Şimdi Ara

TOP. VE FÜZE OKL.ÖĞR. VE KURSLAR TB. / ANKARA POLATLI / ANKARA (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
809
Cevap
20
Favori
69.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi ben aradim pamukkale yi izmir polatli dedim tabi dedi guzel kiz sonra 75 lira dedi peki dedim kapattim o ne abi 75 lira geciriolar gibi geldi ankara 55 ti polatli da olsun olsun 50 lira niye boyle oldu ki :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bab-i esrar

abi ben aradim pamukkale yi izmir polatli dedim tabi dedi guzel kiz sonra 75 lira dedi peki dedim kapattim o ne abi 75 lira geciriolar gibi geldi ankara 55 ti polatli da olsun olsun 50 lira niye boyle oldu ki :-)

Mazot aldi basini gitti. Internetten 70 tl. Alternatif olarak tren de var, yatakli vagon

• devlet 75 yol parasi verdi hepsini pamukkaleye bayilacaz gibi ya devlet kac para verecegini iyi biliyor yada pamukkale bizim hesaba yatan parayi biliyor

• benim memleket, topçuların kalbi polatlıya hoşgeldiniz arkadaşlar!
  • bab-i esrar B kullanıcısına yanıt
    şubeye söyleyince genel sağlık sigortası içinde o silüsten birtane fazladan verdiler bana.sgk'ya gittim fakat yurtdışında çalıştığımdan falan ödememiştim ben birikmiş ceza gelmiş galiba onu da sosyal yardımlaşma vakfından halledip gelmemi istediler yine silusle ve sevk tarihinde gl dediler yani 31/07
  • azteymen A kullanıcısına yanıt
    Ben de Uşak'tan katılacağım arkadaşlar yarın sülüsü aldıktan sonra bileti aldığımda - eğer yer olursa - haber veririm size :D

Edit: Sizin sefer malesef Uşak'ta yolcu almıyor, internetten baktığımda başka seferler görünüyor. Tanışmak kısmetse Polatlı'ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antikiro -- 23 Temmuz 2014; 18:24:55 >
  • Bende meslekçi olarak yapmıştım burada çok rahattır. Hatta bizim zamanımızda acemilik 16 gündü ne zaman başladı ne zaman bitti anlamadık bile. İlk 2 gün bol bol evrak dolduracaksınız, muayene vs. ıvır zıvır işler var. Sonra basit bir yanaşık düzen eğitimi verilir ve dersler başlar. Bütünlemeye kalırsanız bütünlemedeki soruların büyük kısmı asıl sınav ile aynıdır, cevapları çalışmanız yeterli olur. Yanaşık düzen eğitimi, ders sonucu sınav ve atışdan puan verilip kendi bölümü içinde yüzde 10'a girenler ilk tercih hakkına sahiptir. İstediği yere gidebilmek için derslere asılanlar baya oluyordu ama o hengame içinde çalışabilirseniz helal olsun.
  • bu forumdan gidenler olarak birbirmizi orda gördükmü ayırt edebileceğimiz bi işaret kullanalım bari ilk giden donanım haber yazılı bi kagıt koysun oturdugu yere etrafına toplaşalım
  • gecelerin yargıcı_10 kullanıcısına yanıt
    Aynen ya :D Gitmeden çevremiz oldu burada :D Oraya gidince bulalım birbirimizi.
  • vires kullanıcısına yanıt
    Muayene dediğiniz ayaküstü birşey mi hocam ? Muayenede herhangi bir sorun çıkarsa ne oluyor ?
  • Hava kuvvetlerinin bir yedek subay mensubu daha katıldı aranıza gençler. Topçu branş 101. Kayseriden gideniniz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Campnou -- 23 Temmuz 2014; 20:22:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bab-i esrar

devlet 75 yol parasi verdi hepsini pamukkaleye bayilacaz gibi ya devlet kac para verecegini iyi biliyor yada pamukkale bizim hesaba yatan parayi biliyor

Gerçekten biletler pahalanmış haklısın ama diğer firmaların da fiyatları paralel. BNYZ nin dediği gibi internet fiyatı 70tl kısmen daha iyi :) zaten devlet vermiş gerekli parayı :)

• swordfish666 kullanıcısına yanıt
    Hiçbir sorun çıkmaz ayaküstü öyle kalp, akciğer falan dinleyip yolluyor doktor.
    Eyvallah hocam, sağol cevap için. Acemiliği atlatıp asteğmen olunca yine nöbetimiz olacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swordfish666

Eyvallah hocam, sağol cevap için. Acemiliği atlatıp asteğmen olunca yine nöbetimiz olacak mı ?

Asil nobetler o zaman basliyor zaten :-) 24 saat.

• BNYZ kullanıcısına yanıt
    Biz meslekçi asteğmen olarak sabah 8 akşam 5 çalışacağız, doğru mudur ?
    O zaman pek sorun olmaz gibime geliyor nöbet. Haftada bir falan gelir herhalde.
    Yanlışım varsa düzeltin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swordfish666

Biz meslekçi asteğmen olarak sabah 8 akşam 5 çalışacağız, doğru mudur ?
    O zaman pek sorun olmaz gibime geliyor nöbet. Haftada bir falan gelir herhalde.
    Yanlışım varsa düzeltin.

8-5 degilmis tam olarak ama maasli personel gibi calisacagiz. Nobet ne kadar surede geliyor bilmiyorum. Gidince gorecegiz :-)

• Sanırım olabilecek en güzel askerliği yapacağız.
  • swordfish666 kullanıcısına yanıt
    Asteğmen nöbet tutar arkadaşlar hatta doğu da görev alırsanız kışla dışında kalmanıza izin de vermeyebilirler. Gittiğiniz yere ve birliğe göre değişir ama 2 haftada bir nöbet tutarsınız. Merak etmeyin çok rahat geçicek askerliğiniz yeter ki göreve başladığınız yer de ilişkilerinizi iyi kurun her şeye atlamayın herkese mesafeli olun çok faydasını görürsünüz.
    Tecrübeli birinin tavsiyeleri her zaman değerlidir. Sağolasın.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.