Şimdi Ara

Toner hemen bitti uyarısı acil yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar 5 gün önce hp107w yazici siparişi verdim ve gelir gelmez öğrenci işlerim için çıktı aldım (neredeyse 50 sayfa kadar) ve toner bitti uyarısı aldım daha sonra toner dolumu yaptım. Fakat bu gün 23 sayfa çıktı aldım ve %100 dolu toner 20 sayfa çıktıda %40a indi yani işin özü toplam 77 sayfa çıkarmama rağmen 2 defa toner dolumu yaptım. Toner 10 sayfa cikti aldim mi sürekli olarak %15 civarında düşüyor. Bunun bir çözümü varmıdır. Acil yardım.

Nette baktığımda göre tam %100 dolu bir toner ile toplamda 1000 sayfa çıktı almamız mümkün yazılıyor fakat ben 2 kere %100 dolu tonerle sadece toplamda 70 sayfa almama rağmen %40 kaldı acil yardımmm!!!!!

Toner hemen bitti uyarısı acil yardim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihepi -- 27 Ağustos 2020; 21:33:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• sıfır yazıcılar da tonerler demodur. yani 200 - 300 civarı çıktıdan sonra bitti uyarısı verecek. yazıcıda ki çip boş olduğundan tonertozu dolu olsa da boş der resetleme işlemi ile çipi iptal ettirebilirsiniz. Bu işlemden sonra çipsiz olarak çalışır ve toneri sürekli 100 de yüz dolu gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanc3lik -- 28 Ağustos 2020; 16:54:15 >
  • Resetli demişlerdi alirken ama nasıl anlayabilirim acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • resetli olsa gösterge 100 de 100 gösterir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.