Şimdi Ara

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
1
Favori
54.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trademork sitesinde yayımlanan habere göre Eidos Interactive, Tomb Raider Underworld isminin patentini aldı. Eğer bu haber doğruysa yeni Tomb Raider'ın ismi Underworld olacak. Ayrıca sitede oyunun konusunun Maya Mitolojisi ile alakalı olacağı belirtiliyor, detaylı bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağım.
  • grafikleri artık 1-2 adım öne gitmeli.. ve lara ya yakın dövüş teknikleri ile ilgili bir iki kullanım da katmaları lazımki değişik bişe çıksın ortaya
  • Hayırlısı ...
  • Grafikleri Legend'tan biraz daha iyi yapsalar bile yeter bence, yani modellemelerle, doku kalitesini ilerletip, daha kaliteli efektler koyarlarsa aynı grafik motoruyla bile güzel oyun olur, Legend'ın grafikleri halen güzel geliyor bana zaten NextGen açıkken.Kısacası bence grafikleri gayet yeterli zaten oyunun, Anniversary gibi uzun ve bol bulmacalı, zaman zaman zorlayan bir oyun olsun yeter.
    Legend ve Anniversary son yıllarda en severek oynadığım oyunlardandı, umarım fazla geç çıkmaz yeni oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 2 Aralık 2007; 14:46:43 >
  • Gelsin gelsin, Lara'ya her zaman yerimiz var disklerimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 2 Aralık 2007; 14:57:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuNTeR_1907

Grafikleri Legend'tan biraz daha iyi yapsalar bile yeter bence, yani modellemelerle, doku kalitesini ilerletip, daha kaliteli efektler koyarlarsa aynı grafik motoruyla bile güzel oyun olur, Legend'ın grafikleri halen güzel geliyor bana zaten NextGen açıkken.Kısacası bence grafikleri gayet yeterli zaten oyunun, Anniversary gibi uzun ve bol bulmacalı, zaman zaman zorlayan bir oyun olsun yeter.
    Legend ve Anniversary son yıllarda en severek oynadığım oyunlardandı, umarım fazla geç çıkmaz yeni oyun.

Anniversary tek kelime ile muhteşemdi ama o son bölüm beni çıldırttı ya... Bu oyunda büyük ihtimal bir yıl sonra çıkar.
  • Pir son bölüm hangisiydi ? Bak merak ettim şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

Pir son bölüm hangisiydi ? Bak merak ettim şimdi.

Ya şu zamanlı olan vardı ya. Hedefe ateş ediyodun çubuklar felan çıkıyodu, yaratıklar çıkıyodu... Süre bitmeden bir üst kata çıkmaya çalışıyordun...
  • güzel oyun olacaga benziyor..

bilgilendirme için sağol..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

Pir son bölüm hangisiydi ? Bak merak ettim şimdi.

Ya şu zamanlı olan vardı ya. Hedefe ateş ediyodun çubuklar felan çıkıyodu, yaratıklar çıkıyodu... Süre bitmeden bir üst kata çıkmaya çalışıyordun...

Haa evet evet şimdi hatırladım.Doğru ya o bölüm çok zorlayıcı idi gerçekten.

• Tomb Raider UNDERWORLD hakkında bazı bilgiler

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI)

2008 yılında piyasaya çıkması beklenen yeni "Tomb Raider" oyunu "Tomb Raider UNDERWORLD" ile ilgili bazı bilgiler "PLAY" dergisindeki kapağı ve dosya konusuyla ortaya çıktı . Oyunun PC/PS3/Xbox 360 platformlarında boy gösterecek olmasının yanında, Lara'nın tamamı ile "Full Motion Capture" (Hareket Yakalama Tekniği) ile animasyonlandırılacağı ve dahası serinin önceki oyunlarında arka planda kalan dövüş tekniklerinin de geliştirileceği gelen bilgiler arasında.

merlininkazani

• quote:

Trademork sitesinde yayımlanan habere göre Eidos Interactive, Tomb Raider Underworld isminin patentini aldı. Eğer bu haber doğruysa yeni Tomb Raider'ın ismi Underworld olacak. Ayrıca sitede oyunun konusunun Maya Mitolojisi ile alakalı olacağı belirtiliyor, detaylı bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağım.

Keşke bu oyunda da aynen T.R.IV: The Last Revelation daki gibi Eski Egypt (günümüzdeki ülke, Mısır) mitolojisi Firavunlar tarihinede yönelselerdi ne güzel olurdu. T.R.IV bilenler ne dediğimi daha iyi anlarlar.. 4. oyundaki; o eski Mısır'da Tapınaklarda firavun mezarlarındaki koşuşturmaca ve oldukça gerçekçi atmosferiyle ortam mekan tasrarımıyla yaşadığımız maceranın tadı hala damağımızda yaw...
    Bu anlamda T.R.: Anniversary daki macerayı sayamayacağım...

• Hadi hayırlısı...
    Anniversary daha önce çıkmış olmasına rağmen önce legend bitirip daha sonra anniversary geçtim neden öle yaptım bende bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cashmir

Hadi hayırlısı...
    Anniversary daha önce çıkmış olmasına rağmen önce legend bitirip daha sonra anniversary geçtim neden öle yaptım bende bilmiyorum

Anniversary daha önce çıkmadı ki zaten. Legend'ten sonra çıktı.

Bu arada haber için sağol SCREAM_BG, ne hızlısın yaw...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Cashmir

Hadi hayırlısı...

Anniversary daha önce çıkmadı ki zaten. Legend'ten sonra çıktı.

Bu arada haber için sağol SCREAM_BG, ne hızlısın yaw...

Vee Oyundan ilk SS'ler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 14 Aralık 2007; 21:22:22 >

• Resimler süper yaw...

Gerçek demi bunlar Scream, fake çıkmasın...
  • Tomb Raider Serilerini çok severim.

Legend ve Annivarsary'yi bitirdikten sonra bir sonraki seriyi dört gözle bekliyordum. Geçde olsa Haberini aldık ama, iyi oldu.
  • Yeni resimler geldi...Lara'yı hiç bu kadar canlı görmediniz...

• Hey yavrum fuzelere bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

lara dediğin böyle olur
    maşallah çok da besili damızlık inek gibi baksanıza, sıksan süt fışkıracak
    http://www.funkylydia.com/tombraider/tr7model.html

TR:Legend yapımında bu hatunu model olarak kullanmışlar.kıza bak bea bu yaşında maşallah.5. fotoda yanındaki adam sanki ID softwareden john carmack e benzettim.

resimlere baktıkça kalbim durucak gibi oluyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.