Şimdi Ara

TOP. VE FÜZE OKL.ÖĞR. VE KURSLAR TB. / ANKARA POLATLI / ANKARA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
809
Cevap
20
Favori
69.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle. 31'inde almış gibi görünüyoruz sülüs aldığımızda
  • Sülüsü aldığın zaman branş 64'lerin sülüsünde MESLEK KURASI diye belirtilmiş merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecelerin yargıcı_10 -- 23 Temmuz 2014; 10:31:21 >
  • Meslekçi olarak yapan arkadaşlara sesleniyorum . Giderken yanımızda lisans, yüksek lisans diplomaları gibi belgeleri götürün diye söylenti vardı. Gerçekten götürmemiz gereklimi ordayken isteniyor mu?
  • Acemilikte aldığımız dersler sonunda yeterli not alamazsak ne oluyor ? Asteğmen olamıyor muyuz ?
  • Askerlik Şubesine giderken lisans diplomasını ve üç adet fotokopisini götür. Benden dün istediler. Onun dışında bir şey istemediler. Ama tedbir olarak yanına almanda fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecelerin yargıcı_10

Meslekçi olarak yapan arkadaşlara sesleniyorum . Giderken yanımızda lisans, yüksek lisans diplomaları gibi belgeleri götürün diye söylenti vardı. Gerçekten götürmemiz gereklimi ordayken isteniyor mu?

tertip ben e-devlet üzerinden sülüsü almadım benim bir adres değişikliğim vardı,o sebeple bugün şubeye uğradım sülüsü almak için oradaki memur sen meslekçi olduğun için diploma fotokopisine ihtiyacımız var dedi bende bunu diyeceğini bildiğimden hazırlıklıydım çıkardım verdim geçici mezuniyet belgesini orada fotokopi çektiler aslı gibidir mührü vurdular sonra sülüse zımbaladılar zarflayıp verdiler elime.bence ne olur ne olmaz götür 1-2 sayfa birşey zaten yapacağı ağırlıktan ne olacak ki.para işini PTT den alırsın dediler şimdi bu kart için adresim falanda değişti PTT dekilerin beyni yanması bari,eğer alamazsan 31 inde gel bakarız dediler.

bu arada sülüsün altında not olarak saat 13:00 e kadar teslim olacağıma dair imzayıda attırdılar bende zaten o saat civarlarında teslim olmayı düşünüyordum erken gelirsek iş kitliyorlarmış ,geç gidersek gece 1-2 ye kadar işlemler sürebiliyormuş o yüzden 02/08 de öğlen saatlerinde teslim olacağım.

• Mesleki asteğmenler olarak Kurada çektik ikamet ettiğimiz il çıktı değiştiriyormuyuz yoksa ilimizde askerlik yapabilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swordfish666

Acemilikte aldığımız dersler sonunda yeterli not alamazsak ne oluyor ? Asteğmen olamıyor muyuz ?

faraday21 adlı arkadaş daha önceden bahsetmişti eğer geçerli notu alamazsak bütünlemeye kalıyormuşuz ama bütünleme formalite icabıymış sınav sonuçlarına dahi söylemeden geçtiniz deniliyormuş tabii eğitimlere önem vermemiz için sınavları geçemeyenler için ''12 ay hemde er olarak yaparsınız '' diye söylüyorlarmış
  • ElektronicWolf kullanıcısına yanıt
    Anladım tertip o vakit alalım yanımıza birer aslı gibi fotokopisini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

Mesleki asteğmenler olarak Kurada çektik ikamet ettiğimiz il çıktı değiştiriyormuyuz yoksa ilimizde askerlik yapabilirmiyiz ?

ben değiştirme olacağını zannetmiyorum benim kuram benim şansım ''sen ikamet ettiğin ili çektin orası olmaz,bir daha kura çek'' demezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElektronicWolf

quote:

Meslekçi olarak yapan arkadaşlara sesleniyorum . Giderken yanımızda lisans, yüksek lisans diplomaları gibi belgeleri götürün diye söylenti vardı. Gerçekten götürmemiz gereklimi ordayken isteniyor mu?

tertip ben e-devlet üzerinden sülüsü almadım benim bir adres değişikliğim vardı,o sebeple bugün şubeye uğradım sülüsü almak için oradaki memur sen meslekçi olduğun için diploma fotokopisine ihtiyacımız var dedi bende bunu diyeceğini bildiğimden hazırlıklıydım çıkardım verdim geçici mezuniyet belgesini orada fotokopi çektiler aslı gibidir mührü vurdular sonra sülüse zımbaladılar zarflayıp verdiler elime.bence ne olur ne olmaz götür 1-2 sayfa birşey zaten yapacağı ağırlıktan ne olacak ki.para işini PTT den alırsın dediler şimdi bu kart için adresim falanda değişti PTT dekilerin beyni yanması bari,eğer alamazsan 31 inde gel bakarız dediler.

bu arada sülüsün altında not olarak saat 13:00 e kadar teslim olacağıma dair imzayıda attırdılar bende zaten o saat civarlarında teslim olmayı düşünüyordum erken gelirsek iş kitliyorlarmış ,geç gidersek gece 1-2 ye kadar işlemler sürebiliyormuş o yüzden 02/08 de öğlen saatlerinde teslim olacağım.

Benimde benzer durum var MSB nin adres sisteminde yanlış adres gösteriliyor(İstanbul Avrupa yakasındayım adres Anadolu yakasında) ama ben aldım sülüsü evle ilgili bir durum olacağını sanmıyorum.Zaten PTT kartı da almayacam gelse bile PTT şubesinde dursun.

Ancak sen öyle deyince bir askerlik şubesine uğramaya karar verdim.Benden hem tecil ederken hemde tecil bozdururken diploma fotokopisini aldılar belki dediğin gibi yine diploma fotokopisini Sülüsle birlikte zımbalayabilirler ne olur ne olmaz sıkıntı çıkmasın

• gecelerin yargıcı_10 kullanıcısına yanıt
    "İndirdiğiniz sevk belgesini yazdırarak Sevk Belgesinin çıktısı ve Nüfus Hüviyet Cüzdanınız ile birlikte, belirtilen tarihe kadar birliğinize katılmanız gerekmektedir."

E-Devlette böyle yazmasına rağmen bir tane Diploma Aslı Gibidir de ben götüreceğim.
  • quote:

quote:

Iyi ki yazdiniz. Benim adresim de eskisi olarak duruyormus. O yuzden e devletten almadim. Ogleden sonra subeye gidecektim. Diploma fotokopilerini de alayim yanima.

• quote:

Mesleki asteğmenler olarak Kurada çektik ikamet ettiğimiz il çıktı değiştiriyormuyuz yoksa ilimizde askerlik yapabilirmiyiz ?

Bizim 349 larda makine muhendisi arkadaş bursalı Bursa'yı kazanmıştı vay be demistik

• bende adres değişikliğinden bir sorun olacağını zannetmiyorum ama ne olur ne olmaz diye şubeye uğradım(bu arada şubenin evime 5dk lık mesafe olması da büyük etken yoksa bu sıcakta uğraşmaz alır e-devletten sülüsü geçerdim)

@darkness12 bende PTT kartın elime ulaşacağından büyük şüphem var hele ki bu adres değişikliğinden sonra eğer ben askerdeyken gelirse versinler aileme yok veremeyiz derse de yatsın PTT şubesinde ne yapalım sonra alırız.

@BNYZ yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana

dediğim gibi şubeye gidecekseniz diploma veya geçici mezuniyet belgesini de götürün ama yok direk eğitim birliğine gideceğim derseniz alın aslı gibidir fotokopilerini ne olur ne olmaz yapacağı ağırlıkta bir şey değil zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElektronicWolf -- 23 Temmuz 2014; 12:08:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

quote:

Bizim 349 larda makine muhendisi arkadaş bursalı Bursa'yı kazanmıştı vay be demistik

merhabalar,

sizde polatlıda yaptınız galiba acemi birliğini ben cep telefonu götürmeyeceğim de acaba ankesörlü telefon kulubesi sayısında sıkıntı varmı bir de bunları kullanmak için hangi kartı almamızı tavsiye edersiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

quote:

merhabalar,

sizde polatlıda yaptınız galiba acemi birliğini ben cep telefonu götürmeyeceğim de acaba ankesörlü telefon kulubesi sayısında sıkıntı varmı bir de bunları kullanmak için hangi kartı almamızı tavsiye edersiniz.

Telefon kartında direk çipli olanları kullanın. Kaziyip kod girilen kartlarda problem olmuştu. Telefon sayısı yeterli zaten meslekci iseniz gerek bile yok 3 hafta için haftada bi arasaniz da olur ortaminiz güzel olacak çünkü. Aile özlemi cekmezsiniz

• Tertipler e- devletten sülüs alınca tekrar şubeye herhangi bir iş için gitmemize gerek yok değil mi?
  • cycloner kullanıcısına yanıt
    Hocam asteğmen olunca telefon serbest oluyor o zaman, öyle mi ?
  • Şimdi askerlik şubesinden aradılar.Sülüsünü e-devletten almışsın tarihini akşam saatlerinden düzelttiler erken sevk olma diye bende zaten akşam saatlerinde aldığımı katılımımın 2 ağustos olduğunu söyledim.

Ayrıca Sülüsün yanında diploması aslı gibidir yazan fotokopi filan götürülüyor mu diye sordum hayır dedi.Sülüsünüz ve nüfüs kağıdınızla teslim olabilirsiniz dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness12 -- 23 Temmuz 2014; 12:26:02 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.