Şimdi Ara

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
1
Favori
54.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hort
  • Sen hort görmemişsin.6 yıl hortlatanlar var.
    Ayrıca çok gereksiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

Sen hort görmemişsin.6 yıl hortlatanlar var.
    Ayrıca çok gereksiz.

yapma yaw erkenmi hortlattık

• bu tomb raider serilerini oldum olası sevemedim.
  • ben de ilk başta sevmemiştim ama legend'e başlayınca fikrim değişti anniversary ile daha çok sevdim
    quote:

Orjinalden alıntı: dunker757

bu tomb raider serilerini oldum olası sevemedim.
  • dostlar yeni haberler var oyun hakkında :

Macera Devam Ediyor...

Legend 'ın sonunda Lara'nın annesinin yaşadığını ve Avalon'da olduğunu hepimiz öğrendik.Çıkardığımız sonuç ise Tomb Raider serisinin Avalon'da devam edeceği ve Lara'nın annesini araraken içinde bulunacağı büyük maceraydı...

Eidos ve Crystal Dynm. oyun için kesin açıklamalar yapmasada oyun için birkaç ipucu veriyorlardı.Lara'nın değişmeyeceğinin yanı sıra grafiklerin çok üstün olacağını sanki TV izliyormuşuz gibi net ve akıcı görüntülere sahip bir oyun olacağını anlatmışlardı.Ancak uzun zamandır yeni bir haber çıkmadı.

IMDB sitesinde oyunun seslendirme kadrosu bulunuyor; Ancak kesin bir kadro olmadığını belirteyim

Keeley Hawes ... Lara Croft
    Alan Shearman ... Winston Smith
    Alex Désert ... Zip
    Greg Ellis ... Alister Fletcher
    Kath Soucie ... Amanda Evert
    Dave Wittenberg ... Larson Conway
    Grey DeLisle ... Jacqueline Natla
    Jim Ward ... Pierre DuPont
    Melissa Lloyd ... Anaya Imanu
    Ève Karpf ... Lady Amelia Croft

Kadroda Tomb Raider 1'deki Natla'nın şimdilik geri döndüğünü görüyoruz... Öldürmemişmiydik biz o kadını ya

Oyun 2008 yılında PC , PS3 ve XBOX360 platformlarına çıkmaya hazırlanıyor.Tabii bu sürenin uzama ihtimali de bulunuyor Haber buldukça burayı güncel tutmaya çalışcağım.Herkese sabırlı bekleyişler arkadaşlar

• @Pir bilgi için teşekkürler seslendiren şahıs budur

TOMB RAIDER LEGENDS oyununda Lara Croft karakterini seslendiren Keeley Hawes

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI)

• quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

@Pir bilgi için teşekkürler seslendiren şahıs budur

TOMB RAIDER LEGENDS oyununda Lara Croft karakterini seslendiren Keeley Hawes

sende bilgilendirdiğin için saol dostum

• dostlar şööle bir resim elime geçti ama gerçek mi yalan mı bişey diyemicem

• Arkadaşlar tomb raider ın şu an anniversary versiyonunu oynuyorum.. ama daha önceden legend i hiç oynamadım.. sizce anniversary i oynadıktan sonra legend i oynasam grafik ve oynanış tarzından dolayı oyun çok mu kötü gelir.. bir fikrim olmadığı için soruyorum.. Yani birisi anniversary ile legend arasında bir kıyaslama yapabilir mi?? Legend i oynamamı tavsiye edermisiniz?? Anniversary den sonra çok kötü gelmesin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

Arkadaşlar tomb raider ın şu an anniversary versiyonunu oynuyorum.. ama daha önceden legend i hiç oynamadım.. sizce anniversary i oynadıktan sonra legend i oynasam grafik ve oynanış tarzından dolayı oyun çok mu kötü gelir.. bir fikrim olmadığı için soruyorum.. Yani birisi anniversary ile legend arasında bir kıyaslama yapabilir mi?? Legend i oynamamı tavsiye edermisiniz?? Anniversary den sonra çok kötü gelmesin...

dostum legend grafik olarak bi kere anniversary yi 2 ye katlar sana ööle diim

oyun olarak ta bana göre legend anniversary den daha zorlu ve daha uzun bir oyun

eğer anniversary den zevk aldıysan legendi de oynamanı şiddetle tavsiye ederim

• quote:

Arkadaşlar tomb raider ın şu an anniversary versiyonunu oynuyorum.. ama daha önceden legend i hiç oynamadım.. sizce anniversary i oynadıktan sonra legend i oynasam grafik ve oynanış tarzından dolayı oyun çok mu kötü gelir.. bir fikrim olmadığı için soruyorum.. Yani birisi anniversary ile legend arasında bir kıyaslama yapabilir mi?? Legend i oynamamı tavsiye edermisiniz?? Anniversary den sonra çok kötü gelmesin...

İki oyunu da oynayıp, bitirmiş biri olarak söyleyeyim:
    Grafik olarak; Legend daha üstün.Next-Gen'i açınca grafikler çok güzel oluyor.
    Oynanış olarak; Legend daha aksiyon ağırlıklı ve bence Anniversary daha çok zorluyordu (bulmacalar falan).Legend'ı zorlanmadan bitirmiştim...
  • gelsin gelsin.....

özledik zaten....ama next gen gelsin.....daha iyi grafikler, daha dolgun göü...........ehemmm.....
  • Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.. buradan şunu anladım.. anniversary bittikten sonra legendi kesinlikle oynamam gerektiğini... grafikler daha iyi ise tam aradığım şey demektir.. tekrardan saolun...
  • quote:

Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.. buradan şunu anladım.. anniversary bittikten sonra legendi kesinlikle oynamam gerektiğini... grafikler daha iyi ise tam aradığım şey demektir.. tekrardan saolun...

ekran kartına güveniyorsan "NEXT GENERATION" ayarı açık oyna da gözün şenlensin....

legend zaten oynanması şart bir oyun.....benim ilk 10'um arasına rahat giriyor....
  • bakalım nasıl olacak?
  • quote:

Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.. buradan şunu anladım.. anniversary bittikten sonra legendi kesinlikle oynamam gerektiğini... grafikler daha iyi ise tam aradığım şey demektir.. tekrardan saolun...

Legend çok güzel, keyifli bir oyun, ayrıca grafikleri çok iyi.Forumda Legend konusu var orada benim ve diğer arkadaşların eklediği Next-Gen. görüntülere bakmanı tavsiye ederim.Legend'dan pişman olmazsın, keyifle oynarsın diye umuyorum.İyi oyunlar...

Bu arada ben de serinin yeni oyununu bekleyenlerdenim.Yeni oyun Next-Gen olarak çıkmalı bence, büyük ihtimalde öyle olur sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 3 Eylül 2007; 15:53:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

quote:

Legend çok güzel, keyifli bir oyun, ayrıca grafikleri çok iyi.Forumda Legend konusu var orada benim ve diğer arkadaşların eklediği Next-Gen. görüntülere bakmanı tavsiye ederim.Legend'dan pişman olmazsın, keyifle oynarsın diye umuyorum.İyi oyunlar...

Bu arada ben de serinin yeni oyununu bekleyenlerdenim.Yeni oyun Next-Gen olarak çıkmalı bence, büyük ihtimalde öyle olur sanırım...

aynen dostum bende çıksada oynasam diye bekliyorum ama yok çok yavaş bu yapımcılar yaw

3 ayda bir çıkmalı yeni oyun

• hobaaaa
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.