Şimdi Ara

TOMB RAIDER DEFINITIVE EDİTİON (PS4 ANA KONU) NEXT GEN GRAFİKLER (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
6
Favori
19.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adam bulamayiz gerci haklisin yok cunku. Hikayesi icin deger bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zweilicht

quote:

Orijinalden alıntı: goz_35

quote:

Orijinalden alıntı: zweilicht

BEYLER SU AN PLAYSTOREDE OYUN 44.99
    DAHA ÖNCE PC DE BİTİRMİŞTİM OYUNU IKILEMDEYIM ALSAMMI BI ARTISI VARMI ACABA?

Super bir oyun al bence enpara kartin varsa yarisini da hesabina yatirir banka kampanya var. 50tlye kadar yarisini enpara hesabina yatiriyor bir sonraki ay. Online oynariz alirsan. Psn yazarsin bana.

onlıne guzel olur zevklı olurda oyun cıkalı bır yıl olmus hala onlında adam bulabılırmıyız

bende gta - the crew - fifa 15 var ekleyebılırsın

psn cammurat

Alıntıları Göster
    YARDIM arkadaslar sağ joistıkle yon çevirme ters alısması zor ayarda yapılmıyo.varmı bi yolu duzeltmenın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gijbala44 -- 20 Şubat 2015; 3:14:27 >

• Eski nesilde oyunu cok begenerek oynamistim arkadaslar. bu versiyonu grafik olarak cok farklimi vede dlc vs extra birseyler varmi acaba? Almaya degermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Eski nesilde oyunu cok begenerek oynamistim arkadaslar. bu versiyonu grafik olarak cok farklimi vede dlc vs extra birseyler varmi acaba? Almaya degermi?

Bu oyunu hem eski nesil hemde yeni nesilde oynamıştım içerik olarak pek bir değişiklik olmasa da grafiksel anlamda bence büyük fark var.
  • Oyun tr psnde 47 lira şuan oynamayanlar kaçırmasın bence
  • Enpara iadesi derken oyun 25 tl gibi bir rakama geliyor. Bence bu rakama alınır. Bu ay driveclub aldım, önümüzdeki ay alacak bir oyun bulamazsam enpara ile bunu alırım.
  • Arkadaşlar Multiplayer modunda kişi bulma sorunu var mı şuan. Ona göre oyunu alacağım da :)
  • Bu oyuna bayildim gencler

Edit: boyle guzel akıcı heyecanli gerilimli macerali sürprizli bir oyun nasil olurds bu kadar az ilgi gorur anlamis degilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhdmr -- 21 Şubat 2015; 20:04:35 >
  • 3 kez bitirmiştim 4. kez başladım oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

3 kez bitirmiştim 4. kez başladım oyuna.
    Oyunu dün bitirdim.

Ez zorda oynadım lakin hiç zorlanmadım. Üstelik zorda bitirdiğim için oyun beni ödüllendirmedi, insan bir tropy koyar.

Aklımda kalanlar.
    Senaryo güzeldi.
    Ok kullanmak çok keyifli.

Gereksiz yüzlerce kasa parçalamaktan gına geldi.
    Bazı amaçsız bölümler. Oyunun süresini uzatmak adına yapıldığı çok belli.
    Şu yardım olayını direkt kapatma olması gerekirdi. Bu yardımı açınca bulmacalar çok kolaylaşıyor.

Bu oyunu Uncharted ile kıyaslayanları görünce şaşırmadım değil. İkisinin arasında kalite farkı açık ve net.

İyi bir oyun lakin harika değil. % 79
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi

Oyunu dün bitirdim.

Ez zorda oynadım lakin hiç zorlanmadım. Üstelik zorda bitirdiğim için oyun beni ödüllendirmedi, insan bir tropy koyar.

Aklımda kalanlar.
    Senaryo güzeldi.
    Ok kullanmak çok keyifli.

Gereksiz yüzlerce kasa parçalamaktan gına geldi.
    Bazı amaçsız bölümler. Oyunun süresini uzatmak adına yapıldığı çok belli.
    Şu yardım olayını direkt kapatma olması gerekirdi. Bu yardımı açınca bulmacalar çok kolaylaşıyor.

Bu oyunu Uncharted ile kıyaslayanları görünce şaşırmadım değil. İkisinin arasında kalite farkı açık ve net.

İyi bir oyun lakin harika değil. % 79

Alıntıları Göster
     TOMB RAIDER DEFINITIVE EDİTİON (PS4 ANA KONU) NEXT GEN GRAFİKLER

• gamerasi kullanıcısına yanıt
    Abi Hard modu zor değil ki bu oyunun,birde abi multiplayer'da oyuncu var mı ben alacam bu oyunu PS4'de bir daha.
  • Oyunu X360'da oynamıştım şimdi indirimde gelmiş yeniden alsam mı acaba PS4 için ? Grafikler'de çok fark var mı acaba
  • emretor23 kullanıcısına yanıt
    Multiye hiç bakmadım kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Oyunu X360'da oynamıştım şimdi indirimde gelmiş yeniden alsam mı acaba PS4 için ? Grafikler'de çok fark var mı acaba

bende xboxda oynamiştim. ps4 için tekrar alıp bitirdim. grafık anlamıda baya fark var. tomb raider seviyorsan kaçırma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Oyunu X360'da oynamıştım şimdi indirimde gelmiş yeniden alsam mı acaba PS4 için ? Grafikler'de çok fark var mı acaba

bende xboxda oynamiştim. ps4 için tekrar alıp bitirdim. grafık anlamıda baya fark var. tomb raider seviyorsan kaçırma derim.

Alıntıları Göster
    Bu oyun harika hem eski nesilde hem yeni nesilde bitirdim ama multisi ölmüş durumda, çok keyifli olmasına rağmen bir türlü oynayamadım multisini tam olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkTranqlty

Bu oyun harika hem eski nesilde hem yeni nesilde bitirdim ama multisi ölmüş durumda, çok keyifli olmasına rağmen bir türlü oynayamadım multisini tam olarak.

Alıntıları Göster
    Eski nesilde bir kere bitirdim, yeni nesilde iki kere.
    Tekrar başlamayı düşünüyorum.

Beni çeken nedir bu oyunda bilmiyorum ama bence 10 numara oyun.

Syg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HKN*

Eski nesilde bir kere bitirdim, yeni nesilde iki kere.
    Tekrar başlamayı düşünüyorum.

Beni çeken nedir bu oyunda bilmiyorum ama bence 10 numara oyun.

Syg.

Alıntıları Göster
    Beyler Online tarafında oyuncu durumu nasıl şuan,bilgilendirirseniz iyi olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretor23

Beyler Online tarafında oyuncu durumu nasıl şuan,bilgilendirirseniz iyi olur...

Berbat maalesef. Bir umut eğer plus ile bedavaya verilirse canlanır ancak.
  • DarkTranqlty kullanıcısına yanıt
    Trophyleri alsam tamamdır hocam,oyunu aldım şuan.Online i acaip merak ediyorum umarım oyuncu vardır.PS3'de makina nedeniyle alamamıştık
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.