Kazık yemiş olabilir miyiz arkadaşlar? 60 Lira hesap geldi 3kişiydik.3 Nargile , 3 su , 6 çay , çerez vardı. Ve müesseseden erik
yuvarlamışlar biraz
Ucuz bile
arkadaşım 3 nargile zaten en kötü 15 ten 45 yapar.
15 de yediğin içtiğin.normal.
Hay Allah ya.. Peki ucuz bir yer yok mudur kardeşim Tophane'de. Ne bileyim biraz daha mütevazı ; oradaki bütün arabalar Audi , BMW tarzı araçlardı zaten ve taksiden indiğimizde anladım , kazığın ucu hafiften dokundurtmuştu.
Bence iyi bile gelmiş.
yak kardeş. daha sade yerleri deneyin ki en ucuz 10-12 ye bulursun nargile.
hem olm ne lan bu hovardalık 3 nargile ne alın bi tane dolandırın aranızda artislere bak
leş bir yer tophane ya deniz kenarında manzarası yok kro kaynıyor gitmeyin bir daha
? Hiç kro yoktu desem? Aile olarak gelmişti zaten insanlar , diğer bir grupta ise ne krolar vardı ne de abatılı davranışlar sergileyenler.Ama kurtlar vadisi açıktı bu da diğer bir gerçek. O konuda sıkıntı yaşadım biraz. @athabaska Ya biz İzmirliyiz hocam , kırk yılda bir gelmişiz hovardalık yapacağız tabiiki de
hocam sende hovardaLık diyosun 60 liraya laf yapıyon:D sen nasıl olmuşsa iyi vermişin:D ben tek nargile bir iki içeceğe 35 mi ne verdim:D ayrıca tohaneye kurban olsun kro diyen arkadaş. çok güzel mekanları var. aklında bulunsun hani oturduğunda içecek istediğinde kendileri bir fıstık (tuzlu) getiriyo bu şu demek; hesap tuzlu gelicek..:D
3 kişi 3 nargileyi nasıl içtiniz merak ediyorum
BAHSETTİĞİN YER BORU DEĞİL YANİ TOPHANE 60 TL GELMİŞ BENCE ÇOK NORMAL
nargile 15den aşşa zor bulursun. zaten 15de kalan şeyler için normal. tophanede ucuz yer yok gibi bişey.
oralarda 10 tlye çay dahil nargile satan var. biz ortamı begenmeyip girmedik. 15 diyorlar ama biraz pazarlık yapınca 10-12 ye düşüyorlar.
3 kişiye 1 nargile yeter. hadi diyelim 2 olsun. nedir bu artistlik
Az bile gelmiş
Burda nargile 5 lira, 3 kişi 1 nargile 3 çay alıyoruz, 3 er liradan kapatıyoruz hesabı ve 2 saat oturuyoruz, çıkışta artan 1 lirayla çekirdek alıp 1 saatte de onu bitiriyoruz, tamam hadi evlere.
git ortaköye mis gibi yerler var. nargilede 8-12 lira arası. ama diğer şeylerden giriyo hesap
ortaköyde bi yerde oturuyoduk öyle yedik içtik. sonra kalkarken hesap geldi baktım 2 sodaya 8 lira yazmışlar
quote:
Burda nargile 5 lira, 3 kişi 1 nargile 3 çay alıyoruz, 3 er liradan kapatıyoruz hesabı ve 2 saat oturuyoruz, çıkışta artan 1 lirayla çekirdek alıp 1 saatte de onu bitiriyoruz, tamam hadi evlere.
sivasta nargilenin 2 tl oldugunu iddia eden arkadaşım var
Cidden kardeşim az bile gelmiş. Biz 2 sene önce gittik. Oranın en büyük yerlerinden biri. Bilen bilir. Adamlar 1 sahlepe 5 lira yazıyorlardı. Bugün için belki normal ama 2 sene önce için biraz fazla. O gün bizde bayaaa kazık bi hesap ödemiştik. Ondan sonra da bi daha tophaneye tövbe ettik. Zaten artık nargile de içmiyorum.