Şimdi Ara

Ton balığı ve krem peynir adamı öldürür mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba Ton balıklı sandviç yapmak istiyorum. Biraz krem peynir ekleyeyim dedim. Sizce zararı olurmu

• hayır
  • Balık bayat olmadığı sürece bir problem olmaz diye biliyorum.
  • Krem şantili olsun bu kez de benimki
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Diabolik-

Krem şantili olsun bu kez de benimki
    Şu balıkla süt yoğurt ayran içilmez diye kim demişse türk milletini fena trollemiş bilinç altına kazımış
  • Pide yaptirin bi kere de mubarekler
  • Körili çorba içtim bikeresinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starbucksunstari

Şu balıkla süt yoğurt ayran içilmez diye kim demişse türk milletini fena trollemiş bilinç altına kazımış

yav he gardaş sensin ondanmı benim eniştem ton balığıyla yoğurt yiğince 2 saat kustu kus kus bitmedi xde
  • ton baligi konserve oldugu icin bozulacagini sanmiyorum krem peynirle nasil gider bi fikrim yok ama normal sekilde yesende bisey kaybetmezsin risk almaya degmez

duzenleme: ayrica bozuk balikla yogurt tuketilmeme olayi tamamen gercek gecen belgeselde sebebini izledim yogurtta bir madde normal zehirlenmelerde kendini feda ediyor ve saglikli ancak balikta ters etki yapiyor isteyen arastiesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teomaniaa -- 1 Ekim 2014; 1:17:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teomaniaa

ton baligi konserve oldugu icin bozulacagini sanmiyorum krem peynirle nasil gider bi fikrim yok ama normal sekilde yesende bisey kaybetmezsin risk almaya degmez

duzenleme: ayrica bozuk balikla yogurt tuketilmeme olayi tamamen gercek gecen belgeselde sebebini izledim yogurtta bir madde normal zehirlenmelerde kendini feda ediyor ve saglikli ancak balikta ters etki yapiyor isteyen arastiesin
    vayy bunu bende düşünmüştüm geçen hafta. sorun yoksa yapıcam bende?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

vayy bunu bende düşünmüştüm geçen hafta. sorun yoksa yapıcam bende?

Alıntıları Göster
    ben mayonezli yiyorum bir şey olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

ben mayonezli yiyorum bir şey olmuyor

Alıntıları Göster
    @Silent Guardian

Allah iyiliğini versin bilader. şeker hastası adamı açıktırdın. dolaba gidiyorum şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: codered1983

@Silent Guardian

Allah iyiliğini versin bilader. şeker hastası adamı açıktırdın. dolaba gidiyorum şu an.
    bizim köyün muhtarını da o şekilde kaybettik
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkmekArasıKupŞeker

bizim köyün muhtarını da o şekilde kaybettik

Alıntıları Göster
    Yanlış bilmiyorsam yalnızca balık değil bozuk tavukta aynı şekilde süt ürünleriyle tüketilmesi sakıncalıydı. Hoş gerçi bozuk bir şey her türlü zarar.
    Konuya gelecek olursak bir şey olmaz.
  • Starbucksunstari kullanıcısına yanıt
    balıkla süt ve ürünleri yenir, fakat balık bayatsa zehirler.
  • Dene ve diğer taraftan sonuçları yaz
  • zebaniye donusursun
  • quote:

Bayat balıkla (ki çoğu bayattır) yoğurt yemeyi bir denemelisin. En azından başın dönecek zayıf düşeceksin. Taze balıkla ise çok güzel bir tat veriyor. Hatta bildiğim kadarıyla özel olarak koyuyorlar yanına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElEmin

quote:

Bayat balıkla (ki çoğu bayattır) yoğurt yemeyi bir denemelisin. En azından başın dönecek zayıf düşeceksin. Taze balıkla ise çok güzel bir tat veriyor. Hatta bildiğim kadarıyla özel olarak koyuyorlar yanına.

Alıntıları Göster
    Kobra zehrinden 10 kat daha kuvvetli bir zehir elde edersin ekmek arasında, sakın yapma böyle bir şey!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: ElEmin

quote:

Alıntıları Göster
    Ye işte adam akıllı ne sokuyorsun krem peyniri araya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.