Şimdi Ara

TON BALIĞI TAVSİYELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler.Uzun süredir beslenme konusunda problemler çekiyorum sürekli dışarıdan söylüyorum ve bu beni üzmeye başladı.iyi beslenmek istiyorum.Birçok yerde okudum ton balığı ve tavuk göğüsü öneriyorlar.Bu yiyeceklerde de dışarıdan aldıklarım gibi bir çok zararlı maddeler olabilir biliyorum ama yinede denemek istiyorum.Size sorum şu

yaklaşık 100 adet 160'lık ton balığı konservesi almayı düşünüyorum.

öncelikle ton balığı konservesini buzlukta tutsam sorun olurmu
    almam için önerebileceğiniz bir yer varmı (ton balığı ve tavuk göğüsü için )

şimdiden çok teşekkürler

not:konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım inş doğru yerdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Who s Your Daddy -- 27 Ocak 2014; 19:36:04 >

• yardım eden yokmu beyler birde yeni bişey buldum 1705 gr lik konserveler var bunları acaba açında kaç gün içinde tüketmek gerekiyor
  • Bimden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Junior Bloodlust

Merhaba beyler.Uzun süredir beslenme konusunda problemler çekiyorum sürekli dışarıdan söylüyorum ve bu beni üzmeye başladı.Aynı zamanda birazda spor yapıyorum kendi halimde ve iyi beslenmek istiyorum.Birçok yerde okudum ton balığı ve tavuk göğüsü öneriyorlar.Bu yiyeceklerde de dışarıdan aldıklarım gibi bir çok zararlı maddeler olabilir biliyorum ama yinede denemek istiyorum.Size sorum şu

yaklaşık 100 adet 160'lık ton balığı konservesi almayı düşünüyorum.Sizce bunu en uygun yoldan nası elde edebilirim.Önümdeki marketten alsam 500 tl gibi bir rakam oluyor ve yanında tavuk göğüsüydü şuydu buydu derken ev kirasını geçecek şekilde birikiyor

şimdiden çok teşekkürler

Dardanel'in bir tane 160'lığı 5tl , Bim'de ise 2 tane 160'lık Derya Ton Balığı 5tl. Ben Bim'den alıyorum sürekli. Sanırım en uygun bim var alabileceğin. Ayrıca 100 adet birden almana gerek yok ki , bitirince tekrar tekrar alırsın. Hem öyle 100 tane birden alırsan her gün yemek zorunda kalırsın , çabuk bıkarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: My Valentine

quote:

Merhaba beyler.Uzun süredir beslenme konusunda problemler çekiyorum sürekli dışarıdan söylüyorum ve bu beni üzmeye başladı.Aynı zamanda birazda spor yapıyorum kendi halimde ve iyi beslenmek istiyorum.Birçok yerde okudum ton balığı ve tavuk göğüsü öneriyorlar.Bu yiyeceklerde de dışarıdan aldıklarım gibi bir çok zararlı maddeler olabilir biliyorum ama yinede denemek istiyorum.Size sorum şu

yaklaşık 100 adet 160'lık ton balığı konservesi almayı düşünüyorum.Sizce bunu en uygun yoldan nası elde edebilirim.Önümdeki marketten alsam 500 tl gibi bir rakam oluyor ve yanında tavuk göğüsüydü şuydu buydu derken ev kirasını geçecek şekilde birikiyor

şimdiden çok teşekkürler

Dardanel'in bir tane 160'lığı 5tl , Bim'de ise 2 tane 160'lık Derya Ton Balığı 5tl. Ben Bim'den alıyorum sürekli. Sanırım en uygun bim var alabileceğin. Ayrıca 100 adet birden almana gerek yok ki , bitirince tekrar tekrar alırsın. Hem öyle 100 tane birden alırsan her gün yemek zorunda kalırsın , çabuk bıkarsın.

Evden çıkmayı sevmiyorum 3 aylık stok yapacaktım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakın stok yapma. Bim'den derya ton al 10*2liden. bittikçe tekrar alırsın (derya ton dardanelin ürünü ve çok lezzetli, dardanelden güzel buluyorum. yalnız fazla yağ koyuyorlar süzmen gerekiyor)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: My Valentine

quote:

şimdiden çok teşekkürler

Evden çıkmayı sevmiyorum 3 aylık stok yapacaktım

Hocam dediğim gibi stok yaparsan yemek zorunda kalırsın ve çabuk bıkarsın. Her insanda vardır bu. Sürekli bişeyi yersen bıkarsın :D

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Who s Your Daddy -- 27 Ocak 2014; 19:34:49 >
  • Su zamana kadar hep ton balik yerdim.Artik bundan sonra iyice azaltacagim.Cunku gecenlerde gida zehirlenmesi gibi bir sey yasadim.Buyuk ihtimal buna balik sebep oldu.Zaten bakıyorsunuz baligin yagi elinize dokuldumu yıkasanda cikmiyor.Mide ve bağırsakta kim bilir nasildir.
  • Hocam ton balığı almaya gerek yok zaten mevsimi geldi balığın. Et balık kurumundan veya büyük marketlerden uygun fiyata fileto balıklar alabilirsin. İthal uskumru, alabalık vs balıklar hem ucuz hemde en besleyici balıklardandır. Al at buzluğa istediğinde çıkarıp kızartıp yersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Hocam ton balığı almaya gerek yok zaten mevsimi geldi balığın. Et balık kurumundan veya büyük marketlerden uygun fiyata fileto balıklar alabilirsin. İthal uskumru, alabalık vs balıklar hem ucuz hemde en besleyici balıklardandır. Al at buzluğa istediğinde çıkarıp kızartıp yersin.

ton balığının en büyük artısı kızartmayla uğraşmadan açıp yemek.Yoksa buzuluktan çıkar çözülmesini bekle kızart her yere yağ sıçrasın, kokusu da cabası .....
  • ton balığı buzluğa konurmu. büyük kiloluk konservelerin fiyatları daha ucuz alıp buzluğa tıksak nasıl olur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.