Şimdi Ara

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
1
Favori
54.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ha bu arada demedi demeyin.tr nin yeni filmi çıkarsa bence bu hatunu oynatırlar kesin.
  • Tomb Raider 8 (UnderWorld)'den ilk detaylar!

Geçtiğimiz günlerde sizlere Eidos'un Tomb Raider: Underworld isminin patentini aldığını bildirmiştim. Play dergisinin son sayısında ise oyun hakkında birkaç ayrıntı daha belirtildi. Pc, Ps3 ve XBox360 platformları için hazırlanan oyunun 2008'nin ortalarında piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Hikaye olarak ise oyun Tomb Raider: Legend'in kaldığı noktadan devam edecek ve oyunun grafikleri oldukça gelişmiş olacak (çamurlu toprağa bastığımız zaman izler kalacak ve yavaşça bu izler kaybolacak, detaylı "Motion Capture" animasyonları olacak). Oyun hakkında detaylı bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Tomb Raider 8 (UnderWorld)'den ilk detaylar!

Geçtiğimiz günlerde sizlere Eidos'un Tomb Raider: Underworld isminin patentini aldığını bildirmiştim. Play dergisinin son sayısında ise oyun hakkında birkaç ayrıntı daha belirtildi. Pc, Ps3 ve XBox360 platformları için hazırlanan oyunun 2008'nin ortalarında piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Hikaye olarak ise oyun Tomb Raider: Legend'in kaldığı noktadan devam edecek ve oyunun grafikleri oldukça gelişmiş olacak (çamurlu toprağa bastığımız zaman izler kalacak ve yavaşça bu izler kaybolacak, detaylı "Motion Capture" animasyonları olacak). Oyun hakkında detaylı bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağım.

/>

• quote:

Orjinalden alıntı: Hannibal_King

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

lara dediğin böyle olur
    maşallah çok da besili damızlık inek gibi baksanıza, sıksan süt fışkıracak
    http://www.funkylydia.com/tombraider/tr7model.html

TR:Legend yapımında bu hatunu model olarak kullanmışlar.kıza bak bea bu yaşında maşallah.5. fotoda yanındaki adam sanki ID softwareden john carmack e benzettim.

resimlere baktıkça kalbim durucak gibi oluyor

Bu bişeymi bee ? Al sana(TIXLA)

Bu arada yeni SS ler de güzelmiş.Yine taş gibi

Yanlız SCREAM_BG nin verdiği PLAY dergisinin kapağında sol alt köşede tarihe bakarmısınız ?
    2007 değil.2006 ve 2008 arası bişey.+January(Ocak) yazıyor.Legend ın duyurulduğu zamanlar)2008 de olmadığımıza göre...Gerisini siz düşünün(Fake demiyorum.SCREAM_BG yanlış anlamasın ama en azından kapağı yanlış koymuşlar).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazpiyon -- 15 Aralık 2007; 9:17:27 >

• 4. ss çok iyi gerçekten.artık modellemede çok uğraşıolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

quote:

Orjinalden alıntı: Hannibal_King

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

lara dediğin böyle olur
    maşallah çok da besili damızlık inek gibi baksanıza, sıksan süt fışkıracak
    http://www.funkylydia.com/tombraider/tr7model.html

TR:Legend yapımında bu hatunu model olarak kullanmışlar.kıza bak bea bu yaşında maşallah.5. fotoda yanındaki adam sanki ID softwareden john carmack e benzettim.

resimlere baktıkça kalbim durucak gibi oluyor

Yanlız SCREAM_BG nin verdiği PLAY dergisinin kapağında sol alt köşede tarihe bakarmısınız ?
    2007 değil.2006 ve 2008 arası bişey.+January(Ocak) yazıyor.Legend ın duyurulduğu zamanlar)2008 de olmadığımıza göre...Gerisini siz düşünün(Fake demiyorum.SCREAM_BG yanlış anlamasın ama en azından kapağı yanlış koymuşlar).

kapagi bilmem..

ama bunlar FAKE degil..

quote:

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI)

• quote:

2007 değil.2006 ve 2008 arası bişey.+January(Ocak) yazıyor.Legend ın duyurulduğu zamanlar)2008 de olmadığımıza göre...Gerisini siz düşünün(Fake demiyorum.SCREAM_BG yanlış anlamasın ama en azından kapağı yanlış koymuşlar ).

İlginç yakalamışsın bu arada kapakta 'January 2004' yazıyor.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 15 Aralık 2007; 12:56:18 >
  • grafik motoru aynı gibi duruyo....

daha iyi olmasını isterdim grafiklerin....tüh yaaa...

olsun...LARA war işin ucunda...
  • Peki bana söyleyebilirmisiniz Anniversary ve Legend arasındaki farkları, yani mesela kontroller oynanabilirkte ve zorlukta bulmacalarda zorluk-kolaylık falan nasıldı?... O kadar zor olmasın saç baş yoldurmasın derseniz hangisini tercih edimeli, T.R.Anniversary & T.R.Legend... Grafikler, değişik tarihi egzotik ortam mekanlar tasarımları gerçekçi atmosfer falan bunlar zaten her iki oyunda da tavan yapmıştı. Legend ayrıydı tabii...
  • Umarım çok geç çıkmaz, beklediğim oyunlardan biri (Mafia 2, StarCraft 2 gibi).
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ravenholm

Peki bana söyleyebilirmisiniz Anniversary ve Legend arasındaki farkları, yani mesela kontroller oynanabilirkte ve zorlukta bulmacalarda zorluk-kolaylık falan nasıldı?... O kadar zor olmasın saç baş yoldurmasın derseniz hangisini tercih edimeli, T.R.Anniversary & T.R.Legend... Grafikler, değişik tarihi egzotik ortam mekanlar tasarımları gerçekçi atmosfer falan bunlar zaten her iki oyunda da tavan yapmıştı. Legend ayrıydı tabii...

Bana göre Anniversary daha kolaydı. Grafik olarak da Legend daha önde gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: Ravenholm

Peki bana söyleyebilirmisiniz Anniversary ve Legend arasındaki farkları, yani mesela kontroller oynanabilirkte ve zorlukta bulmacalarda zorluk-kolaylık falan nasıldı?... O kadar zor olmasın saç baş yoldurmasın derseniz hangisini tercih edimeli, T.R.Anniversary & T.R.Legend... Grafikler, değişik tarihi egzotik ortam mekanlar tasarımları gerçekçi atmosfer falan bunlar zaten her iki oyunda da tavan yapmıştı. Legend ayrıydı tabii...

Bana göre Anniversary daha kolaydı. Grafik olarak da Legend daha önde gibi...

Bence de Legend daha zor ve grafikleri daha iyiydi. Anniversary daha kolaydı.

• güzel bişiye benziyor....
  • Off bea gittikçe güzelleşiyor Lara dergi kapağındaki çizim muhteşem olmuş.
    Nasıl gecer bunca zaman bekletme bizi Lara
  • Arkadaşlar şu haberleri kopyala yapıştır yapmayalım.Merlin kazanı ve trgamer daki herşeyi kopyala yapıştır yapıyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: predatör-trgamer

Arkadaşlar şu haberleri kopyala yapıştır yapmayalım.Merlin kazanı ve trgamer daki herşeyi kopyala yapıştır yapıyorsunuz.

Napalım? Kendimiz haber üretecek halimiz yok heralde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: predatör-trgamer

Arkadaşlar şu haberleri kopyala yapıştır yapmayalım.Merlin kazanı ve trgamer daki herşeyi kopyala yapıştır yapıyorsunuz.

ne yapaLim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 16 Aralık 2007; 18:12:33 >
  • baya güzelleşmiş grafikler yav
    bende tomb raider 2 var oda iyi
  • En azından haberleri kendi cümleleriniz ile siz haber verin.Değiştirin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.