Şimdi Ara

Tomtom Navigasyon Cihazları (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
10
Favori
158.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba Koymen ,

Tomtom yeni nesil cihazları canlı servislerle birlikte satışa sunulacaktır. Geçtiğimiz ay bu canlı servisler türkiye denenmiştir fakat düzeltilmesi gereken bazı hataların onarımı yapıldığı için yaz sonuna kadar bu cihazlar satılmıyacaktır. Türkiyede satılıcak yeni nesil cihazlar şöyledir. GO400, GO500,GO600 dür. İstanbulda ve Ankarada harita kapsamımız % 95 civarındadır bu kapsamda yaza kadar %100 olucaktır.
  • Yeni yazılım oldukça hoş görünümlü geldi bana; ama TomTom'culardan bir isteğim olacak. Yazılımı Türkçeleştirirken POI (Point Of Interest) tercüme edilmesin lütfen. İÇN'ye alışamadım ben yıllardır

TomTom New Go Series

Videoları , özellikle sonuncuyu izlemenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaticTr

Tomtom yeni nesil cihazları canlı servislerle birlikte satışa sunulacaktır.

Sayın StaticTr,

IOS ve Android tabanlı cihazlarda çalışan TomTom Turkey uygulamaları için de bahsedilen "Canlı Servisler" kullanılabilir olacak mıdır?

Saygılar.
  • StaticTr S kullanıcısına yanıt
    Sayın StaticTr,
    Cevabınız için teşekkürler,
    Bir sorum daha olacak. Ben şu an başarsoft haritalı I go 8 kullanıyorum. Bu nedenle Tomtom'u tam bilmiyorum. Bu bahsettiğiniz canlı servisler ne demektir? Yani burada kastedilen sadece canlı trafik bilgileri midir? (Gerçi bu konuda tomtom cihaz da kullandığı için DD2ADMIN üstadın da bilgisi vardır. Sorumun bu kısmına o da cevap verebilir umarım. ) Bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz?
    Birde en önemlisi gelecek olan bu yeni nesil cihazlar için ömür boyu ücretsiz harita güncellemesi olacak mı? Bu benim için önemli. Çünkü anladığım kadarıyla bu cihazlar üst seviye cihazlar olacak.
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
  • koymen K kullanıcısına yanıt
    TomTom Live Servislerin yurtdışı kapsamında Canlı Trafik bilgisi, Hız kameraları, Hava durumu gibi bilgilerini anlık sağlama özelliği var. Bakalım Türkiye'de hangileri hangi özelliklerle aktif olacak.

Bilgi İçin Tıklayın
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    merhaba. sayın DD252Admin. ben yıllardan beri tomtom kullanıyorum. tomtom xl go 700 go 750 live via 125 ve son olarak start 60 kulanıyorum. ilk kullandığım cihazlarda tomtom home uygulaması ile kullanabiliyor ve cihazımı araç simgeleri yeni poi ler harita renkleri gibi
    birçok özelliğini kullanarak cihazımı özelleştirebiliyordum. daha sonra yeni nesil cihazları aldığımda ilk önce adı my tomtom idi ve sonradan my driwe olan son derce ilkel bir uygulama ile baş başa kaldım. koskoca tomtom şirketinin bu cihazları özelleştirmemize yarıyacak
    bir program yapma kabiliyeti yok mu. müşteri hizmetlerine de bu rahatsızlığımı özellikle belirttim. aldığım cevap ki bu 2 yıl rahat olmuştur zamanla bu programa yeni özellikler ekliyeceğiz şeklinde olmuştur. hiç bir gelişme yok. yok ikinci taraf uygulamalarını cihazınıza
    yükleyin diye bazı özellikler koydular. biz nerden bulacağız atıyorum harita renkleri, atıyorum poi ler .nerden bulup cihazımıza yükleyeceğiz belli değil. cihazımı aldığım günkü gibi sadece haritasını güncelliyerek kullanıyorum. yıllardır sadık bir tomtom kullanıcısı olarak bu
    ezik durum çok zoruma gidiyor. bunu sizinle de paylaşmak istedim.
    hayırlı forumlar.

• arthurking kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Siz, Ben ve çok sayıda TomTom kullanıcısı aynı sorunlar -bize göre sorun olarak algılanıyor bu tip talepler- yaşıyoruz. Bir kaç yıllık geçmişe bakarak aynı yolu yürüdüğümüzü görüyorum.

TomTom, cihazlarının özelleştirme hakkını elinde tutma gayreti içinde anladığım kadarıyla. Sürekli olarak geliştiriyor kendini ve tabii ki bahsettiğiniz 2. taraf eklentileri sonraki aşamada ele alınıp cihaza yüklenmesine izin veriliyor. Bu özellik yeni çıkacak cihazlarda da daha da katılaşacak şekilde karşımıza çıkacaktır tahmin ediyorum.

Kişisel POI'lerinizi poiplaza sitesine yükleyip daha sonra .ov2 dosya olarak indirerek cihaznıza atmanız mevcut şeklinde biliyorum. En azından ben öyle yaptım.

TomTom Forumlarında sınırlı sayıda scheme ve car modelleri paylaşımı bulunuyor; tavsiyem kendi forumlarını takip edip bu dosyaları cihazzınıza yüklemeniz. Bu şekilde nispeten temiz ve stabil özelleştirmeler yapılması mümkün.
    Scheme konusunda ben kendi scheme dosyamı yaptım ve o şekilde kullanıyorum. Önceki mesajlarımda yazmıştım zaten.

Live Servisleri Türkiye'de hizmete girecek bir 6 ay içinde ama; Dünya'nın her yerinde olduğu gibi ücretli olacağını bekliyorum.

Ben de aynı düşünceleri hem sizinle, hem de diğer TomTom kullanıcılarıyla paylaşıyorum bu konu hakkında.

Saygı ve sevgilerimle

• Arkadaşlar merhaba. bakıyorum çoğu herkes güncelleme sorunu yaşamış ama ben yaşamadım. Go 1005 cihazımı 2 bucu ksene önce ilk aldıgımda GPS sinyali bulma sorunu vardı fakat güncellemeyle çözdüm tomtom ' un sitesindede belirtilmişti bu sorun. Daha sonra garanti içinde bataryam arızalandı sadece şarja takılı açık kalabiliyordu cihaz onuda değiştirttim zarla zorla olsada 2 hafta uğraştırdılar yok öyle deneyin yok 9 saat şarjda kalsın bilmemne saçmalıkları. Neyse şuanki derdim harita güncellemesine 160 TL gibi tefeci bir rakam istemeleri. acaba tomtom ' un güncel haritasını bedavadan yükleyebilceğimiz bir hack sistemi varmı arkadaşlar? youtube ta bununla ilgili videolar var fakat 1005 modeli ile ilgili değil hiçbiri 3 sene öncesine ait 900 sürümünün videoları var. bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar....
  • tomtom via modelini kullanıyorum ve gayette memnunum ne güncelleme sorunu yaşadım nede istediğim yeri bulma sorunu yaşadım gayette kullanışlı paramla rezil olmadım çokşükür
  • orhan kaynak O kullanıcısına yanıt
    Hoş geldiniz aramıza

Aynı görüşleri paylaşıyorum; cihazınıza vakıf olmak sizin elinizde. TomTom Yazılımın çalışma mantığını çözebilmiş ve şikayeti olmayan ender dostlarımızdansınız demek ki

Via cihazlar hakkındaki tecrübelerinizden daha çok yararlanmak isteriz, bizimle paylaşmaya devam ediniz lürfen.

Saygılar.
  • Tomtom via 135 aldım şimdilik memnunum asıl yaza araba kiralayıp Avrupa turu yapmayı istiyorum. O zaman göreceğiz performansını. Tecrübelerimi yazarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzen Larry Balki kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun cihazınız; Balkanlardan çıkınca TomTom nedir göreceksiniz o zaman...
  • merhabalar bende tomtomun 4eh52 mdoeli var ben buna harita yüklemek istiyorum para vermeden. nasıl yapıldığını bilen arkadaş varsa yardım ederse çok iyi olur.harita için para vermek istemiyorum.
  • DD252Admin kullanıcısına yanıt
    Evt bunlardada canlı servisler açılmış olucaktır.
  • Oncelikle herkese merhaba. Bilgisi olan arkadaşlara şunu sormak istiyorum. Bende via 135 var. Bugün güncelleme yaptım başarıyla. Herşey normal. Güncelleme bittikten sonra navigasyon ekranında harita seç kısmında Europe var. Benimkide zaten bu ancak haritayı bu cihazda kullanamazsınız diyor. Be yapmam lazım acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıl ücretsiz harita güncelleme sözü alarak tomtom start 25 modelini teknosadan satın aldım daha 1 yıl olmadan güncelleme kodu için zamanın dolduğunu ne yazık ki para ödemezsem bana eski sürümde kayıtlı yolları kullanmamı söylüyor almak isteyen varsa durum tam da budur sakın ALMASIN.4 yıl güncelleme falan YALAN bilginize.
  • Atl@s kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmletlerini aradınız mı ?
    onlar ne diyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresefe -- 8 Mayıs 2014; 8:29:58 >
  • TomTom VIA 1530 TM TR güncel harita yüklemesi yapan arkadaşların pm lerini bekliyorum.sorun varmı bu modelde bilgilendirirseniz sevinirim
  • Arkadaşlar,

TomTom 2014 YAZ Haritaları yayınlandı.

Cihazlarınızı bağlayıp MyDrive ile güncelleme yapabilirsiniz. Hayırlı olsun.

• merhaba arkadaşlar tomtomun yaz haritaları 9.30 sürümü dağıtılmaya başladı güncellemeniz geciktirmeyin.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.