Şimdi Ara

TOP. VE FÜZE OKL.ÖĞR. VE KURSLAR TB. / ANKARA POLATLI / ANKARA (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
809
Cevap
20
Favori
68.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kardeşim bende aynı yere gidiyorum bi bilgi alırsan haber et sana zahmet.benim bildiğim 2.5 aylık bi eğitim var ılk uc hafta carsı ıznı yok. @allperyilmaz
  • Yedek subaylık çıkan arkadaşlar. Bilgilerinizihttp://forum.donanimhaber.com/m_95016019/tm.htm buradan gelecek dönemdeki arkadaşlar yardımcı olmak için paylaşabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: peker51

kardeşim bende aynı yere gidiyorum bi bilgi alırsan haber et sana zahmet.benim bildiğim 2.5 aylık bi eğitim var ılk uc hafta carsı ıznı yok. @allperyilmaz

kardeşim senin sevk tarihin kaç? 25-31 temmuz arası olanlar için acemilik 1 aymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swordfish666

Hocam ben bunu tecrübeli bir arkadaşa sordum, o iş azsa gittiğin gün alınırsın birliğe, ya da misafirhanye koyarlar seni sabah başlarsın dedi.
    Ancak herhalûkarda birliğe alınıyormuşuz.

Eyw tertip neyse 2 sinde geliriz Problem değil

E-devlet üzerinden sevk işlemini tamamladım bende 2 Ağustos katılım günümüz öğlen saatlerinde orada oluruz artık

25 temmuzda İstanbul-Ankara arası yüksek hızlı tren seferleri başlıyormuş.Polatlıda duruyor mu acaba bilen varmı?
  • Polatlıyı görünce direk daldım konuya
  • swordfish666 kullanıcısına yanıt
    ezberletiyolar dimi bunu
    Baktım satışa çıkmamış biletler bayram dönüşü gibi birşey oluyor 2 Ağustos cumartesi yer kalmaya bilir takip etmek gerek
    youtube'dan eski yemin törenlerini izledimde bagıra bagıra sölüyolar demekki ezberliyolar
  • Torun torbalar gelmiş maşallah. Badimin destansi yazısını okuyun yeter meslekciler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cycloner

Torun torbalar gelmiş maşallah. Badimin destansi yazısını okuyun yeter meslekciler

Nerde o, mumkunse link alalim

• ElektronicWolf kullanıcısına yanıt
    sen balıkesirdenmi gidiceksin bursadanmı tertip
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecelerin yargıcı_10

sen balıkesirdenmi gidiceksin bursadanmı tertip

tertip benim ikametgah istanbul aile burada yaşıyor bizim peder balıkesirli bende üniversiteyi bursa da okudum.yani ne bursa ne balıkesir ama orada görüşürüz umarım sende balıkesirliydin galiba.
  • Selamlar buralarda yeniyim kesin meslekçiyim değil mi? Aynı durumda olan arkadaşlar varsa ekleyebilirler :)

Adı: MEHMET CENGİZ
    Soyadı: ERİŞ

Sevk Bitiş: 31/07/2014

Eğitim Birliği: TOP. VE FÜZE OKL.ÖĞR. VE KURSLAR TB. / ANKARA POLATLI / ANKARA

Celp Grubu: 1

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI

Statü: YEDEK SUBAY

Sınıf: TOPÇU

Branşı:102
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecelerin yargıcı_10

youtube'dan eski yemin törenlerini izledimde bagıra bagıra sölüyolar demekki ezberliyolar

ya benim ilkokuldan beri ezber çok kötüdür ya (istiklal marşı,gençliğe hitabe,din kültürü dersinde dualar falan) ezber varsa yandım ben
  • ElektronicWolf kullanıcısına yanıt
    Aynen Balıkesir'den katılıcam ben. Sesi gür olanlara ezberletiriz bizde söylüomuş gibi yaparız onlar söylerken
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

Tüm meslekçiler aynı gün katılacak anlaşılan. İzmir'den gidecek olan var mı, ona göre uçak, otobüs bileti ayarlayalım.

İzmirden iki kişi varız Polatlıya bornovadan. bana otobüs mantıklı geliyo. 6 saat sürüyormuş. uçakla ankaraya git geri gel hava alanına 1 saat erken git derken zaten yine 6 yı bulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateşkes

Arkadaslar aranizda makine muhendisi olanlar ortalamasini yazabilir mi?

abi benim makina yüksek, lisans notu 3.40, uzun:evet, komando:hayır

meslekçi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenedoss

quote:

Tüm meslekçiler aynı gün katılacak anlaşılan. İzmir'den gidecek olan var mı, ona göre uçak, otobüs bileti ayarlayalım.

İzmirden iki kişi varız Polatlıya bornovadan. bana otobüs mantıklı geliyo. 6 saat sürüyormuş. uçakla ankaraya git geri gel hava alanına 1 saat erken git derken zaten yine 6 yı bulur

Ben de Torbali'danim. 1agustos gecesi 01.00 otobuslerine bilet alalim o zmn. Sabah sekiz gibi polatli da oluyorlarmis.
    Bana da ucak mantikli gelmedi esenboganin yerini gorunce :-)

• quote:

quote:

quote:

Ben de Torbali'danim. 1agustos gecesi 01.00 otobuslerine bilet alalim o zmn. Sabah sekiz gibi polatli da oluyorlarmis.

01.00 çok erken değilmi :) akşam 17.00 de girin diyorlar hep. ben 2 ağustos sabahı 07:00 veya 08:00 otobüsü diye düşünüyorum. 3 ile 4 arası varsak, polatlıda bi çay içip 5 te teslim oluruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

01.00 çok erken değilmi :) akşam 17.00 de girin diyorlar hep. ben 2 ağustos sabahı 07:00 veya 08:00 otobüsü diye düşünüyorum. 3 ile 4 arası varsak, polatlıda bi çay içip 5 te teslim oluruz

Onu dusundum de cok kosturma olur diye vazgecmistim. Hem ortami da(polatliyi) bilmiyoruz. Yemek falan yiyip ogleden sonra katilis yapmak daha mantikli gibi. Herkesin o gun katilis yapacagini da dusununce o gece uyku yalan olur bence.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.