Şimdi Ara

TOMB RAIDER DEFINITIVE EDİTİON (PS4 ANA KONU) NEXT GEN GRAFİKLER (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
6
Favori
19.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emretor23

Trophyleri alsam tamamdır hocam,oyunu aldım şuan.Online i acaip merak ediyorum umarım oyuncu vardır.PS3'de makina nedeniyle alamamıştık

Multi'de 60 Level'a ulaş trophy'si var ama. O iş biraz zor yani
  • DarkTranqlty kullanıcısına yanıt
    Whatha hell
    O zmn plus verir umarım
  • Microsoft Mart ayında bedava veriyor ya, Sony boş durur mu.
  • Multi modu aslında çok keyifli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 26 Şubat 2015; 17:44:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncu yokmuş diyorlar
  • Yalnız PS4'de vuruş hissi mükemmel olmuş,nedense PS3'de bu keyfi tam alamamıştım grafikler 10 numara yine,neredeyse tırtık yok diyebilirim.
  • Beyler selam platin için birkaç thropie kaldı. Multideki oyuncu azlığından dolayı yapamıyorum. Yardımcı olmak için oyunu yükleyen bir arkadaşım var, bir kişi daha gerekiyor en azından. Tek bomba ile iki kişi almak gerekiyor vs . Aynı şekilde bende gelen arkadaşa thropielerinde yardımcı olurum. İyi forumlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu videodaki 17. dakikadaki kısmı geçemiyorum, sol analogu sağ sol yapıp duruyorum hep ama hep ölüyorum yine de. Bir el atın.
  • Dostum orada seni oyun yönlendiriyor. Komutları takip et. İlk oynadığımda ben de ölmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goz_35

Dostum orada seni oyun yönlendiriyor. Komutları takip et. İlk oynadığımda ben de ölmüştüm.

Buraya yazdıktan bir iki deneme sonra geçtim ama bala oldu biraz. Bir daha oynasam yine baya ölürüm.
  • Oyunun hikaye modu harika oynamaya doyamazsın ama multiplayer bir o kadar berbat. Nasıl bu kadar kötü yapabilmişler hayret ediyorum. Last of Us ın multisiyle kıyaslanmaz bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multisi keyifliymiş. Ölü ama keyifli valla.

Dünkü maçtan videolar

Free for All

Team Deathmatch

[DHTUBE=]

• Multi için ekleyebilirsiniz, online olduğumda mesaj atarsınız oyuna girerim. Psn: ferrotello2
  • Arattım ama bulamadım isminizi. ferrotello var ama ferrotello2 yok nedense.

---------------

Bu arada bir adamla tanıştım. İtalyan. 60 seviye ve sırf bu oyunu oynuyorum diyor. Haritaların bir çoğunda nasıl karşı takımın base ine gidilir tek tek gösterdi bana. Millet nelerle uğraşıyo.
  • Ps4 için sec Hesabı olup satmak isteyen varsa alabilirim. PayPaldan da alınabilir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Arattım ama bulamadım isminizi. ferrotello var ama ferrotello2 yok nedense.

---------------

Bu arada bir adamla tanıştım. İtalyan. 60 seviye ve sırf bu oyunu oynuyorum diyor. Haritaların bir çoğunda nasıl karşı takımın base ine gidilir tek tek gösterdi bana. Millet nelerle uğraşıyo.

Ferrotello ps3 psndeki nickimdi, ps4te aynı nicki kullanamıyoruz diye düşünüp ferrotello2 olarak almıştım, siz yazın ben ekleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 13 Nisan 2015; 14:17:06 >
  • iARDAs benim.

PSN de bu saçmalık oluyor. Beni de birisi aramış ama iARDAs çıkmamış. Başka gün aramış sonra çıkmış filan.
  • quote:

iARDAs benim.

PSN de bu saçmalık oluyor. Beni de birisi aramış ama iARDAs çıkmamış. Başka gün aramış sonra çıkmış filan.

Nickimde 3 r varmış ben de yeni fark ettim, bu nicki değiştirme şansımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

iARDAs benim.

Nickimde 3 r varmış ben de yeni fark ettim, bu nicki değiştirme şansımız var mı?

Yok malesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.