilmediğin oyunculara saldırıp, ölüp bu kadar level, dz credit kaybetmek hiç zevkli değil açıkçası, rogue olmak çok riskliydi ve ne kazanacağın belirsiz
    Diğer taraftan rogue ajan öldürdüğünde ise baya xp kazanıyorsun, yani dengesi pek iyi değildi.
    Bu kadar katı ve dengesiz kurallarla dark zone sadece daha zor bir light zone haline geliyor başka birşey değil çünkü insanlar pvp den kaçıyordu resmen.

Oyunu çok oynamak istiyorum ama Ubisoft bu dengeyle falan uğraşmayacak gibi, multi tarafı düzelse keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HofSorroW -- 18 Mart 2016; 13:48:51 >

• HofSorroW kullanıcısına yanıt
    Gelecek hafta yayınlanacak güncelleme ile denge getirelecekmiş. Herkez aynı konudan şikayetçi büyük ihtimal roque iken öldüğünüz zaman daha az bir kayıp olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HofSorroW

Arkadaşım dark zone rogue kuralları değiştimi ?
    Ben 4-5 gün hiç durmadan oynadım, 30 / 24 DZ de bıraktım, arkadaşın account ile denemek için oynamıştım, oyunu almamaya kadar verdim.
    Dark zone da rogue olupta öldüğün an direk 1 level yada daha fazla düşüyordun.
    O haliyle pvp yapman için değil yapmaman için tasarlanmıştı oyun.
    Ne taşıdığını bilmediğin oyunculara saldırıp, ölüp bu kadar level, dz credit kaybetmek hiç zevkli değil açıkçası, rogue olmak çok riskliydi ve ne kazanacağın belirsiz
    Diğer taraftan rogue ajan öldürdüğünde ise baya xp kazanıyorsun, yani dengesi pek iyi değildi.
    Bu kadar katı ve dengesiz kurallarla dark zone sadece daha zor bir light zone haline geliyor başka birşey değil çünkü insanlar pvp den kaçıyordu resmen.

Oyunu çok oynamak istiyorum ama Ubisoft bu dengeyle falan uğraşmayacak gibi, multi tarafı düzelse keşke.

Bi bakima haklisinda aslinda
    Ama bu saydigin nedenler baska biri icin zevkli olabilir. En nihayetinde oyun bu. Hic olmesin. Para exp kaybetmesin. Hizli lvl atlasin. Iyi item dussun yok boyle. Bu yuzden d3 milyonlarca oyuncu kaybetti...

• yayengec kullanıcısına yanıt
    Çok kolay olması da sıkıntılı doğru, dengeli olmalı, yada herkesin ayrı kapışabileceği arena vs modu olmalı, standard ctf, base capture falan.
    Bu arada D3 bence o yüzden kaybetmedi, dengelerle çok oynadılar, milletin günlerini verdiği karakterler nerf yedi falan, bazı karakterler multi de hiç yer bulamaz oldu, sonradan toparlandı.
    Torment 6 ya kadar çıkmış biri olarak baya oynamışlığım var D3 ü, hala açıp oynarım, Diablo biraz ayrı, varsa bilgisayarından asla silmezsin :D
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.