Şimdi Ara

TOP. VE FÜZE OKL.ÖĞR. VE KURSLAR TB. / ANKARA POLATLI / ANKARA (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
809
Cevap
20
Favori
69.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baska forumlarda filan da her kafadsn ses cikiyor, bu ay sonuna kadar sevk edilecekler meslekci ler degil mi? Takim komutanı olacaklar 15 agustos gibi gelecekler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper.yilmaz

Baska forumlarda filan da her kafadsn ses cikiyor, bu ay sonuna kadar sevk edilecekler meslekci ler degil mi? Takim komutanı olacaklar 15 agustos gibi gelecekler?

Evet, aynen dedigin gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: swordfish666

Acemilik bitince Cumartesi-Pazar boş muyuz ?
    Ve internet erişimi olan bir yer var mı ?

Evet boşsunuz.
    Gideceğin yere bağlı.
  • radreSword valla allah gönderdi seni

peki acaba kura işleri nasıl oluyor,her meslek kendi aralarında mı kuraya giriyor birde mesela 10 tane x mühendisi var diyelim bunlar kendi aralarında mı derece muhabbeti oluyor yani x mühendisin 1.si kendi seçimini kendimi yapıyor??

teşşekürler
  • 15 ağustosta teslim olacak yok mu yahu tek kaldık kimse yok herkez meslekçi mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

--Ayrıca yerlerimiz belli oldu yemin töreni sonrası dağıldık diyelim kaç günlük bir iznimiz var usta birliğine katılım için ?

--Şimdi ki yol paramız 72 tlsı usta birliğine katılımda km başına 2 tl gibi birşey diyorlardı doğru mu?

--Mesleki asteğmen maaşları tam olarak ne kadar ? Yüksek maaş kapmasındaki doğu illeri hangileri ?

- 15 günlük mehil müddetiniz var.

- Yarım maaş ile birlikte dediğin gibi km ile çarpılacak.

- Bunu internet ortamına yazmam doğru olmaz. Gidince komutanlarına sorarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper.yilmaz

Baska forumlarda filan da her kafadsn ses cikiyor, bu ay sonuna kadar sevk edilecekler meslekci ler degil mi? Takim komutanı olacaklar 15 agustos gibi gelecekler?

E-devlette ne yazıyorsa o. 31 temmuz yazıyorsa 31 temmuzda 17.00 a kadar kayıt işlmeleri için katılış yapman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElektronicWolf

radreSword valla allah gönderdi seni

peki acaba kura işleri nasıl oluyor,her meslek kendi aralarında mı kuraya giriyor birde mesela 10 tane x mühendisi var diyelim bunlar kendi aralarında mı derece muhabbeti oluyor yani x mühendisin 1.si kendi seçimini kendimi yapıyor??

teşşekürler

Valla eskiden her branş kendi arasında yapıyordu. Ama bizim dönemde ayırmadılar. Herkesi eşit tuttular.

10 tane x mühendisi iseniz. 10 kişi içerisinde kim veya kimler ilk %10 a girmişse onlar istediği yeri seçiyor. Bu 10 kişi de olabilir. Hiç birisi de olabilir.
  • radreSword kullanıcısına yanıt
    Usta birliklerindeki mesleki asteğmen durumu nasıl kışlanın büyük küçüklüğü ile mi alakalı ?

Mesela ben Elektrik mühendisiyim kurada çektim X bir yer çıktı.355 ve 354.dönem Elektrik mühendisi filan olacak mı orada yoksa her kışlada 1 tane mi var yada farklı mesleki mühendisler filan var mı?
  • O zaman anladığım kadarıyla yanımızda çok fazla kişisel eşya olmasın, oradan temin ederiz don,atlet,çorap vs.
  • bu kurada cikacak yerler nasil yerler dogu demisiniz nasil yerler karakol ucra yerler falan war miydi ulasimi olmayan yoksa merkezi yerler mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

Usta birliklerindeki mesleki asteğmen durumu nasıl kışlanın büyük küçüklüğü ile mi alakalı ?

Mesela ben Elektrik mühendisiyim kurada çektim X bir yer çıktı.355 ve 354.dönem Elektrik mühendisi filan olacak mı orada yoksa her kışlada 1 tane mi var yada farklı mesleki mühendisler filan var mı?

Yooo hayır sizin birliklerdeki amirinizle alakalı bir durum ihtiyaca göre alınıyorsunuz. Gittiğinde olabilir de olmayabilir de. İşle alakalı yani.
  • Selam Beyler,

gün içerisindeki yoğunluğumdan anca fırsat bulabildim. Ben öğlen 12 gibi e-devletten sevk işlemi yaptırmıştım teslim tarihi 27/07 verdi. Sonra cebime mesaj geldi bayram nedeniyle 31/07 de sevk olmak için şubeye uğrayın filan gibi. Yarın gideceğim askerlik şubesinde umarım düzeltip yeni sülüs verirler 02/08 de teslim olabilmem için. Yazarım yarın hallettirebilmişsem.

radreSword çok teşekkürler, faydalı bilgiler oluyor yazdıkların =)
  • erenelik E kullanıcısına yanıt
    Slm kardeş bende kimyager meslekçiyim. :9
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatlili06

O zaman anladığım kadarıyla yanımızda çok fazla kişisel eşya olmasın, oradan temin ederiz don,atlet,çorap vs.

Aradığınız her şey olacak orda. Ama atıyorum sizin özel orda bulamayacağınıza inandığınız şahsi, özel eşyalarınız varsa onları yanınıza alabilirsiniz. Mesela basitinden tıraş köpüğü yok mu? Tabi ki var tıraş köpüğü ama ben fırça kullandığım için köpük değil tıraş kremi kullanmaya alışmıştım. Dedim orda krem olmayabilir yanımda tıraş kremi de götürmüştüm. Bunun gibi mesela. Tıraş köpüğü ile tıraş olamaz mıydım tabi ki olurdum ama krem olunca alışkanlığımdan vazgeçmeden devam ettirdim tıraşımı.
  • Acıkır

Şaka bir yana hayırlı teskereler, 343. dönem yedek subay adayı öğrenciyken oralarda sürtmüş biri olarak sizlere kolay gelsin diyorum :)
    Şu 71 çıktı bu nedir tarzı sorular dışında yardımcı olabilirm. Tabi oralarda işler değişmediyse.
  • Hocam öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkürler.
    İçeri mp3 player/radyo sokabiliyor muyuz ? Bunun bir kısıtı var mı?
    Boş vakit olursa okumak için kitap getirmek problem yaratır mı?
    Ne kadar nakit para ile gelmeyi önerirsin ? adımıza askeriye tarafından çıkarılacak kartlar TEB'e mi ait ve gittikten sonra ne zaman çıkar?
    Ağrı kesici getirmek sorun yaratır mı ?
    Bir de ben mesleki problemler sebebiyle 1 haftalık rapor alıp geç katılacağım. Birliğe mazeretli olarak geç katılım bana ne gibi sorunlar yaşatır ? Acemilik süremi/ terhisimi uzatır mı ?
    Iyi nöbetler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre.35 -- 23 Temmuz 2014; 2:00:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Suat_

Acıkır

Şaka bir yana hayırlı teskereler, 343. dönem yedek subay adayı öğrenciyken oralarda sürtmüş biri olarak sizlere kolay gelsin diyorum :)
    Şu 71 çıktı bu nedir tarzı sorular dışında yardımcı olabilirm. Tabi oralarda işler değişmediyse.

Yeni gordugum birseyi sorayim o zman Kura cekiminde lisans, yuksek lisan ve doktora diye ayri torbalar mi oluyor?

• Bir de sınavlar ve kura hikayesi birliğe teslim olduktan sonra aşağı yukarı kaç gün sonra oluyor ?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.