Şimdi Ara

TOMB RAIDER DEFINITIVE EDİTİON (PS4 ANA KONU) NEXT GEN GRAFİKLER (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
6
Favori
19.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

oyunu %75 ıle bıtırdım sımdı gerıye kalan ıvır zıvırı toplayıp oyunu %100 ıle bıtırmeye calısıyorum %88 yaptım bıle bugun yarın bıtırırım oyunu tamamen gonul ısterdıkı platın alayım ama platın ıcın gereken trophyler akıl karı degıl multıde 60 level(en yuksek level) olmamızı ıstıyorlar kusura bakmasınlar okadar zaman ayıramam multısıne oyunu %100 yapıp bırakacagım

Oyunu PS3'te oynarken aynı sebepten dolayı trophy olayından caymıştım ben de bu oyun için. Şimdi PS4'te başlayacağım yine pek önemsemeyeceğim. %100 e kasarım belki.
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    oyunda tum herseyı buldum yapılcak herseyı yaptım tum kompları %100 yaptım ama oyun %99 da kaldı nedendır bır fıkrın var mı?
  • quote:

oyunda tum herseyı buldum yapılcak herseyı yaptım tum kompları %100 yaptım ama oyun %99 da kaldı nedendır bır fıkrın var mı?

Yok valla ben oyunu PS3'te yarısına gelmeden bırakmıştım Last of Us çıkınca. PS4'te sıfırdan başlayacam.
  • Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Demek ki herşeyi yapmamışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaptım bıttı .d %100 oldu oyun fast travella gıdılemeyen bır yer var orayı es gecmısım yabancı forumlarda benım gıbı sazanlar atlamıs herseyı yaptık ama %99 da kaldı dıye mıllette anlatmıs sımdı baktım bıtırdım elli tane multı trophysı var onlarda oolmasa alırdım platını ama yazık oldu herıfler sacma sapan trophyler koymuslar

cok mu bılıyorsunuz mert bey ? kım sıze benı alıntılama hakkını verdı sıkayet ettım gerı doner sıze admın arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dennis Jr -- 19 Eylül 2014; 15:30:15 >
  • Dennis Jr kullanıcısına yanıt
    Dönüş yapmadılar deniz bey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • banlayacaklardı yok yapmayın cocuk deoresyona gırıyor dedım
  • quote:

yaptım bıttı .d %100 oldu oyun fast travella gıdılemeyen bır yer var orayı es gecmısım yabancı forumlarda benım gıbı sazanlar atlamıs herseyı yaptık ama %99 da kaldı dıye mıllette anlatmıs sımdı baktım bıtırdım elli tane multı trophysı var onlarda oolmasa alırdım platını ama yazık oldu herıfler sacma sapan trophyler koymuslar

cok mu bılıyorsunuz mert bey ? kım sıze benı alıntılama hakkını verdı sıkayet ettım gerı doner sıze admın arkadaslar

Hocam bende %99 da kalmıştım meğer Fast Travel de ismi olmayan Cliffside Bunker bölgesinde ki bayrakları yakmamışım. Dün itibari ile %100 bitirdim bende. Multiplayer kupalarının 7-8 tane dışında olan tüm kupaları aldım. Online oynuyorsanız beni ekleyebilirsiniz.

• downrock kullanıcısına yanıt
    onlıne oynamıyorum ya onlıne dolu olmuyor genel ıtıbarı ıle kı onlıne ınıda sevmıyorum
  • Platlamak için PS4'e de aldım, ancak multi'de level 60 gerekmesi kötü olmuş. Herhalde çok zaman alır?

Grafik olarak, PC sürümüne göre eksileri:

- Tessellation yok (duvar ve zeminleri kabartmak için kullanılmıştı. Fark yaratıyordu, olsa iyiydi.)
    - Gölgelerin sayısı ve çözünürlüğü kısılmış, softluk katan ayar da kapatılmış. (PC'deki, normal-normal seçeneklerine denk geliyor. FPS'yi ciddi etkileyen ayarlardır. Gölge sayısı ise, -nedense- tessellation'ı kapayınca azalıyordu. PS4'te de öyle olmuş.)
    Gölge sayısı, görsel açıdan da hayli önemli. PC'de, orman bölümleri başka bir hal alıyor.
    - TressFX detayı farklı gibi, ama renk farkından dolayı yanılmış da olabilirim.
    - FXAA açık. Detaylı grafiklere ve uzak çizimlere sahip bir oyunda, bulanıklık kötü oluyor. Kapama seçeneği olmalıydı.

Artıları:

- Uzak dağ çizimleri geliştirilmiş. Dağ sayısı ve detayı artmış, dağ çizim mesafesi yükselmiş. Kocaman bir adada olduğumuzu anlıyoruz.
    - Kontrast-renk oynamaları yapılmış, ama PC'de de ayarla elde edilebilir.

Oyun 1080-60 çalışıyor; ancak yoğun sahnelerinde FPS hep düşüyor. Gayet bildiğin, %5 oc'li HD 7850 performansı veriyor. Ki üstteki eksiklere ek olarak, "high precision", abartı-über dof falan da, muhtemelen kapalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 17 Ekim 2014; 17:37:43 >

• Ocak ayı psn indirimlerinde 59tl ye düşmüş, almaya değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo62

Ocak ayı psn indirimlerinde 59tl ye düşmüş, almaya değer mi?

deger kesinlikle
  • 59 TL iyi fiyat % 100 ile bitirmiştim ama gene almayı düşünebilirim oynamayanlar kesinlikle kaçırmasın.
  • Gercekten cok iyi bir oyun ben hikayesini bitirdim 1 haftada falan %66 dayim bos vakitlerimde girip yan gorevleri yapiyorum kesinlikle tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

quote:

deger kesinlikle

Arkadaşlar değerli cevaplarınız için teşekkür ederim oyun Türkçe mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bloo.

quote:

deger kesinlikle

Arkadaşlar değerli cevaplarınız için teşekkür ederim oyun Türkçe mi

Türkçe yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 25 Aralık 2014; 13:48:16 >
  • Şu ana kadar oynayıp da girişinden en çok etkilendiğim iki oyundan biri oldu Tomb Raider.

1. tabii ki last of us ama Tomb Raider yazısının çıkıp oyuna başladığınızı hissettiğiniz ana gelene kadar geçen süre gerçekten çok etkileyiciydi.

Eski nesilde oyunu oynayamadan konsolumu satmıştım yeni nesile kısmetmiş. Grafikleri Infamous Second Son dan daha çok etkiledi beni.

Bitirince Ac Black Flag oynayayım dedim , şaka gibi geldi oyun. Hem grafik , hem oynanış olarak.

Tomb Raider çıtayı epey yükseltmiş.
  • BEYLER SU AN PLAYSTOREDE OYUN 44.99
    DAHA ÖNCE PC DE BİTİRMİŞTİM OYUNU IKILEMDEYIM ALSAMMI BI ARTISI VARMI ACABA?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zweilicht

BEYLER SU AN PLAYSTOREDE OYUN 44.99

Super bir oyun al bence enpara kartin varsa yarisini da hesabina yatirir banka kampanya var. 50tlye kadar yarisini enpara hesabina yatiriyor bir sonraki ay. Online oynariz alirsan. Psn yazarsin bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: goz_35

quote:

Orijinalden alıntı: zweilicht

BEYLER SU AN PLAYSTOREDE OYUN 44.99

Super bir oyun al bence enpara kartin varsa yarisini da hesabina yatirir banka kampanya var. 50tlye kadar yarisini enpara hesabina yatiriyor bir sonraki ay. Online oynariz alirsan. Psn yazarsin bana.

onlıne guzel olur zevklı olurda oyun cıkalı bır yıl olmus hala onlında adam bulabılırmıyız

bende gta - the crew - fifa 15 var ekleyebılırsın

psn cammurat
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.