Şimdi Ara

TonlaKazan'da Değişiklikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
5.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-Turkcell kendi reklam müziklerini kaldırmış. Ama şuanda kullananlarınkini silmemiş. Fakat bir haftalık süre dolunca bir daha seçemeyeceğiz bu müzikleri. Şuan yalnızca:
    Ulker Golden - Fındık Fıstık Boool!
    Yapı Kredi - Worldcard Akaryakıt
    tonları var. Tabiki limitleri de dolu...
    ------------------------------------------------
    2-Turkcell kendi reklam müziklerini tekrar ekledi fakat bu müzikler için arama başına yarım kontor veriyor.
    Diğer markların reklam müzikleri içinse hala arama başına 1 kontor veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinbestil -- 31 Mart 2009; 17:23:41 >

• desene tonlakazan bizim için bitmiştir.
  • zaten ton seçtirmemek için ellerinden geleni yapıyorlar..
  • TonlaKazan'ın hiç bir cazibesi kalmadı artık cidden de. Turkcell yeni bir şeyler çıkarsa artık. Kontör kazanmak istiyorum
  • Son 1 haftada 5 defa Turkcell'den çalarkendinlet abonelik mesajı geliyor, sanıyorum tonlakazanı bitirme zamanları geldi.
  • bu durum hakikaten kötü olmuş. belki geri gelir kendi reklamları. bence güzel bir uygulama daha çok firmanın reklam vermesi gerek
  • Devam etmesi birçok kişi için iyi olurdu. Bedava kontör kazanılacak başka fırsatlar çıkacaktır. Hayırlısı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • turkcell--gnçtrkcll en iiside valla benim için.hiç olmazsa söz yok konusma yok.sadece güzel bi tını..

ayrıca bunları niye kullanamıyoruz..bende hep 2 tane var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 25 Mart 2009; 1:36:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

turkcell--gnçtrkcll en iiside valla benim için.hiç olmazsa söz yok konusma yok.sadece güzel bi tını..

ayrıca bunları niye kullanamıyoruz..bende hep 2 tane var...

eski reklamlarıda gösteriyorlar nedense.

bu reklamlar bir ara kullanıldı, kontörleri bitti, ama halen gösteriyorlar.
  • ben oldum olası gnctrkcll reklamı dinletebildim baska reklamlar cıkmıyordu hic. Simdi daha berbat olmus
  • lanet olası iki gündür ton seçemiyorum .
  • zaten kontörleri şebeke içi kullandırıyor..turkcell e maliyeti yok..ton seçebilmek için göbek çatlatıyor..turkcell in yaptığıda iş değil..
  • Hemen hemen aradığım bütün numaralarda reklamtonu vardı. Bugün arıyorum arkadaşlarımı falan, reklamtonu çalmıyor, alla alla yanlış numaramı çevirdim diyorum içimden. O kadar çok alışmışım yani reklamtonlarını dinlemeye. Umarım Turkcell en kısa zamanda bizleri yeniden tonlandırır.
  • Bu turkcell in işine akıl fikir yetmez..Benim anlamadığım markalar neden bu tonlakazan fırsatından yararlanmak için birbirleri ile yarışmıyor? Böyle uygun fiyata harika reklam zor ele geçer, ama hiç ilgilenmiyor markalar :S bu tonlakazan sisteminin yeniden düzenlenmesi lazım fikrimce :-)
  • reklamın fiyatının uygun olduğunu zannetmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhalif46

reklamın fiyatının uygun olduğunu zannetmiyorum

pek fazla olduğunu zannetmiyorum , hele değiştiğinden beri önceden normal 90 kontördü... şebeke içi neredeyse bedavadır...

turkcelin doğru düzgün SABİT bir arankazanı olması lazım
  • ya ıkıgundur baka baka bir hal oldum buda bitti diyelim artık bunada kriz vurdu sanırım
  • 26 kontürle kapattık tonlakazanı gnctrkcel tonum 1 saat sonra bitiyo
  • bir yöntem buldum da sağlamasını yapmadım yarın netleşir
  • benimde bitti simdi. bakıyorum ton yok yalan olduk heralde
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.