Şimdi Ara

TonlaKazan'da Değişiklikler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
0
Favori
5.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu ay sadece 13 kontör kazandım tonlakazandan.Uzun bir görüşme sonucu bu 13 kontör bitti ve Kampüscell dakikalarım olmasına rağmen normal kontörlerimden düştü.Bu olay daha önce forumda bazı arkadaşların başına gelmişti.Turkcell'e durumu bildirsem geri alabilirmiyim kontörleri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt0392 -- 20 Nisan 2009; 19:52:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bozo46

quote:

Orjinalden alıntı: serefbey d1

quote:

Orjinalden alıntı: metinbestil

vivident ne zaman eklenmişti. 1 hafta süresi dolunca kapalım.

ben bugun bır tane buldum 2 hattıma yaptım i.esper ve mozilla acıktı 1 hakla ikisine yaptım

Valla iyi taktik ;-) yalnız 0.5 kontör olan tondanmı yoksa 1 kontör olan tondanmı seçtiniz ?

Bu ay tahsilat hiç iyi değil :( tk ya üye sayısı arttıkça suyu çıkıyor bu işin.

1 KONTOR VIVIDENT
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt0392

Bu ay sadece 13 kontör kazandım tonlakazandan.Uzun bir görüşme sonucu bu 13 kontör bitti ve Kampüscell dakikalarım olmasına rağmen normal kontörlerimden düştü.Bu olay daha önce forumda bazı arkadaşların başına gelmişti.Turkcell'e durumu bildirsem geri alabilirmiyim kontörleri?

daha önce bizzat benim başıma geldi gecenin saat 3 ünde mt ile yarım saatlik bir cebelleşmeden sonra ancak durumu kabul ettirebildim onlara sabah saat 10 gibi arayıp kontörlerimi yükleyeceklerini söylediler ve kontörlerim geri yüklendi. mutlaka arayın ve ısrar edin. büyük ihtimalle sistemde görünmüyor daha sonra arayın diyeceklerdir ama asla kapatmayın telefonu ve mutlaka form oluşturmalarını isteyin.

• çabuk girin yeni ton eklendi
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat232323

çabuk girin yeni ton eklendi

100 küsür kaldı. Hemende silip süpürüldü.
  • Bitti.
    edit: sistemde sorun vardı sanırım tonların hepsini sildiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 22 Nisan 2009; 18:28:25 >
  • dewam arkadaslar 500 e yakın ton var
  • 1447 tane kaldı devam edin arkadaşlar
  • aaaadiiiiiooos gidiiiioosssssaedce ben 6 hatta aldıysam gerisini siz hesap edin ama 10 dk fln 1600 adet adios kaldı açıkta
  • saçmaladılar resmen tonu 1.5 saat önce seçtim nasıl olduysa atıldım şimdi de dandik tonlara kaldım sana turkcell ban senin dandik uygulamalarına
  • bizede aynısı oldu bi ara adios kayboldu tonlar sıfırlandı sonra tekrar daha fazla sayıda geldi tekrar seçtik
  • quote:

Orjinalden alıntı: kocaog!u

quote:

Orjinalden alıntı: mrt0392

Bu ay sadece 13 kontör kazandım tonlakazandan.Uzun bir görüşme sonucu bu 13 kontör bitti ve Kampüscell dakikalarım olmasına rağmen normal kontörlerimden düştü.Bu olay daha önce forumda bazı arkadaşların başına gelmişti.Turkcell'e durumu bildirsem geri alabilirmiyim kontörleri?

daha önce bizzat benim başıma geldi gecenin saat 3 ünde mt ile yarım saatlik bir cebelleşmeden sonra ancak durumu kabul ettirebildim onlara sabah saat 10 gibi arayıp kontörlerimi yükleyeceklerini söylediler ve kontörlerim geri yüklendi. mutlaka arayın ve ısrar edin. büyük ihtimalle sistemde görünmüyor daha sonra arayın diyeceklerdir ama asla kapatmayın telefonu ve mutlaka form oluşturmalarını isteyin.

Ben de kontörlerimi geri aldım.Ama bir seferlik böyle birşey yapabileceklerini söylediler.İki kampanya birleştirilemiyormuş.

• Axe eklenmiş.. 2450 adet var..
  • bu nasıl iş cözemedim bir hattımla girince axe'ı görebiliyorum diğerleriyle göremiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: veziroglu

bu nasıl iş cözemedim bir hattımla girince axe'ı görebiliyorum diğerleriyle göremiyorum.

profilinde erkek yazanlara gecerli sanırım.
  • İyi firsat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.