Şimdi Ara

TonlaKazan'da Değişiklikler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
0
Favori
5.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: alikuşcu

bir yöntem buldum da sağlamasını yapmadım yarın netleşir
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirdenbirisi

O yöntem çalışmıyor. :)
    quote:

ben kendisiyle iletişime geçmiştim zaten

tonsuz kaldıkk
  • Tonlakazana mail yolladım gelen cevap şu ;

TonlaKazan artik davetiye sistemiyle uye almamaktadir. Bu nedenle uye sayimiz
    oldukca artmis durumdadir.

TonlaKazan\'a yeni bir reklamton girdiginde hemen kapisilmaktadir. Uye sayisi da
    fazla oldugu icin reklamtonun limiti dolmaktadir.

Her gun diger Tonik’lerin kampanyalari sona eriyor olacak ve biten bu kampanyalar,
    diger Toniklerinde secebilmesi icin bos yer yaratmis olacak.

Dolayisiylahttp://www.tonlakazan.com \'u belli araliklarla ziyaret etmenizi rica
    ediyoruz, her gun yeni firsatlar, yeni kampanyalar olabilir.
  • "kapışılmaktadır" mı yazmışlar
  • çalışmıyor derken kontor mü vermiyor
    quote:

quote:

• çd üzerinden tk tonu olayını bahsettim. Aynı konudan mı bahsediyoruz acaba.

quote:

çalışmıyor derken kontor mü vermiyor
    quote:

quote:

• ton benim bugün sona erdiği halde calmaya devam ediyor ama kontor verirmi bilmem vereceksede buraya yazdık artık ona da cözüm bulurlar
    quote:

çd üzerinden tk tonu olayını bahsettim. Aynı konudan mı bahsediyoruz acaba.

quote:

çalışmıyor derken kontor mü vermiyor
    quote:

quote:

• arkadaşlar kampusselliyim ve 10 dk 1 kontore konuşuyorum ama yinede ayda 250-300 kontor gidiyo sizce daha hesaplı bi tarife warmı yoksa batacağım:)
  • quote:

arkadaşlar kampusselliyim ve 10 dk 1 kontore konuşuyorum ama yinede ayda 250-300 kontor gidiyo sizce daha hesaplı bi tarife warmı yoksa batacağım:)

konu baslıgı ile ne alakası var ya,neden kendinize konu acmayı denemiyosunuz
  • artık dh liler için tonlakazan olayı bitmiştir sanırım, önümüzdeki maçlara bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kocaog!u

artık dh liler için tonlakazan olayı bitmiştir sanırım, önümüzdeki maçlara bakalım

hocam hemen ümidi kesmemek lazım..Belki 1 2 hafta donsuz amaan pardon tonsuz :-D kalabiliriz ama eninde sonunda bi süpriz yapar turkcell..Sabredelim nede olsa kaybedeceğimiz birşey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bozo46

quote:

Orjinalden alıntı: kocaog!u

artık dh liler için tonlakazan olayı bitmiştir sanırım, önümüzdeki maçlara bakalım

hocam hemen ümidi kesmemek lazım..Belki 1 2 hafta donsuz amaan pardon tonsuz :-D kalabiliriz ama eninde sonunda bi süpriz yapar turkcell..Sabredelim nede olsa kaybedeceğimiz birşey yok

• bugun rahat 50 den fazla girdim 1 tane ton secemedm
  • Aynı şekilde bende 3gündür ton seçemiyorum..
    Hergün girip bakıyorum ama dolu zati 2tane var..
  • ya sanırım en az 4 gun daha ton secemıcez tabı yenı kontenjan acarlar ıse onu bılemem cunku 1 hafta suresı var ılk gun herkes bunların kontenjanını bıtırdı ve 1 haftaya kıadar da tonunu bırakan olmayacagı ıcın bıze beklemek kalıyor. Bekleyelım bakalım neler olacak.
  • o dediğin ülker için geçerli. yapıkredi uzun zamandır var. Arada bir boş ton oluyor yapıkredide. Ama çok az. Eniştem yakalamış dün mesela.
    Bu ne yaa. her gün kendi telefonumdan 3 kere arıyorum. hala bakiyem 12 kontor.
    quote:

Orjinalden alıntı: dangerdanger

ya sanırım en az 4 gun daha ton secemıcez tabı yenı kontenjan acarlar ıse onu bılemem cunku 1 hafta suresı var ılk gun herkes bunların kontenjanını bıtırdı ve 1 haftaya kıadar da tonunu bırakan olmayacagı ıcın bıze beklemek kalıyor. Bekleyelım bakalım neler olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinbestil -- 27 Mart 2009; 7:32:08 >
  • gece giriyorum yine bişey yok
  • Nerde çokluk afedersiniz ama orda b*kluk...
  • turkcell tonlarını yeniden koymuşlar ama bence bu tonlakazan servisi işe yarar bişey değil 90 kontör biriktiriyosun 20-25 dakika ancak yapıyor buda ayın 20 sinde yükleniyor aradınmı uzun konuşacaksan hesaplıcan kaç dakikada kapatacağını acımıyor turkcell kontörlere ...
  • Sen diyince tekrar girip giriş yaptım ama Turkcell tonu sadece giriş yapmadan önce gözüküyor. Giriş yapınca yok malesef..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.