Şimdi Ara

TOP. VE FÜZE OKL.ÖĞR. VE KURSLAR TB. / ANKARA POLATLI / ANKARA (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
809
Cevap
20
Favori
69.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alper967

bu kurada cikacak yerler nasil yerler dogu demisiniz nasil yerler karakol ucra yerler falan war miydi ulasimi olmayan yoksa merkezi yerler mi

Kurada çıkacak yerleri teslim olmadan öğrenemezsiniz.Zaten acemilikte bölüğünüzde bi tane sizin gibi atğm olacak sizin üst devreniz.Sizin yerine gideceğiniz devre kaçsa artık rica edersiniz onların gittiği yerlerin listesini alırsınız.
  • yani benim bugun almamla 31 inde almam arasinda fark yok.demi bugun alsam bayrami vermez demi duzeldi o sknti dun sirf o sebepten alamadim simdi gidip alayim mi :-)bu silus le genelsaglik sigortasi borcunu durdurabiliyormuyiz her ay 50lira geciriolar sagolsunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • swordfish666 kullanıcısına yanıt
    E-devletten sevk evrakına baktım. Orada yazıyor meslek kurası. :) Gerçi iki tane sevk evrakım oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bab-i esrar

tamam o zaman bende bugun almaya calisayim bileti ama bende silus de yok yani benim silusu alinca 3 u yazma ihtimali varsa bi gun erken gitmis olurum var mi boyle bi ihtimal :-)

Ben sulusu otobus biletini aldiktan sonra aldim subeden izmir den polatliya bir gun yol izni veriyor. 2 sinde katilis yapacagin kesin yani.

• 3 sayfa okuyabildim. Aksam gerisini okuyacagim.

Ben de buraya yedek subay ciktim. Meslek kurasi. Topcu. Hava Kuvvetleri. Brans 101. İnsaat muhendisiyim.

Sulusu e-devletten aldim. 27 idi. Ama sms geldi, 31'ine alindi diye. Ve askerlik subemden arayip yeni sulusu oradan almam gerektigi soylendi. Su an sehirdisindayim. Burdan alacam.

Sulusunuzde erken aldiginiz icin 27 yazabilir ama 31'inde katilacaksiniz. Erken aldik diye biz ertelemeden yararlanamayiz gibi bir durum soz konusu olmaz.

BUrada benim gibi havaci topcu yedek subay cikan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bekarburak

3 sayfa okuyabildim. Aksam gerisini okuyacagim.

Ben de buraya yedek subay ciktim. Meslek kurasi. Topcu. Hava Kuvvetleri. Brans 101. İnsaat muhendisiyim.

Sulusu e-devletten aldim. 27 idi. Ama sms geldi, 31'ine alindi diye. Ve askerlik subemden arayip yeni sulusu oradan almam gerektigi soylendi. Su an sehirdisindayim. Burdan alacam.

Sulusunuzde erken aldiginiz icin 27 yazabilir ama 31'inde katilacaksiniz. Erken aldik diye biz ertelemeden yararlanamayiz gibi bir durum soz konusu olmaz.

BUrada benim gibi havaci topcu yedek subay cikan var mi?

Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNYZ -- 28 Temmuz 2014; 22:58:47 >
  • arkadaşlar bn 25inde şubeden sevkimi almayı düşünüyorum.31ine son güne bırakmayı düşünmüyorum.şimdi bnde 25inde şubeye gitsem de sevk 31 temmuz ve birlğe katılış tarihim 2 ağustos yazacak değilmi sizler gibi.çünkü daha okula gidip ilişik kesmem gerekiyor ve henüz polatlıya bilet almadım.yani emin olmak istiyorum.1ay eğitim alacağım ve anladığım kadarıyla meslekçiyim.2 ağustos son teslim herkes için geçerli değilmi.otobüs biletini o tarihe göre alacağım.sülüs almaya gideceğim 2 sinden önce birliğe çağırmazlar inşallah
  • SenefrU kullanıcısına yanıt
    TSK'nın Ramazan Bayramıını gözönünde bulundurarak yaptığı sevk tarih değişimleriyle birlikte Sevk tarihlerimizin başlangıcı 31/07/2014 Perşembe olmuştur.
    Bu tarihten önce alınacak her Sevk Belgesi (sülüs) 31/07/2014'te alınmış gibi işlem görecektir.

Sorunuzun cevabı evet. Yol izni 1 gün verilirse 2 Ağustos teslim tarihi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swordfish666

TSK'nın Ramazan Bayramıını gözönünde bulundurarak yaptığı sevk tarih değişimleriyle birlikte Sevk tarihlerimizin başlangıcı 31/07/2014 Perşembe olmuştur.
    Bu tarihten önce alınacak her Sevk Belgesi (sülüs) 31/07/2014'te alınmış gibi işlem görecektir.

Ek olarak, subeden almaniza da gerek yok. E devlet uzerinden de alindiginda ayni tarihi veriyor.
    Bu arada ben subeden sulusu alirken diploma fotokopisi falan istemediler, ciktiyi alip şu jelatinli kismi olan fatura zarfinin icersine koyup elime tutusturdular :-D

• Beyler, simdi sube ile gorustum. Meslekciler olarak sevk 31 temmuz, katilma 2 agustos. Sulusu alinca hemen gitmek zorunlulugu falan yok. Yarin da subeden alsak 2 agusosta teslim olacagiz

• quote:

Orijinalden alıntı: tenedoss

quote:

Orijinalden alıntı: markusorelius

Herkese hayırlı teskereler,

Ben de meslek kurası çektim. Herkes gibi Ankara Polatlı'da olucam. Şu an Almanyada'yım ama İzmir'den Polatlıya gidicem.
    İzmir'den Polatlıya gidicek arkadaslar var mı? Uçak ve otobus arasında secim yapamadım. Bir grup oluşturduysanız ben de katılayım.

Merhaba ben, BNYZ ve bir arkadaş daha üçümüz İzmir' den geliyoruz. 2 ağustos 01:00' a Pamukkale turizmden otobüs bileti aldık. 21, 25, 26 numaralar. Size de uygunsa sizde aynı otobüse alabilirsiniz, kalabalıkça gideriz.

Uçak İzmir' den geleceklere çok fazla zaman kazandırmayacağı için tercih etmedik. Sürekli in-bin yapmaktansa otobüsle direk ulaşmak mantıklı geldi.

Mesajda adı geçen "bir arkadaş" benim :) Meslekçi Mak. Müh. Yedek Subay çıktı bana da.

Forumdaki bilgiler ışığında birliğe öğle saatleri gibi katılmanın mantıklı olduğuna karar verdik. O nedenle geceye aldık bileti. İzmirden gelecek arkadaşlar varsa otobüsümüzü tercih edebilirler :) 6-7 saat yolculuğumuzda ve sabahtan öğleye kadar polatlı da tanışmış oluruz, birlikte sudan çıkmış balık gibi kalmayız :)

• swordfish666 kullanıcısına yanıt
    ben de askerlik şubesinde yaptım işlemleri meslek kurası yazmıyordu. emin olmak için e devletten yaptım bide orda meslek kurası yazıyor rahat olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: swordfish666

az önce e-devletten giriş yaptım.aynen arkadaşlarn söylediği gibi teslim tarihi 2 ağustos yazıyor.yalnız bnm adresimi sağolsun askerlik şubesi eksik yazmış.şubeye gitmem gerekecek.internetten sevkimi alıyorum derken,sizde dikkatli bakın arkadaşlar adreslerinize hatalı olmasın.
  • arkadşlar ben de 25inde şubeden almayı planlıyorum silüsü bize de mi 31 temmuz - 2 ağustos tarihlerine atıcak? bir de sanırım angaradan benden başka katılcak yok :)
  • tenedoss T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ben de sizinle aynı fikirdeyim. Dediğiniz gibi aynı firmadan ben de bilet alıcam. Ancak su an Almanya'da oldugumdan ve
    30 Temmuz'da döneceğimden ötürü alamıyorum. Bununla beraber 31 Temmuz Perşembe günü askerlik şubesine gidip sevki yeniletmem gerekiyor.
    Sanıyorum bana sizler gibi 2 Ağustos teslim tarihini verecekler. Her sey yolunda giderse beraber oraya gideriz.

Bir sorum olucak. Sizler yanınıza ne alıcaksınız. Ne götüreceğiz. Bilgisi olan varsa sevinirim.

şimdiden iyi bayramlar, hayırlı teskereler,
  • BadFay B kullanıcısına yanıt
    Bu iyiydi. "genel kurmay o polatlıyı yıkar nerde benim personelim, siz nasıl askeri eğitim veriyorsunuz, neden geçemediler" superrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amiga 500

arkadşlar ben de 25inde şubeden almayı planlıyorum silüsü bize de mi 31 temmuz - 2 ağustos tarihlerine atıcak? bir de sanırım angaradan benden başka katılcak yok :)

Parayi 2 gun sonra alabiliyoruz sanirim. Ben bugun sulus alirken memur cuma gunu parani alirsin pttden dedi. Siz 25 inde alirsaniz paranizin yatirilmasi da bayramdan sonrayi bulur. O kosturmaca icin de alamayabilirsiniz. Ama ayin 25 i herkes icin de para yatirilacagi ortak bir tarih olabilir. Ayrica herkesin sevki 31 inde basliyor.
    @Amiga 500 Senin de yol iznin bir gun olur, 2 sinde katilis yaparsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNYZ -- 23 Temmuz 2014; 17:47:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azteymen

quote:

quote:

Ben de meslek kurası çektim. Herkes gibi Ankara Polatlı'da olucam. Şu an Almanyada'yım ama İzmir'den Polatlıya gidicem.
    İzmir'den Polatlıya gidicek arkadaslar var mı? Uçak ve otobus arasında secim yapamadım. Bir grup oluşturduysanız ben de katılayım.

Merhaba ben, BNYZ ve bir arkadaş daha üçümüz İzmir' den geliyoruz. 2 ağustos 01:00' a Pamukkale turizmden otobüs bileti aldık. 21, 25, 26 numaralar. Size de uygunsa sizde aynı otobüse alabilirsiniz, kalabalıkça gideriz.

Uçak İzmir' den geleceklere çok fazla zaman kazandırmayacağı için tercih etmedik. Sürekli in-bin yapmaktansa otobüsle direk ulaşmak mantıklı geldi.

Mesajda adı geçen "bir arkadaş" benim :) Meslekçi Mak. Müh. Yedek Subay çıktı bana da.

Forumdaki bilgiler ışığında birliğe öğle saatleri gibi katılmanın mantıklı olduğuna karar verdik. O nedenle geceye aldık bileti. İzmirden gelecek arkadaşlar varsa otobüsümüzü tercih edebilirler :) 6-7 saat yolculuğumuzda ve sabahtan öğleye kadar polatlı da tanışmış oluruz, birlikte sudan çıkmış balık gibi kalmayız :)

İzmir'den ben de katılabilirim size. 1-2 güne netleşir. Hep 20'li numaraları mı aldınız ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• POLATLIDA Tek kısa dönem Er benim herhalde bu grupta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre.35

quote:

Orijinalden alıntı: azteymen

quote:

quote:

İzmir'den ben de katılabilirim size. 1-2 güne netleşir. Hep 20'li numaraları mı aldınız ?

21 25 26 numara aldık şimdilik :)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.