Şimdi Ara

Tomtom Navigasyon Cihazları (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
10
Favori
158.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk mesajınıza dikkatli bakın
    Bu mesaja istinaden görel ekledim burada basarsoft 'ta da olmadığı yazıyor

quote:

Yorumunuza ben de 1 hafta önceki denememle cevap vereyim; aratın bakalım Panora AVM bulabilecek mi Google Maps veya Başarsoft Haritaları.
  • Ben ne görüyor, okuyorsam o'na inanıyorum...

Tomtom Navigasyon Cihazları

Navigasyon cihazımız yok, otobüsle gittik. Sıradan bir vatandaşız, açtık cep telefonlarımızı. Baktık ki YOK!

Daha söze gerek var mı?
  • bu via 135 lerde ömürboyu ücretsiz güncelleme diyorlar, da forumda okuduğumda 2 sene sonra para ile güncelleme yapılabileceğini hatırlıyorum yanlış anımsamıyorsam. Konuyla ilgili durum hakkında bilgisi olan var mı acaba?
  • extraordinariuss kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Aldığınız/Alacağınız/İncelediğiniz cihazın özellikleri veya ambalajında ne yazıyorsa o geçerlidir.

Bahsedilen 2 yıllık güncelleme seçeneği Seçenekli, Türkiye (Bölgesel) Haritalar için geçerlidir. Bunu dikkate alınız.

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Ben eski aracımda (Honda) şöyle bir işlem yaptırmıştım. Mevcut çakmak girişinden paralel bir hat alarak, dişi bir çakmak ünitesi monte ettirmiştim ön konsolun altına görünmez bir yere. Cihaz şarj adaptörü sürekli orada takılı durumdaydı.
    Güvendiğiniz bir oto elektrikçisine yaptırın bu işlemi; yarım saat fala sürüyor. Servisinde yapmazlar...

Böyle bir çözüm üretmiştim o zamanlar. Şimdiki Şirket aracı olduğundan hiç bırakmıyorum araçta artık...

hocam merhaba
    tomtom start 25 adlı navıgasyonumu alalı hemen hemen 1.5 yıl oldu ancak guncelleme yaptıgım maıl adresımı unuttum ve guncellestırme yapamıyorum yardım edermısınız
  • Selamlar,

Sonuçta cihaz elinizde değil mi? Seri numarasına sahipsiniz yani.

TOMTOM DESTEK ile kendilerine ulaşıp bilgilerinizi isteyebilirsiniz.

eMail yoluyla bile yazsanız size 48 saat içinde dönüş yapıyorlar; telefonla ulaşmanızı salık vereceğim.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 11 Şubat 2014; 9:52:04 >
  • quote:

Selamlar,

Sonuçta cihaz elinizde değil mi? Seri numarasına sahipsiniz yani.

TOMTOM DESTEK ile kendilerine ulaşıp bilgilerinizi isteyebilirsiniz.

eMail yoluyla bile yazsanız size 48 saat içinde dönüş yapıyorlar; telefonla ulaşmanızı salık vereceğim.

Saygılar

tesekkurler arayacagım
  • quote:

Selamlar,

Aldığınız/Alacağınız/İncelediğiniz cihazın özellikleri veya ambalajında ne yazıyorsa o geçerlidir.

Bahsedilen 2 yıllık güncelleme seçeneği Seçenekli, Türkiye (Bölgesel) Haritalar için geçerlidir. Bunu dikkate alınız.

Saygılar

Teşekkürler bilgi için,

aklıma takılan bir şey daha var, tomtom ürün serisi içinde via'lar en üst ürün müdür? yani via>go>start olarak mı gidiyor sırası? :)
    Start -> Via -> Go şeklinde yukarı doğru gider. GO serisi yüksek işlemci hızına sahip; yeni GO seri daha gelmedi Türkiye'ye.
    Bulacağınız GO serisi eski kasa ve eski yazılımlıdır benimki gibi... Yeni cihazlarla ilgileniyorsanız bekleyin biraz.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 13 Şubat 2014; 16:05:24 >
  • quote:

Start -> Via -> Go şeklinde yukarı doğru gider. GO serisi yüksek işlemci hızına sahip; yeni GO seri daha gelmedi Türkiye'ye.
    Bulacağınız GO serisi eski kasa ve eski yazılımlıdır benimki gibi... Yeni cihazlarla ilgileniyorsanız bekleyin biraz.

Saygılar.

şu an acelem yok, o zaman go serisini beklemek daha mantıklı bir seçim olacak yanılmıyorsam? Go serisinden hangi ürüne yönelebilirim, bir öneriniz var mı? Büyük ekranlı olmasını tercih ederim açıkçası via 135 gibi.
    Selamlar;

BU cihaz yeterli olacaktır size.
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Cuma günü Tomtom destek bölümü ile telefonda görüştüm. İnteraktif haritalı yeni nesil go modeli cihazlar temmuz - ağustos gibi Türkiye piyasasına girecekmiş. Bu cihazlarda tomafik servisini de kullanabilecekmişiz. Şimdiye kadar yaşanılan gecikme de trafik servisinin test çalışmaları nedeniyleymiş.
  • koymen K kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun. Geç olsun tam olsun diyelim

Infotech Online Trafik konusunda çalışıyordu uzun bir zamandır; muhtemel altyapı olarak o'nu kullanacaklar. Bakalım bekleyip göreceğiz başarı oranı ne olacak.

İşin bir diğer boyutu da TomTom Plus servisler de bu gelişmenin ardından gelebilir.
  • 4 yıl ücretsiz harita güncellemesi vaadiyle aldığım tomtom start 25 adlı cihazıma etkinleştirme kodunu giriyorum ve şöyle bi hata alıyorum :
    "Girmiş olduğunuz etkinleştirme kodu ilk kullanım tarihinden itibaren 90 gün limitini aştığı için artık geçerli değildir."

Şaka gibi yemin ederim,insanları enayi yerine koyuyorlar resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goriotbaba

4 yıl ücretsiz harita güncellemesi vaadiyle aldığım tomtom start 25 adlı cihazıma etkinleştirme kodunu giriyorum ve şöyle bi hata alıyorum :
    "Girmiş olduğunuz etkinleştirme kodu ilk kullanım tarihinden itibaren 90 gün limitini aştığı için artık geçerli değildir."

Şaka gibi yemin ederim,insanları enayi yerine koyuyorlar resmen.

Aktivasyon/Promosyon Kod'ları süresi 90 gün ile sınırlı malesef. Cihazınızı ilk aldığınızda 90 günlük süre içinde aktif etseydiniz 1 ücretsiz güncelleme hakkınız daha olacaktı.

Saygılar.
  • merhaba, renault aracimda fabrikasyon cikisli carminat tomtom cihaz var. hafiza kartini bilgisayara takip guncelle dedigimde srekli "baglanti sorunu" hatasi aliyorum.

tomtom musteri hizmetlerine mesaj gonderdim, "2 haftadır sunucularımızda bulunan sorundan dolayı işleminizi şuan gerçekleştirmeniz mümkün değildir. Bu sorun üzerinde hala çalışmalar devam etmekte ve bir kaç güne kadar bu sorun giderilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz." diye 2 gun once cevap yazdilar.

baska baglanti sorunu alan var mi? guvenmiyorum adamlara. burda okudugum mesajlarda baglanti sorunundan bahseden olmamis gibi.
  • msod kullanıcısına yanıt
    Selamlar;

Burada paylaşılmamış bir sorun -varsa eğer- ; yok, yaşayan yok gibi bir anlam çıkaramayız. Öncelikle aracınızın teknik desteğine danışınız, sonra TomTom Türkiye tarafından yapılan açıklama geçerlidir.

Türk gibi düşünmemeye gayret edelim lütfen, karşımızda Türk firması yok. Bir taahhütte bulunulmuşsa -hangi firma olursa olsun- tutarlar. Gecikme istisnadır. Sabırlı olunuz...

Saygılar.
  • Selam arkadaşlar,Tomtom cihazı ile ilgili yurt dışında kaldığım süre boyunca edindiğim tecrübeleri paylaşmak istiyorum.Elbette Avrupa'da navigasyon cihazı kullanımı çok yaygın
    Özellikle Fransa'da hemen hemen her aracın torpido gözünde bir navigasyon aleti vardır.Yollar ve sokak adları sık sık değişmediğinden Avrupa içerisinde istediğiniz ülkeye ve
    şehre veya köye kapı önüne gelecek şekilde ulaşabilirisiniz.Fransa'da en yaygın kullanılan navigasyon aleti Tomtom'dur.Her markette veya mağazada istediğiniz fiyat skalasında
    bütçenize uygun bulabilirisiniz.Fiyatı biraz pahalı olanlar ömür boyu harita güncelleme opsiyonu olanlar ve HD trafik bilgisi hizmeti sunanlardır.HD trafik bilgisi bizim TMC dediğimiz
    ve daha profesyonel çalışan bir gayet kullanışlı bir sistemdir.Tomtom bu servisleri mükemmel sunsa da ticarette "sinekten yağ çıkarmasını"iyi bilmektedir.Şöyle ki ben de
    orada bir mağazadan, yüzde 30 indirimli GO LİVE 1000 serisini aldım.Cihazın 1 yıllık harita güncelleme ve 1 yıllık da ücretsiz HD trafik aboneliği(hız kameraları,hava durumu,
    güvenlik uyarıları vb.) vardı.Cihazla neredeyse Avrupa'nın büyük bölümünü sorunsuz ve güvenle gezdim ,özellikle sabit radar uyarılarıyla defalarca beni yüklü ceza yemekten
    kurtardı.Bu mesut ilişki saydığım üyeliklerin abonelik süreleri bitinceye kadar devam etti.Ücretsiz abonelikler bitince bu hizmetler ve yeni harita güncellemesi için neredeyse
    bir cihaz parası kadar para istemeye başladı.İşin tadı kaçmaya başladı.Ta ki Türkiye'ye dönene kadar...Türkiye'de bir kaç kez kullanma denemem fiyaskoyayla sonuçlandı.Sokakları
    ve kapı numaralarını tam bulamıyordu.POİ'ler yetersizdi.Şu kullandığım cihaz çok güzel ama harita güncellemeyince, HD trafik de TomTom için kullanılmayınca pek de cihazın benim
    bir anlamı kalmadı.Yakın zamanda müşteri hizmetlerini aradığımda HD trafik uygulamasının Türkiye'de de olacağını söylemesi ve yeni GO serisinin de piyasaya gireceğini
    söylemesi beni çok sevindirdi...Üstelik yeni cihazlarda ömür boyu HD trafik hizmeti de var ücretsiz...Başarsoft haritaları ve kullanan cihazları kadar başarılı haritaları
    olmasa da(Türkiye için) Tomtom, kullanış, cihaz içeriği bakımından 1 numaradır(fiyat hariç)Saygılar...

• DD252Admin kullanıcısına yanıt
    ben hikayenin detayini anlatmadim. sorunu 8-10 gun yasadim, programi kaldirip tekrar kurdum, bu arada 3-4 defa musteri hizmetlerine mesaj gonderdim sitelerinden, cevap gelmedi. en son mesajimda, bu mesajima da cevap alamazsam tuketici gov tr uzerinden sikayette bulunacagim diye mesaj atinca cevap verdiler. turk gibi dusunmediginiz zaman cevap aliyorsunuz, haklisiniz. ama buna gerek olmamali. bu yuzden guvenmiyorum dedim.

bu arada sorun hala devam ediyor. duzelecektir muhakkak, uluslararasi bir firma sonucta, fakat ucretsiz guncelleme hakkimizi kaybetmeden once olur bu umarim.

saygilar.
  • TomTom 2014 İlkbahar haritaları yayınlanmıştır arkadaşlar;

Hayırlı olsun

Tomtom Navigasyon Cihazları
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.