Şimdi Ara

Topal Eşek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahudi pazarda topal bir eşek satıyormuş. akyazılı eşeği incelemiş; sağına,soluna,ayağına, dişine, bakmış ve basmış parayı eşeği satın almış. komşuları: "-yahu akyazılı topal bir eşeğe bu kadar para verilip de alınır mı? amma dolandırıldın be.." diyerek akyazılının üzerine varınca akyazılı: "-bakmayın eşeğin topal olduğuna hayvanın ayağına çivi batmış çiviyi çıkardım mı haftasına varmaz eşek düzelecek." demiş. komşular durur mu? doğru yahudi'ye gidip: "-ya ne yaptın sen eşek topal diye ucuza kaptırdın meğer eşeğin ayağında çivi varmış eşek onun için topalmış" diye konuşunca "- ne diyorsunuz be..hayvan zaten topaldır.. ben çakmışım o çiviyi.....!" der. yahudi komşular bu sefer tekrar akyazılıya gelip: "-kazığı sen yemişsin akyazılı, eşek zaten topalmış satılırken anlaşılmasın diye ayağına çiviyi yahudi çakmış" diye söyleyince bir an düşünen akyazılı "-vay yahudi vay..! verdiğimiz para da sahte olmasaydı herif bizi gerçekten dolandırmıştı....."der

merhaba Donanım Haber.. ben de burayı pek sevdim.. biraz aranızda otlayabilir miyim?

• güzel bir giriş olmuş aramıza hoşgeldin aramızda otlayabilmen için tek kural , daha önce binlerce kez gördüğümüz konuları tekrar tekrar burada yayınlama ve ilk önce araştır daha sonra konu aç
  • güzel giriş hoşgeldin
  • hoşgeldin super fıkra...

aynısının kayserilisi var ama yazamam şimdi uzun araştır bulursun
  • hoş buldum..
    hepinize teşekkür ederim, herhalde gündüz saatlerinde katılsam daha da fazla hoşgeldin mesajı alırdım..
    şimdilik avatar ekleme ve imzamı da düzenleyip foruma biran evvel katılmak istiyorum...

zaten diğer forumlardan bakınca, özellikle sizlerin donanım kousunda da üye olmayanların okumasına da izin vermeniz bazı sorunlarımı halletti.. bu engin bilgi ve tecrübe merasından uzak kalamazdım.. artık bi eşşeklik edersek affola..
  • hoşgeldin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dealer82

hoşgeldin super fıkra...

aynısının kayserilisi var ama yazamam şimdi uzun araştır bulursun

Galiba cocuk babasından para istiyor cocugun 10 bin e ihtiyacı var babasından 50 bin istiyor babası pazarlık edip 10 e arzı ediyor

• Bunun kayserilisi sonuç olarak aynı şeyi anlatsa da çok daha basit ve çocukça kurgulanmış.

quote:

Oğlu kayseriliden para istiyor:Baba 500 bin lira verirmisin?Kayserili:-400 bin mi dedin?Naapçan lan 300 bini,200 bin neyine yetmiyor,al sana 100 bin yeter!.. Kayserili çıkartıp 50 bin lira verir... Oğlu:-Bana zaten 50 bin lazımdı... -Bak sen kerataya... Demek sahte para vermesem kazıklayacaktı beni!..

Yukarıdaki topal eşek fıkrası daha zekice

Bu arada feyksin ama yine de hoşgeldin

• quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

Bunun kayserilisi sonuç olarak aynı şeyi anlatsa da çok daha basit ve çocukça kurgulanmış.

quote:

Oğlu kayseriliden para istiyor:Baba 500 bin lira verirmisin?Kayserili:-400 bin mi dedin?Naapçan lan 300 bini,200 bin neyine yetmiyor,al sana 100 bin yeter!.. Kayserili çıkartıp 50 bin lira verir... Oğlu:-Bana zaten 50 bin lazımdı... -Bak sen kerataya... Demek sahte para vermesem kazıklayacaktı beni!..

nerden biliyosun ya adamın fake olduğunu ?

• quote:

Orjinalden alıntı: 17_Ocak

quote:

Bunun kayserilisi sonuç olarak aynı şeyi anlatsa da çok daha basit ve çocukça kurgulanmış.

quote:

her yeni gelene fake demek adettendir

yoksa sana dememişler miydi ?

(gerçi id in 10 binlerde o zaman fake falan dememiş olabilirler )

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 17_Ocak

quote:

quote:

her yeni gelene fake demek adettendir

yoksa sana dememişler miydi ?

(gerçi id in 10 binlerde o zaman fake falan dememiş olabilirler )

baya oldu geleli zaten ilk gelene fake demeyi ben başlatmıştım

• AŞK OLSUN.. KOCA DH BÖYLE Mİ HOŞGELDİN DİYO...
    HERHAL FORUM KALABALIK OLUNCA BÖYLE ARKA SAYFALARA DÜŞMÜŞÜM..
    ACABA ANCAK BİRKAÇ YÜZ KİŞİSİ OLAN FORUMLARI BIRAKMAKLA HATA MI ETTİM NE?

YOK BE BOĞULSAN DA BÜYÜK DENİZDE.. BEN GELDİM DONANIMCILAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: topall.ashack

AŞK OLSUN.. KOCA DH BÖYLE Mİ HOŞGELDİN DİYO...
    HERHAL FORUM KALABALIK OLUNCA BÖYLE ARKA SAYFALARA DÜŞMÜŞÜM..
    ACABA ANCAK BİRKAÇ YÜZ KİŞİSİ OLAN FORUMLARI BIRAKMAKLA HATA MI ETTİM NE?

YOK BE BOĞULSAN DA BÜYÜK DENİZDE.. BEN GELDİM DONANIMCILAR...

Hoşgeldinlere alıştığına göre sen burayı zvk forum gibi sandın

Burada o kadar hoşgeldin olmaz ama hoşgeldin bare

• hoşgeldin topal eşşek
    bu ne biçim nick yaw çok güldüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: adriano123

hoşgeldin topal eşşek
    bu ne biçim nick yaw çok güldüm

biraz absürd, biraz Türk mantığı, biraz kürecell, donanım ve bilgisayarla birşleşince.. lamerlikten kalma bir hal.. işte topall.ashack
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.