Bildirim
top önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Spalding TF-150 Fiyat/Performans açısından en iyi toplardan herhalde. Ben geçen sene almıştım, memnunum . -
quote:
Orijinalden alıntı: Kreus
Spalding TF-150 Fiyat/Performans açısından en iyi toplardan herhalde. Ben geçen sene almıştım, memnunum .
https://www.morhipo.com/nike-basketbol-topu/14988522/detay bu top nasıldır sızce ? -
Basketbol toplarından pek anlamıyorum maalesef hocam. Tek önerebileceğim ve tecrübe ettiğim top TF-150. Hem bu gösterdiğiniz topa nazaran çok daha ucuz olduğu için beğenmeseniz de pişman olacağınızı sanmıyorum ki beğenilmeyecek bir yanını görememiştim ben TF-150'nin.
Tek sorunu tozlu zeminde oynarken çok toz toplaması olabilir belki de. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kreus
Basketbol toplarından pek anlamıyorum maalesef hocam. Tek önerebileceğim ve tecrübe ettiğim top TF-150. Hem bu gösterdiğiniz topa nazaran çok daha ucuz olduğu için beğenmeseniz de pişman olacağınızı sanmıyorum ki beğenilmeyecek bir yanını görememiştim ben TF-150'nin.
Tek sorunu tozlu zeminde oynarken çok toz toplaması olabilir belki de.
anladım teşekkür ederim daha çok kapalı alanda oynayacak oldugum ıcın sıkıntı olmaz heralde :) -
Indoor outdoor farketmez Dominate'ten şaşma.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X