Şimdi Ara

Top15 neye göre belirleniyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cs'de top15 neye göre belirleniyor? Öldürme sayisimi headshots mu ne ona göremi?

Ve bu siralamada kilerin ne işe yaradıgını açıklarmısınız ?

Mesela kills öldürdügün, deats öldügün, peki digerleri ne işe yarıyor?

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLe -- 7 Ağustos 2008; 9:08:24 >

• Öldürme sayısı,ölme sayısı,isabet eden mermi sayısı,isabet ettirme oranı,takıma katkı,TotalKill veya Multikill gibi çoğul öldürmeler,çok adama karşı tek kişi el alma v.s v.s hepsi etken.

Mesela geçenlerde iceworldde 2 adama karşı tek oynamıştım,15-20 el oynaıdk ve hemen hemen hepsini aldım,rank coşuyor böyle durumlarda.Headshot'lar da önemlidir.
  • Bir de herkes sanıyor ki çok adam vurup 1.olunuyor top15'te . Hayır , tüm istatislikler göz önüne alınıyor , çok adam vurup az ölmek de gerekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~ Féano[R]

Bir de herkes sanıyor ki çok adam vurup 1.olunuyor top15'te . Hayır , tüm istatislikler göz önüne alınıyor , çok adam vurup az ölmek de gerekir

Ben ondan kaybediyorum top15 teki adamla öldürme sayım aynı olsada ölme sayım yüzünden hep kaybediyorum genelde
  • baya etken varmış haberim yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@D PuNiShEr

baya etken varmış haberim yok

bak haberin oldu artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Surround

quote:

Bir de herkes sanıyor ki çok adam vurup 1.olunuyor top15'te . Hayır , tüm istatislikler göz önüne alınıyor , çok adam vurup az ölmek de gerekir

Ben ondan kaybediyorum top15 teki adamla öldürme sayım aynı olsada ölme sayım yüzünden hep kaybediyorum genelde

aynı sorun bendede var :)

• quote:

Dogru söylüyorsun ama top15 kasanlar ya da kasmak icin oynayanlar sırf daha cok adam vurmak ıcın daha cok oynuyorlar.
  • Sole devam ederse ben top15 deyım ama bazen formumda olmuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

quote:

Dogru söylüyorsun ama top15 kasanlar ya da kasmak icin oynayanlar sırf daha cok adam vurmak ıcın daha cok oynuyorlar.

o süre zarfında en az ölen en cok adam olan ipi göğüslüyor

• Ençok online olana göre değişiyor bu sürede azda ölmek şart
  • lan bende fazl adam furmaya calısıom sağol söyledığınız ıcın
  • hiç bakmadım ben öle toplara falan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.