Şimdi Ara

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
1
Favori
54.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkratoss

yengenizle düzgün konuşun

• quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

Tomb Raider Legend
     Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI)

Tomb Raider Anniversary

Veeeee Iste "Tomb Raider Underworld"

Legend'ta aslında daha iyi görünüyor bu resimdekinden ayrıca Underworld diye geçen resim Anniversary resimlerinden alınma olsa gerek?
    Anniversary resmi de oyuniçi görüntü değil renderlanmış bir resim:

quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

Arkadaşlar oyun gerçekten güzel mi?Hiç oynamadım da.SS lerden okadar da iyi gözükmüyor ama POP da öyledi buda pop gibiyse başlıyım bir yerden

Kişiden kişiye değişir, beğenen olur, beğenmeyen olur ama bu tür oyunları seviyorsan bence kesinlikle oynamalısın, son iki oyunu (Anniversary ve Legend) oynamanı öneririm.Ayrıca grafikleri de kötü değildir, sana hem Anniversary'den hem de Legend'tan birkaç görüntü atayım, bak istersen:

Legend:
    Yakından karakter modellemesi:
    Anniversary:

Gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 18 Aralık 2007; 20:16:03 >

• valla Anniversary'iyi hiç karıştırmayalım yaw o zaman. Sonra işler iyice karışıyor. Bu resimlerden de anlaşılıyorki Legend daha tatlı be :) Vesikalık şeklinde Lara'nın yüz hatlarından Legend'deki hali kötü demiştimde şimdi düzeltiyorum...
    T.R.Anniversary'yi ayrı tutarak, şu an T.R.Legend ve T.R.Underworld (Legend II) oyunlarını getirisini götürüsünü tartışaduralım bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ravenholm

Bu arada demek Legend daha kolaydı, Anniversary'e göre. İlk defa oynayacaklara hangisini önerirsiniz desem önce Legend dersiniz sanırım...

Evet, Legend oynaman daha iyi olur bence de.Ayrıca bir hatırlatma yapayım, oyunda Next Gen grafik ayarlarını açmak istiyorsan Patch 1.2'yi kurman şart, yoksa oyun oynanmayacak derecede kasıyor zaman zaman.
  • bu kadın her oyunda evrim geçiriyor resmen. ama evrim geçirmeyen tek yeri g......leri her zaman büyük ve kafası kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

bu kadın her oyunda evrim geçiriyor resmen. ama evrim geçirmeyen tek yeri g......leri her zaman büyük ve kafası kadar

• yanlız hatun gögüsler hep büyüyor sanki (MOD ABAZAAA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATOM ANT -- 18 Aralık 2007; 23:15:03 >
  • Lara her zamanki gibi çekici Bu oyunda daha sıradışı akla gelmeyecek bulmacalar olsa güzel olur.
  • afişi beğendim
  • Ben oynadım bu oyunu ve dediğiniz gibi ilginç bulmacaları olan bir oyunla karsı karsıyayız. biraz oynadıktan sonra gerci tahmin edebiliyorsunuz da ne olacagını yine de oyun güsel ben begendim ...
  •  Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI)

Bayağı büyümüş. yani Lara bayağı büyümüş yanlış anlamayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soviet_union

yanlız hatun gögüsler hep büyüyor sanki (MOD ABAZAAA)

Bir bayan o kadar hoplayıp zıplarsa olacağı bu.

• afiş cidden ilgi çekici oyun satarsa afişden satar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FreaKs

afiş cidden ilgi çekici oyun satarsa afişden satar.

YaLnız afişte kelime eksik PLAY....
  • Anam anam süper olcak (:
  • ben oyunu mu bekliyosunuz karakteri mi anlamadım açıkçası. tomb raider sevmem de oynamam da
  • quote:

Orjinalden alıntı: alighieri

ben oyunu mu bekliyosunuz karakteri mi anlamadım açıkçası. tomb raider sevmem de oynamam da

İkisini de bekliyoruz... Lara'sız oyun olmaz, oyunsuz Lara bir işe yaramaz.
  • Konu yavaş yavaş meydana çıkmaya başladı. (Ben Lara annesini aramaya devam edecek diye biliyordum.)

Maya inanışına göre Maya takviminin bitişinden sonra yeraltı dünyasının kapıları açılır. Yeraltında yaşayan bütün kötülükler 5 gün içinde dünyanın sonunu getirmek için yeryüzüne çıkar...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.