mid: anivia, ahri, morgana, ap chogath top: ap chogath, rumble, darius, olaf, singed, poppy(farm yapabiliyorsan eğer)
Bence cho gath jungle veya solotop gitmeli midde kolay counterlanıyor
tam tersi bence(jungle zaten counterlanmaz ama) mid cho gidersen karşıdaki adam anlamaz, ona göre pick yapar. kaldı ki cho çoğu anti midin(kassadin, ahri, morgana, veigar)'ın counterı.
Mordekaiser
quote:
Orijinalden alıntı: kinataki
quote:
Orijinalden alıntı: Belarius
quote:
mid: anivia, ahri, morgana, ap chogath top: ap chogath, rumble, darius, olaf, singed, poppy(farm yapabiliyorsan eğer)
tam tersi bence(jungle zaten counterlanmaz ama) mid cho gidersen karşıdaki adam anlamaz, ona göre pick yapar. kaldı ki cho çoğu anti midin(kassadin, ahri, morgana, veigar)'ın counterı.
Alıntıları Göster
Xin al, oynamayı öğren, elo hell'den çık.
quote:
quote:
quote:
eğer cho anti midlerin antisiyse antisi bol olan herolar anti midin antisi olan heroyu ezmezmi?
quote:
Orijinalden alıntı: Advantea
quote:
quote:
quote:
eğer cho anti midlerin antisiyse antisi bol olan herolar anti midin antisi olan heroyu ezmezmi?
Alıntıları Göster
Solotop ve Elo Hell dersen akan sular durur 3 tane smurf hesabımı elo hell düşürüp bunlarla kastım : Malphite , Yorick , Shen , Irelia , Rumble , AD Kayle
Mid : Ryze , CassiOP
quote:
Orijinalden alıntı: qoLdenRusH
Solotop ve Elo Hell dersen akan sular durur 3 tane smurf hesabımı elo hell düşürüp bunlarla kastım : Malphite , Yorick , Shen , Irelia , Rumble , AD Kayle
Mid : Ryze , CassiOP
Alıntıları Göster
Mid:Ahri Vlad Swain(kasarsan) Mordekaiser Top:Vlad Vayne Akali(özellikle görünmezlik var seni hayatta ganglayamazlar turret altında :D) tüm herolar yazılmasın diye bu kadar yazdım :)
quote:
Orijinalden alıntı: terrut
Mid:Ahri Vlad Swain(kasarsan) Mordekaiser Top:Vlad Vayne Akali(özellikle görünmezlik var seni hayatta ganglayamazlar turret altında :D) tüm herolar yazılmasın diye bu kadar yazdım :)
Alıntıları Göster
Malphite
Morde <3
Illa top veya mid diyorsan top:olaf irelia yorick shen mid:kassadin (biraz biliyorsan ve ban yemezse) brand ahri eğer supp varsa ad carry oynarim diyorsan vayne graves corki.
quote:
Orijinalden alıntı: Comeandsee
Morde <3
cassiopeia öğren istersen bot lane git gene de oyun sizin
Geçen ranked oyunda bi ryze vardı adam proydu öyle combo atıyorki adam 0 pingle oynuyo sanki tank mank adam giriyodu alıp gidiyordu hatta late gamede ben ve ryze (ben zileanım ryzein yarı canı var) 4 full canlı adamın arasında kaldık ryze 3 ünü kesti öldü ulti attım kalanlarıda kesti yani oynamayı bilen ryze dehşet bişey
quote:
Orijinalden alıntı: Rockpierce
Malphite
Alıntıları Göster
Maalesef çok saçma bir soru ve verilen cevaplar da " seviyorsan git konuş bence" tarzında.Seni o elo dan çıkaracak hiçbir champ yok.Ya bir takım bulacaksın ya da kendine bir partner bulacaksın iyi anlaştığın.Öyle bir hero aldım çok iyi oynuyorum kesin 1300 lere gelirim deme hüsrana uğrarsın.Acı ama gerçek.
Cho'gath veya Akali al, ister mid ister top git. Rahat tasirsin.