Şimdi Ara

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
855
Cevap
1
Favori
54.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: predatör-trgamer

En azından haberleri kendi cümleleriniz ile siz haber verin.Değiştirin

Fark ettisysen zaten 'Biz'leri 'Ben' yaptım...
  • iyi bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Bana göre Anniversary daha kolaydı. Grafik olarak da Legend daha önde gibi...

anniversary in grafiklerinin legend e göre düşük olmasındaki sebep 10. yıl dönümü olması sebebi ile aceleye gelmesinden kaynaklanmış.aslında projelerinde anniversary diye bir oyun olmayacakmış ve aceleye gelmesi next-gen işinide zorlaştırmış.(3 ay önce bir sitede röportajlarını okudum)

ama genede çok mükemmel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoldagezen -- 15 Aralık 2007; 21:54:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hannibal_King

quote:

Bana göre Anniversary daha kolaydı. Grafik olarak da Legend daha önde gibi...

anniversary in grafiklerinin legend e göre düşük olmasındaki sebep 10. yıl dönümü olması sebebi ile aceleye gelmesinden kaynaklanmış.aslında projelerinde anniversary diye bir oyun olmayacakmış ve aceleye gelmesi next-gen işinide zorlaştırmış.(3 ay önce bir sitede röportajlarını okudum)

ama genede çok mükemmel olmuş

Anniversary'de Next Gen ayar seçeneği yoktu ama bu şekildeki grafikleri Legend'ın Next Gen kapalı halinden güzel, tabii Legend'ta Next Gen ayarını açarsanız daha iyi grafik elde ediyorsunuz.

Genel olarak söylemek gerekirse ayrıca:
    Legend bence daha basitti, bulmacalar falan Anniversary'ye göre daha az ve kolaydı, pek zorlanmadan bitirdim ama Anniversary'de birkaç takıldığım yerler oldu hatta forumda bile sormuştum, sonuçta ikisini de bitirdim ama Anniversary neredeyse 2 kat uzun bir oyun Legend'tan.Sonuç olarak da iki oyun da benim özellikle son yıllarda oynadığım en güzel oyunlardan, yenisi de muhakkak güzel olacaktır.

• Bencede Anniversary daha zordu ve zevkliydi. Son bölümde az yumruklamadım klavyeyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: feriox

Bencede Anniversary daha zordu ve zevkliydi. Son bölümde az yumruklamadım klavyeyi

Son bölüm beni de çok uğraştırmıştı gerçekten; ard arda atlayıp, tutunup zamana karşı ve hatasız ilerlemek gerektiği için.Anniversary dendiğinde aklıma ilk gelen bölüm oluyor zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

Anniversary'de Next Gen ayar seçeneği yoktu ama bu şekildeki grafikleri Legend'ın Next Gen kapalı halinden güzel, tabii Legend'ta Next Gen ayarını açarsanız daha iyi grafik elde ediyorsunuz.

Legend bence daha basitti, bulmacalar falan Anniversary'ye göre daha az ve kolaydı, pek zorlanmadan bitirdim ama Anniversary'de birkaç takıldığım yerler oldu hatta forumda bile sormuştum, sonuçta ikisini de bitirdim ama Anniversary neredeyse 2 kat uzun bir oyun Legend'tan.Sonuç olarak da iki oyun da benim özellikle son yıllarda oynadığım en güzel oyunlardan, yenisi de muhakkak güzel olacaktır.

o konuda hemfikirzoyna oyna bitmiyor.o kadarmı kazık ve detaylı yapılıur yafff.bi tuşa 1 sn geç bas öldün.hatun öle öle yalama oldu iyicenezaten oyun yüzünden iyicene küfürbaz oldumama sonunda bitti ve kurtuldum.ohhhh bea

• Valla Anniversary'yi beşinci kez bitirmeyi istiyorum ama, o sondaki bölüm aklıma gelince tekrar rafa koyuyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hannibal_King

quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

o konuda hemfikirzoyna oyna bitmiyor.o kadarmı kazık ve detaylı yapılıur yafff.bi tuşa 1 sn geç bas öldün.hatun öle öle yalama oldu iyicenezaten oyun yüzünden iyicene küfürbaz oldumama sonunda bitti ve kurtuldum.ohhhh bea

Ben ikinci kez bitirmek üzere yeniden kurdum, şu an Mısır bölümündeyim.
    Legend'a da 3. kez başladım bugün, onda da Peru'dayım.

quote:

Valla Anniversary'yi beşinci kez bitirmeyi istiyorum ama, o sondaki bölüm aklıma gelince tekrar rafa koyuyorum...

4 kere %100 olarak bitirdiysen 50-60 saat arası oynamışsın demektir ortalama, ben daha 2. yi bitiriyorum, 3. kez bitirir miyim bilmem de 4-5 kere bitirmem herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 16 Aralık 2007; 1:52:59 >

• quote:

4 kere %100 olarak bitirdiysen 50-60 saat arası oynamışsın demektir ortalama, ben daha 2. yi bitiriyorum, 3. kez bitirir miyim bilmem de 4-5 kere bitirmem herhalde.

4 kere bitmeme rağme, volkan bölümünde hala bir tane Artifact bulamadım. Hep o bölümü bir eksikle tamamlıyorum. Nereya sakladılarsa aradaım taradım bulamadım.
  • ya resimlere tekrar tekrar bakıyorum...grafik motoru aynı mı farklı mı anlaşılmıyo...

ne bunun motoru geliştirilmiş mi yoksa 0 dan mı yazılmış?!...yoksa aynı motor mu?!..

fıttırmanın eşiğine geldim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: S_A_H

ya resimlere tekrar tekrar bakıyorum...grafik motoru aynı mı farklı mı anlaşılmıyo...

ne bunun motoru geliştirilmiş mi yoksa 0 dan mı yazılmış?!...yoksa aynı motor mu?!..

fıttırmanın eşiğine geldim....

Resimler düşük çözünürlükte, ileride belli olur tam olarak ne olduğu ama bence aynı grafik motorunu geliştirmişler gibi duruyor.
  • buna bir türlü alışamadım
  • Tomb Raider Legend
     Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI)

Tomb Raider Anniversary

Veeeee Iste "Tomb Raider Underworld"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 16 Aralık 2007; 20:08:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG
    Tomb Raider Legend

Tomb Raider Anniversary

SCREAM_BG, Lara'nın bu resimleri iyi oldu.. Fakat Legend ve Anniversary deki yüz hatları arasında bu kadar çok fark varmıydı yaw hayret.. Legend'deki gerçekten kötü duruyor...
    Bu arada demek Legend daha kolaydı, Anniversary'e göre. İlk defa oynayacaklara hangisini önerirsiniz desem önce Legend dersiniz sanırım...

• TR efsanesi kaldığı yerden devam edecek gibi grafiklerden öyle anlaşılıyor..
    bize de oyunu beklemekten başka birşey kalmıyor...
  • Arkadaşlar oyun gerçekten güzel mi?Hiç oynamadım da.SS lerden okadar da iyi gözükmüyor ama POP da öyledi buda pop gibiyse başlıyım bir yerden
  • quote:

Yeni resimler geldi...Lara'yı hiç bu kadar canlı görmediniz...

ulen hep aynı bölümler şunlarıda bi değiştiremediler

• quote:

Arkadaşlar oyun gerçekten güzel mi?Hiç oynamadım da.SS lerden okadar da iyi gözükmüyor ama POP da öyledi buda pop gibiyse başlıyım bir yerden

Güzel olacak inşallah...
  • bu oyundaki angelina değil herhalde...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.