Şimdi Ara

TonlaKazan'da Değişiklikler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
5.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • muşteri hızzmetlerı beni arasın 1 kontör aktarıyım onlara
  • yuhhhhh 0.5 kontörmüş!!!!!
  • valla ya türkiyenin birinci operatörü ama. şu yaptığı saçmalığa bi bak peki günlük arama miktari değişti mi ? günlük 5 mi hala
  • Hediye kontör miktarları markalara göre değişmekle beraber, kazanım koşulları değişmemektedir.
  • 1 haftadan beri ton takip ediyorum. Hem internetten hem de wap aracılığıyla ama tam 1 haftadır tonların hepsi dolu ve bakiyem 23. Bugün girdim yeni ton aldım (az önce) bir de ne göreyim 0.50 kontöre düşmüş. Kötü oldu bizler için. Acaba iptal mi ettirsek ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AmigaOS

Hala günde 5 arama sınırı var yani günde en fazla 2.5 kontör ediyor.

Ayda 45 kontör ediyor, hediye kontörler Turkcell içi ve dakikada 4 kontör gidiyor. Hediye kontörler ile 11 dakika Turkcell içi konuşabiliyoruz. Bizden tonla para kazanıyor ama 11 dakika Turkcell içi veriyor. Bu hiç adil değil ben kampanyadan çıkıyorum.

5 arama sınırı yok 5 kontor sınırı var
    2.5 olsada 75 kontor eder 45 degil
    ama yinede turkcelle ban
  • 90 kontör

90/4 = 22,5 dk..

Değer mi bu sıkıntıya yada çağrı alırken reklam müziği vererek bir garip olmaya..

Tonla kazan amacındAN SAPTI iyice :)
  • yeni uygulamadan önce çalarken dinlet aboneliği olanlar 150, olmayanlar 90 kontör kazanabiliyordu maksimum, bu uygulamayla 75e 45 oldu kazanılabilecek kontör miktarı
    2niz de haklısınız yani
  • bu ne şimdi ya, cafecrown u veya worldcard tonunu yakalarsak 1 kontür diğerleri yarım kontür.komple kaldır o zaman kardeşim yaa
  • bana göre tonlakazan da bitti sonunda
  • Tonlakazan eski haline döndü 1 kontör 15 saniye oldu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kilic_iletisim

Tonlakazan eski haline döndü 1 kontör 15 saniye oldu..

Ama hala 0.5 knt veya 7.5 saniye yazıyor web sitesinde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinbestil

quote:

Orjinalden alıntı: Kilic_iletisim

Tonlakazan eski haline döndü 1 kontör 15 saniye oldu..

Ama hala 0.5 knt veya 7.5 saniye yazıyor web sitesinde...

Resimden Bakabilirsiniz..

TonlaKazan'da Değişiklikler

• Resimde görülenler zaten 1 kontördü. En çok kullanılan gnctrkcll ve çalarkendinlet reklamtonlarından 0.5 kontör kazanılıyor.
  • evet orda hep öyle gözüküyodu zaten
  • sansa az once 1 tane kalmıstı kaptm gnctrkcll reklamını ne işe yarıcaksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: SyMPaTHyc

sansa az once 1 tane kalmıstı kaptm gnctrkcll reklamını ne işe yarıcaksa

biri süre dolmadan itonunu ptal etti demekki. çünkü bu tonlar daha pazartesi geldi ve o gün bitmişti. 1 haftadan önce boşalmaması gerekiyordu.
  • acele edın mentos tonu gelmiş 1 kontor
  • teşekkürler şerefbey, sayende 0.5 den 1 e atlamış oldum. foruma öylesine girmiştim. senin mesaj yazdığın vakitten 40dk sonrasında işte. 200 ton kalmıştı 30sn de bitti :D

bu arada 0.5 kontör getiren ton seçenler, bir kişiden en fazla 3 x 0.5 = 1.5 kontör kazanabiliyoruz fakat toplam kazanma sınırı yine 5 kontör yani farklı numaralardan 10kez aranarak günlük 5 kontörü doldurabilirsiniz.
  • sağolun şu an cafe crownu dinletiyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.