Şimdi Ara

TOP. VE FÜZE OKL.ÖĞR. VE KURSLAR TB. / ANKARA POLATLI / ANKARA (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
809
Cevap
20
Favori
69.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam. Ancak yedek subaysan yanına bir tane diploma aslı gibidir almanda fayda var.
  • Bizim 356. dönemde meslekçi alınan kaç kişiyiz acaba?

Benim bildiğim Denizci meslekçiler içinde Karamürsel acemi birliği toplamda 500 kişi varmıyızdır.
  • Herkese hayırlı teskereler,

Ben de meslek kurası çektim. Herkes gibi Ankara Polatlı'da olucam. Şu an Almanyada'yım ama İzmir'den Polatlıya gidicem.
    İzmir'den Polatlıya gidicek arkadaslar var mı? Uçak ve otobus arasında secim yapamadım. Bir grup oluşturduysanız ben de katılayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swordfish666

Hocam asteğmen olunca telefon serbest oluyor o zaman, öyle mi ?

Nasıl serbest onu anlamadım. Ankesörlü serbest yemekten sonra boş vakitte gider ararsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cycloner kullanıcısına yanıt
    Cep telefonunu kasdetmiştim hocam, kullanabilir miyiz ?
  • quote:

Yakalanmam dersen kullan. Yakalanirsan karışmam. Ben. De götürmüştum son gün acabildim sadece yakalanirim biri ispikler diye

• ElektronicWolf kullanıcısına yanıt
    beni şimdi aradılar. 31 inde gelicem dedim. Tamam dediler. Bilgine
  • quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

quote:

Yakalanmam dersen kullan. Yakalanirsan karışmam. Ben. De götürmüştum son gün acabildim sadece yakalanirim biri ispikler diye

Usta birliğini kast ediyor olabilir.Asteğmen olduktan sonra Mesleki olarak yanımızda bulunduramıyoz mu kışlada :D
  • Arkadaşlar bu diploma olayı sadece meslekçiler için mi yoksa benim gibi 2.5 ay acemilik yapacak y.subay adayları içinde mi gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkoc38 -- 23 Temmuz 2014; 13:28:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

Şimdi askerlik şubesinden aradılar.Sülüsünü e-devletten almışsın tarihini akşam saatlerinden düzelttiler erken sevk olma diye bende zaten akşam saatlerinde aldığımı katılımımın 2 ağustos olduğunu söyledim.

Ayrıca Sülüsün yanında diploması aslı gibidir yazan fotokopi filan götürülüyor mu diye sordum hayır dedi.Sülüsünüz ve nüfüs kağıdınızla teslim olabilirsiniz dedi.

Aynısını bende yaşadım. Aradıklarında, e devletten aldığım sevkte katılımın 2 ağustos olduğunu söyledim, o zaman sorun yok dediler. Diploma fotokopisi falan gereklimi diye ısrarla sordum. Nüfus + sülüs yeterli dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: markusorelius

Herkese hayırlı teskereler,

Ben de meslek kurası çektim. Herkes gibi Ankara Polatlı'da olucam. Şu an Almanyada'yım ama İzmir'den Polatlıya gidicem.
    İzmir'den Polatlıya gidicek arkadaslar var mı? Uçak ve otobus arasında secim yapamadım. Bir grup oluşturduysanız ben de katılayım.

Ben varim, @tenedoss var ve bir arkadas daha varmis. Otobusle gidilmesi daha iyi olacak. Havalimani biraz uzak kaliyor polatliya. Ama henuz otobus saatini kesinlestiremedik.

• Bölüm ( Meslek ) :Makine Mühendisi
    Diploma Notu : 3.51
    Yedek Subayık İstegi : Evet
    Komando İsteği : Hayır
    Kuvvet : Kara
    Statü : Yedek Subay
    Sınıf :Hava Savunma
    Birlik : Konya

Arkadaşlar benimde yedek subay ancak meslekçi değil takım komutanı olarak, aynı yere çıkan 2 yada 3 kişi bulabildim. Bie bilgisi olan var mı acaba burası hakkında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasuh48

Arkadaşlar ben matematik öğretmeniyim bana da meslekçi çıktı bana ne görevi verirler acaba?undefined

Hocam askeri okulda matematik öğretmenliği yapabilirsin meslekçi olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

quote:

Usta birliğini kast ediyor olabilir.Asteğmen olduktan sonra Mesleki olarak yanımızda bulunduramıyoz mu kışlada :D

O gittiğiniz birliğe göre değişiyor. Normalde yasak ama bazı yerlerde izin verirler. Benim birlikte alanen kullanmak yasaktı mesela

• radreSword kullanıcısına yanıt
    çok tşkkur ederım radresword cok yardımcı oldun bu dilekçeyi nereye veriyoruz
  • bu branş kodları ne işe yarıyor ben bilişim öğretmeniyim 102 branş kodu bi arkadaş endüstri mühendisi onunda branş kodu 102
  • Arkadaşlar Askerlik Şubesinden verilen sevk evrakının üzerinde meslek kurası ibaresi sizlerde var mı? Benim evrakta öyle bir şey yok!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alper967 A kullanıcısına yanıt
    Emin olmamakla beraber, askeri birliğinde senin sorumlu olduğun topu (ya da diğer techizatı) ifade ediyor olabilir.
  • trnhnc T kullanıcısına yanıt
    Sevk tarihinin başlangıcını bitişini yazarsan daha kolay yardımcı oluruz. Kısa dönem değilsen ve meslek kurası da yazmıyorsa muhtemelen 2,5 ay eğitim alıp takım komunatı olacaksın bildiğim kadarıyla.
    Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
  • yalnız PTT o kadar salladık ama şimdi geldi kart eve
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.