Bildirim
Tomtom Navigasyon Cihazları (32. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Bir de şöyle bir açıklama var; okudunuz mu?
https://tr.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/16357 -
evet modemim içinden bir sonuç alamadım ve fabrika ayarlarına geri döndüm. belirttiğiniz yerleri okudum. network adapters altında tomtom yer alıyor. sürücülerini de anlatıldığı gibi kaldırıp tekrar yükledim. ama 1. gün biterken henüz sonuç alamadım. elimde 3 pc var ve hepsinde de firewall ve antivirüs yüklü. ama ben pc den çok modem kaynaklı olduğunu düşünmeye başladım. elimdeki emektar zyxel 660r kablolu modem manuel verilmiş sabit IP kullanıyor. yarın başka bir modem bulursam sonucunu bildiririm. saygılarımla. -
Eski modemim Emekliye ayırdık artık.
Çok iyi modemdir; halen duruyor evde bir yerlerde.
p2p olayında onun kadar performanslı modem görmedim...
Konu ile alakalı: Sonucu merak içinde bekliyorum.
Saygılar -
tam cihazı iade etmeyi düşünmeye başlamışken sonunda mutlu son. win7 ve firefox yüklü makina cihazı tanıdı. ancak bu makina da zyxel usb wireless adaptör yoluyla xp makina ve emektar zyxel 660r üzerinden internete çıktığı için 4 adet dosyayı tomtom sitesinden indirmesi yaklaşık 3 saat kadar tutatacak. ancak cihazı halen tomtom hesabıma bağlayamadım. kutu içinden user manuel çıkmaması da eksi puan bence. cihazı inceledikçe ve kullandıkça izlenimlerimi yazarım. saygılarımla. -
MyDrive Connect üzerine geldiğinizde Bağlı yazıyorsa "Ayrıntılar" tıklayn. Web Tarayıcınız açılacak, sağ üst köşede My TomTom tıklayın; kullanıcı adı ve parola soracak tıklayın giriş yapın. Cihazı tanıyacaktır otomatik olarak.
Daha ayrıntısını Müşteri hizmetleri ile çözebilirsiniz yine... -
sayın DD252 çok teşekkür ederim. dediğiniz gibi cihazı tanıyor ama tomtom hesabım ile link yaparken "hata oldu bağlayamıyorum ama sen gene de devam et" diyor. cihazı hesaba bağlamanın ne önemi var bilmiyorum ama şu anda dosyaların inmesi tamamlandı cihaza yükleme aşamasına geçtim. cihaz benim evin kapı no sunu kabul etmiyor nasıl gireriz ya da düzeltiriz ? mail atsak yeterli olur mu ? saygılarımla. -
Bir güncellemelerinizi tam olarak alın; sonra 20 sn. boyunca açma/kapama tuşuna basılı tutun. Tamtam sesi gelecek, cihazınız yeniden kurulum yapacak. Sonra kontrollerinizi yaparsınız.
Kapı numaraları her sokakta tanımlı olmayabiliyor; önemli olan konumunuzu doğru göstermesi. Mapshare topluluğuna dahil olduğunuzda kapı numaranızı TomTom haritaları üzerinde ekleyebiliyorsunuz. Bunu cihazınızda da yapabiliyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam.
Saygılar. -
Ya arkadaş bu kadar mı kötü olur navigasyon. Google maps bile daha isabetli yer gösteriyor. Başkent ankara da bile adresler hep hatalı olur mu -
En son guncellemelerde taksim vb gibi yeni duzenlemeler var mi?
Cihazin ucretsiz guncelleme suresi bitti, yenilemek icin gerekli yerlerin guncellenmesini bekliyorum.
Cevaplar için teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar via 135 cihazım var PC'ye bağlayınca mapshare güncellemesi var diyor. güncellemyi yüklüuorum daha sonra 20 sn boyunca açma tuşuna basıyorum güncelleme aktif olsun diye fakat PC ye bağlayınca yine aynı güncellemeyi kurmam için uyarıyor. Nerede hata yapıyorum acaba. Güncelleme kurulmadı sanırım? Teşekkürler yardımlarınız için..
-
Selamlar;
Nadiren yazılım/Server hataları oluyor. Çözemedi TomTom bunları bir türlü. Güncellemeyi yaptığınızda OK! sonucu alıyorsanız sorun yoktur cihaz açısından.
Cihazınızı sonrasında ayırın ve resetlemeden (20sn süreyle açma tuşuna basıyorsunuz ya) kullanın. Bir sonraki gün tekrar denersiniz.
Resetleme hakkında bir açıklama yapayım; soft reset dediğimiz yaptığınız işlemi sadece 1-Firmvare güncellemeleri aldığınızda, 2-Harita güncellemeleri aldığınızda 3-cihazınızda tutarsızlıklar (uyduya bağlanamama gibi) başladığında yaparsınız.
Saygılar. -
sizin yorumunuza göre uzak durmak gerekir sanırım -
Tercih sizlerindir. Yakın benzer cihaz bende de var; anlatılan olayları yada sorunları hiç yaşamadım. Kullanım şekli ile alakalı olabilir, cihaz ile alakalı olabilir, yazılım ile alakalı olabilir. Ama anladığım cihaz bir şekilde resetliyor kendini, tavsiyem yapılan son resetleme işleminin yapılmamasını önermek doğrultusunda oldu.
Burada tecrübelerimizle iyiyi de kötüyü de masanın üzerine diziyoruz; bir yetkili çıkıp da doğrusu bu demediğinden elimizdeki ile yetinmek durumundayız. -
Yorumunuza ben de 1 hafta önceki denememle cevap vereyim; aratın bakalım Panora AVM bulabilecek mi Google Maps veya Başarsoft Haritaları.
Teşhisinizin tam tersine Navteq (Here Maps) ve TomTom haritalarla Navigasyon Ankara da Başarsoft'dan daha iyi
Saygılar. -
-
Evet, biz de arabada 3 navigasyon kullanmayı bilen insan cep telefonlarımızla aradık, bulamadık kendisini bir türlü...
Ankarada 3 AVM aradık; Ankamall, 365 ve Panora. 365'i ve Ankamall'ı buldu. Panora bulamadı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 8 Şubat 2014; 15:06:44 > -
quote:
Orijinalden alıntı: snnkeskin
Ya arkadaş bu kadar mı kötü olur navigasyon. Google maps bile daha isabetli yer gösteriyor. Başkent ankara da bile adresler hep hatalı olur mu
undefined
Buyrun; Google Maps arama sonucu... O gün de aynı sonucu aldık; herhalde yanlış yaptık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 8 Şubat 2014; 14:56:09 > -
Google sonucu bilmiyorum igo başarsoft ve son gelen harita ile poi lerde ankara panora yazdımı gelen sonuç yukarıda -
Konumuz zaten Google Maps; mesajı da o yüzden alıntıladım tekrar... Daha isabetli yer tarifi yapıyor demiş ya arkadaşımız
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X