Şimdi Ara

TOM CLANCY'S THE DIVISION (DH ANA KONU) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
9
Favori
20.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PC Uplay:meeerrt şimdi aldım oyunu arkadaşlar eklerseniz beraber takılabiliriz yaş 22
  • quote:

Orijinalden alıntı: yayengec

oyunu alın, aldırın.
    oynanış bakımından bi çok oyuna paralel öğeler barındırıyor (cod, komik gelecek ama witcher ve diablo)
    görsel şöleni saymıyorum
    oyun sadece dark zode da pvp için bile alınır.
    verilen parayı sonuna kadar hak ediyor... (arjantin store için tabiki...)

Oyunun çok satması iyi olduğu anlamına gelmiyor her şekilde vasat olan bir oyunu sanki parasını sen veriyormuş gibi millete önermeye utanmıyor musun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 18 Mart 2016; 18:56:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

oyunu alın, aldırın.
    oynanış bakımından bi çok oyuna paralel öğeler barındırıyor (cod, komik gelecek ama witcher ve diablo)
    görsel şöleni saymıyorum

Oyunun çok satması iyi olduğu anlamına gelmiyor her şekilde vasat olan bir oyunu sanki parasını sen veriyormuş hibi millete önermeye utanmıyor musun?

Tamam hadi oyunun çok satması oyunun iyi olduğu anlamına gelmiyor diyelim.

Ben çok zor oyun beğenirim. Son 5 senede beğendiğim oyunlar Rockstar oyunları, hitman absolution.

Bu oyun ise gta 5 ten beri ilk defa beğendiğim bir oyun. Bu konudanda anlaşılacağı gibi bu forumda benim gibi düşünen bini aşkın kişi var.

Oyunu insanlar çok beğendi. Bazıları da Ubisofta garezi olduğundan kompleks yapıyor ve oyunu almıyor. Oturdukları yerden oyunu oynayan ve beğenenleri kıskanıyorlar, çatlıyor kuduruyorlar. Bunların hepsi fesatlıklarından.

OYUNU ALIN.

• quote:

quote:

oyunu alın, aldırın.
    görsel şöleni saymıyorum

Oyunun çok satması iyi olduğu anlamına gelmiyor her şekilde vasat olan bir oyunu sanki parasını sen veriyormuş gibi millete önermeye utanmıyor musun?

Oyun cidden güzel. Üstelik live store da oyunu iade etme şansın varken kimse parasını verdik bari öveyim de kendimi avutayım demez. Herkesin hoşuna gitmez zorunda da değil. Ama ben uzun süredir böyle bağlayan oyun görmedim.

Evet dediğin gibi. Oyunun ubi için rekor kırması güzel olduğu anlamına gelmez. Ama reddit ve ubi nin kendi forumunda feedback ler çok güzel. En güzel yanı da, support çok sağlam bu sefer. Hemen hemen her isteğe cevap veriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4spenox -- 18 Mart 2016; 20:31:00 >

• Çıktığı günden beri diğer oyunları bıraktım hiç açmıyorum division serverlerinde sorun yoksa. Oyun çok zaman öldürüyor.
  • oyun efsane olmuş kesinlikle alın

• quote:

quote:

oyunu alın, aldırın.
    görsel şöleni saymıyorum

mesajını dün akşam üstü okudum, ancak iş nedeniyle yazamadım. cevap vereyim ''utanmıyorum''...

bak dostum oyunun alınması sadece bir tavsiyeden ibarettir, nasıl ki bir oyuna kötü, almayın deniyorsa; çok iyi alın da denilebilir.
    Arada bek fark yoktur, kaldı ki, oyuna çok kötü demek, alıp severek oynayanlara bir hakaret sayılabilir, Yani bunun yanında benim tavsiyem daha masumdur.

asıl konuya geçiyorum.
    sen kimsin ki, forumda yorum yapan yada tavsiyede bulunan birine ''utanmıyormusun?'' diyerek hakarette bulunuyorsun.
    bir insanın utanması için ayıp yada kötü birşey yapmış olması gerekir. şükür ki bu duyguyu taşımıyorum.
    ayrıca burada yorum yapan, cevap yazanlar insan, cevap verirken karşılıklı konuşuyormuş gibi davranman gerekli, nasıl tanımadığın biriyle sohbet
    ederken laf arasında ''utanmıyormusun ?'' şeklinde hakaret edemeyeceğin gibi burada da sallarken (senin yaptığın) edemessin.

düşün; bu oyunu sen beğenip tavsiye etmişsin, senin verdiğin cevabı bende sana vermişim... ne hissedersin, hiç birşey dimi, tahmin etmiştim...
    öyle olmasa bunu yazmazdın zaten...

xbox'ı aldığımdan beri şu forumu aktif olarak kullanmaya başladım ancak, senin gibi tiplerden garip tepkiler görme ihtimali yüzünden
    klavyeyi alıp birşeyler yazmaya korkar oldum.

son olarak;
    şu anda daha ağır ifadeler ile cevap vermek isterdim ancak. sadece aklımdan geçiriyorum...

• Merhabalar

Xbox nickim krasimir39 eklerseniz sevinirim

Oyunda ki nickim de krasimir39 :D görürseniz bir selam verirsiniz :D

Yaş 28

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krasimir39 -- 19 Mart 2016; 18:27:58 >
  • merhaba arkadaslar pve level 30 dz level 22 suanda gün boyu oyundayım benimle birlikte dz farmalak isteyen arkadaslar eklesin uplay:tarumar34 isim yiğit yaş 30
  • Division oynamaktan iki saat uyumaya vakit bulup işe geldim. Daha da bir şey söylemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Division oynamaktan iki saat uyumaya vakit bulup işe geldim. Daha da bir şey söylemeyeceğim.

oyundan ayrılmamak için işe gitmemeyi bile düşünüyorum 30 level oldum, ana görevler bitti, wing leri açtım sıra dark zone da sarı item kasmakta.

• P1 gold sürümü 65 tl p2 bende kalacak alabiliriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyuna yarın kapsamlı bir güncelleme geliyor
    http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/news/detail.aspx?c=tcm%3A154-242994-16&ct=tcm%3A148-76770-32

• Valla milletten geri kalmayalım diye dün arkadaşlarla baya bullet king kastık. Bana 3 defa Caduceus düştü ama arkadaşlara bir tane bile düşmedi. Böyle bir exploitin bir saatten fazla kalmaması lazım ama anlaşılan o ki ubisoft günlerce dokunmamış bu olaya. Biz sadece dün 300 pc yaptık ki çıkan parts ve para da cabası. Bu tür durumlar oyunun sonunu bile getirebilir.
  • Oyuna ne zman dlc gelecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • unchartad 5 kullanıcısına yanıt
    Nisanda gözüküyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Patch geldi mi arkadaşlar bakabilen var mı? Steame gelmiş sanırım. 1.5 gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Patch geldi mi arkadaşlar bakabilen var mı? Steame gelmiş sanırım. 1.5 gb

Patch geldi. 2.3 GB
  • tüküreyim böyle güncellemeye...dündne beri zaten günlük görevler sorunlu..gidiyosun görev yerine ama görev yok..bu günde yolda yürürken birden boşlukta uçmaya başlıyor karakter..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesemre

tüküreyim böyle güncellemeye...dündne beri zaten günlük görevler sorunlu..gidiyosun görev yerine ama görev yok..bu günde yolda yürürken birden boşlukta uçmaya başlıyor karakter..

Bu patch iyi olmuş aslında boss droplarını arttırmışlar vs.

https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4bcv2c/the_division_patch_notes_102/ Burdan patch notlarına bakabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.